reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

Cześć dziewczyny, tak strasznie chciałam z Wami wczoraj poplotkować, i co ?? i się nie udało:-:)zawstydzona/y:
danao - mówisz że taką wróżką wątkową jesteś, to zrób listę która w jakiej kolejności będziemy zaciążąć , zobaczymy jak się sprawdzi :-):-):-) Ja uwielbiam takie "zabawy":-D:-D:-D
wika - wyślij kartkę znad morza :-):-) dobrze że tym razem nie zrobiła Ci ta małpa dużego psikusa, ile się spóźniała? Tylko kilka dni ?
andzia - Ja też "trochę" przełożyłam starania, ale ostatnio pojawiło się światełko w tunelu, trzymajcie kciuki żeby się sfinalizowało kilka transakcji , i wtedy to już spokojnie od czerwca startujemy :tak:
maron - jak będziesz w Krakowie to wpadnij do mnie :-)
lazurowe - coś tak cicho ostatnio siedzisz ( i kto to mówi :-D:-D:-D)

Słonecznego i gorącego dnia Wam życzę :-)

reklama
Hello babencje,
Ja jak zwykle zalatana, nie mam na nic czasu. W domu to nawet do kompa nie siadam, po 1. nie chce mi sie a po 2. zazwyczaj młody spi w pokoju w którym mamy kompa, nie mówiac, że ostatnio odlatuje razem z nim :-D Mam jakis spadek nastroju, w pracy oprócz tego, że dużo roboty, bo chcę pozakańczać sprawy przed urlopem, to jeszcze jakieś kwasy z nowym szefem :wściekła/y: oj nie lubie tego, bo ja z natury, ugodowa jestem, ale też bardzo emocjonalnie do różnych spraw podchodzę i później przezywam. Tak wiec wypompowana energetycznie sie czuję. Młody jeszcze znów zaczął smarkać :crazy: rozłozy sie jak nic w przyszłym tyg. A ja mam za duzo roboty żeby iść na zwolnienie :wściekła/y: jeszcze mój M wyjeżdza jutro do Gdańska i zabiera mi samochód dla brata, który nim własnie jedzie z nami na wakacje (mój biedny samochodzik w obce rece idzie :-() i bedę sie musiała z Maćkiem komunikacja miejską rozbijać... ech... Niby M zostawia swój służbowy, ale ja nie umiem nim jeździć :zawstydzona/y: jestem przyzwyczajona do mojego, któremu trza konkretnie docisnąc pedał, żeby ruszył, że o automacie nie wspomnę ;-) a M samochód to strasznie narowisty francuz i to jeszcze z manualem, wiec kompletnie odpada :rofl2: zbyt wygodna jestem ;-)
Danao - głowa do góry, bedzie dobrze :tak:

Eeee jaka tam ze mnie wróżka:-D Wyjdzie jeszcze tak, że zafasolkują akurat te, których nie obstawiałam:-D Ale i tak myślę, że Lazurek pójdzie na pierwszy ogień:-D
Anastazja to trzymam kciuki w takim razie:-)

Eeee jaka tam ze mnie wróżka:-D Wyjdzie jeszcze tak, że zafasolkują akurat te, których nie obstawiałam:-D Ale i tak myślę, że Lazurek pójdzie na pierwszy ogień:-D
Anastazja to trzymam kciuki w takim razie:-)

Ja ostatnio zrobiłam wróżbę na FB odnośnie w jakim wieku będę miała dzieci i wyszło mi 41 !!!!! oby się nie sprawdziło :))))

trina - a Ty nie masz fasolki ? Bo wiem że takie zmęczenie wskazuje na baby ( u mnie akurat odwrotnie w pierwszych tyg miałam taki power że hohoho) :))))))))

Anastazja co to jest FB, ja też sobie powróżę :) Moja liczba na pewno będzie większa! Pozdrowionka, bo mi z Odskoczni zniknęłaś.

Dzien doberek :-)
dana nie nakrecaj mnie, bo ja zaraz nie wytrzymam :-D Ja to bede w lipcu testowac, wiec jeszcze sa szanse ze ktoras z Was do tego czasu zafasolkuje ;-)
anastazja ja cicho siedze? No moze troche, ale to przez to ze jakies takie zmeczenie czuje.. :blink: Wiem!!! Potrzebuje nastepnych wakacji :-D
trina wiem co to znaczy rozbijanie sie komunikacja miejska w Warszawie, bo mieszkalam tam i pracowalam 8 miesiecy ;-)
wika kurcze, ale te malpy wredne sa no... :no:
andzia &&&& zeby bylo tak jak chcesz ;-)
zjola hey! Co tam u Ciebie? :-)

Ja wreszcie o w miare przyzwoitej porze zjadlam sniadanie :-) Nawet zdazylam pojsc do sklepu i jeszcze zachaczylam o Deichmann :-) Kupilam sobie japonki. A ze obczailam wczoraj w necie super buciki mojego stylu za jedyne 20 euro to od razu tez je wzielam :-) Zaraz Wam pokaze linka.

http://www.deichmann.com/DE/de/shop...ller&st=PRODUCT&filter_cat=damen/damen-schuhe

Ostatnia edycja:
Ja już dotarłam szczęśliwie moim wspaniałym rowerkiem do pracy :-):-):-)
Dzisiaj niestety spokojnie, wolałabym żeby coś się działo, no ale za to mam chwilę żeby poplotkować z Wami :tak::tak::tak:

danao - no głupia, najgorsze że jak robiłam coś typu " co dostaniesz w prezencie na nowy rok" to wyskoczył0 - "będziesz w ciąży" ( robiłam to jakoś w październiku ) i byłam , ale niestety .

zjola - FB to facebook :-):-) masz tam konto ? a na odskocznie zaglądam , ale tam jest zawsze taaaaaaaaak pusto, przenoś się tutaj :-D:-D:-D

Lazurowe
- no to kiedy na wakacje jedziesz ? a Ty to znowu coś sobie nowego kupiłaś :))))))))))) Tylko pozazdrościć :))))

Ostatnia edycja:
Ładne buciki Lazurku. Mówisz w Twoim stylu, tak? To ten Twój styl w takim razie wiele od mojego nie odbiega:-) I ja Cię nie nakręcam, tylko wróżę:-D:-D:-D
Anastazja ja mam profil na FB:-D
Zjola z której części Śląska jesteś?

reklama
Ładne buciki Lazurku. Mówisz w Twoim stylu, tak? To ten Twój styl w takim razie wiele od mojego nie odbiega:-) I ja Cię nie nakręcam, tylko wróżę:-D:-D:-D
Anastazja ja mam profil na FB:-D
Zjola z której części Śląska jesteś?

No to tam pewnie zauważyłaś że są takie "bajery" typu cytaty na dzień, albo dowcipy o mężczyznach , od czasu do czasu sobie wchodzę na któreś i ... losuję:-D:-D:-D

lazurowe - bardzo ładne, Jak kiedyś lubiłam w takich chodzić, teraz przerzuciłam się na czółenka, a w deichmanie trochę butów kupiłam sobie , czasami nawet jakościowo dobre się trafiały, ale niestety nie zawsze :-)

A Ja wczoraj trochę się zaskoczyłam ,bo siedzę sobie w pracy a tu na gg dostaje wiadomość od koleżanki " Hej , mam dla Ciebie dobrą wiadomość , jestem w ciąży" , kurczę no Ja się cieszę że ona jest w ciąży, no ale po 1. to wie co Ja przeżyłam, a po 2. to nie rozumiem dlaczego miałaby to być dla mnie dobra wiadomość.
Przepraszam , ale musiałam się wygadać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry