reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Cześć dziewczyny, tak strasznie chciałam z Wami wczoraj poplotkować, i co ?? i się nie udało:-:)zawstydzona/y:
danao - mówisz że taką wróżką wątkową jesteś, to zrób listę która w jakiej kolejności będziemy zaciążąć , zobaczymy jak się sprawdzi :-):-):-) Ja uwielbiam takie "zabawy":-D:-D:-D
wika - wyślij kartkę znad morza :-):-) dobrze że tym razem nie zrobiła Ci ta małpa dużego psikusa, ile się spóźniała? Tylko kilka dni ?
andzia - Ja też "trochę" przełożyłam starania, ale ostatnio pojawiło się światełko w tunelu, trzymajcie kciuki żeby się sfinalizowało kilka transakcji , i wtedy to już spokojnie od czerwca startujemy :tak:
maron - jak będziesz w Krakowie to wpadnij do mnie :-)
lazurowe - coś tak cicho ostatnio siedzisz ( i kto to mówi :-D:-D:-D)

Słonecznego i gorącego dnia Wam życzę :-)

reklama
Hello babencje,
Ja jak zwykle zalatana, nie mam na nic czasu. W domu to nawet do kompa nie siadam, po 1. nie chce mi sie a po 2. zazwyczaj młody spi w pokoju w którym mamy kompa, nie mówiac, że ostatnio odlatuje razem z nim :-D Mam jakis spadek nastroju, w pracy oprócz tego, że dużo roboty, bo chcę pozakańczać sprawy przed urlopem, to jeszcze jakieś kwasy z nowym szefem :wściekła/y: oj nie lubie tego, bo ja z natury, ugodowa jestem, ale też bardzo emocjonalnie do różnych spraw podchodzę i później przezywam. Tak wiec wypompowana energetycznie sie czuję. Młody jeszcze znów zaczął smarkać :crazy: rozłozy sie jak nic w przyszłym tyg. A ja mam za duzo roboty żeby iść na zwolnienie :wściekła/y: jeszcze mój M wyjeżdza jutro do Gdańska i zabiera mi samochód dla brata, który nim własnie jedzie z nami na wakacje (mój biedny samochodzik w obce rece idzie :-() i bedę sie musiała z Maćkiem komunikacja miejską rozbijać... ech... Niby M zostawia swój służbowy, ale ja nie umiem nim jeździć :zawstydzona/y: jestem przyzwyczajona do mojego, któremu trza konkretnie docisnąc pedał, żeby ruszył, że o automacie nie wspomnę ;-) a M samochód to strasznie narowisty francuz i to jeszcze z manualem, wiec kompletnie odpada :rofl2: zbyt wygodna jestem ;-)
Danao - głowa do góry, bedzie dobrze :tak:

Eeee jaka tam ze mnie wróżka:-D Wyjdzie jeszcze tak, że zafasolkują akurat te, których nie obstawiałam:-D Ale i tak myślę, że Lazurek pójdzie na pierwszy ogień:-D
Anastazja to trzymam kciuki w takim razie:-)

Eeee jaka tam ze mnie wróżka:-D Wyjdzie jeszcze tak, że zafasolkują akurat te, których nie obstawiałam:-D Ale i tak myślę, że Lazurek pójdzie na pierwszy ogień:-D
Anastazja to trzymam kciuki w takim razie:-)

Ja ostatnio zrobiłam wróżbę na FB odnośnie w jakim wieku będę miała dzieci i wyszło mi 41 !!!!! oby się nie sprawdziło :))))

trina - a Ty nie masz fasolki ? Bo wiem że takie zmęczenie wskazuje na baby ( u mnie akurat odwrotnie w pierwszych tyg miałam taki power że hohoho) :))))))))

Anastazja co to jest FB, ja też sobie powróżę :) Moja liczba na pewno będzie większa! Pozdrowionka, bo mi z Odskoczni zniknęłaś.

Dzien doberek :-)
dana nie nakrecaj mnie, bo ja zaraz nie wytrzymam :-D Ja to bede w lipcu testowac, wiec jeszcze sa szanse ze ktoras z Was do tego czasu zafasolkuje ;-)
anastazja ja cicho siedze? No moze troche, ale to przez to ze jakies takie zmeczenie czuje.. :blink: Wiem!!! Potrzebuje nastepnych wakacji :-D
trina wiem co to znaczy rozbijanie sie komunikacja miejska w Warszawie, bo mieszkalam tam i pracowalam 8 miesiecy ;-)
wika kurcze, ale te malpy wredne sa no... :no:
andzia &&&& zeby bylo tak jak chcesz ;-)
zjola hey! Co tam u Ciebie? :-)

Ja wreszcie o w miare przyzwoitej porze zjadlam sniadanie :-) Nawet zdazylam pojsc do sklepu i jeszcze zachaczylam o Deichmann :-) Kupilam sobie japonki. A ze obczailam wczoraj w necie super buciki mojego stylu za jedyne 20 euro to od razu tez je wzielam :-) Zaraz Wam pokaze linka.

http://www.deichmann.com/DE/de/shop...ller&st=PRODUCT&filter_cat=damen/damen-schuhe

Ostatnia edycja:
Ja już dotarłam szczęśliwie moim wspaniałym rowerkiem do pracy :-):-):-)
Dzisiaj niestety spokojnie, wolałabym żeby coś się działo, no ale za to mam chwilę żeby poplotkować z Wami :tak::tak::tak:

danao - no głupia, najgorsze że jak robiłam coś typu " co dostaniesz w prezencie na nowy rok" to wyskoczył0 - "będziesz w ciąży" ( robiłam to jakoś w październiku ) i byłam , ale niestety .

zjola - FB to facebook :-):-) masz tam konto ? a na odskocznie zaglądam , ale tam jest zawsze taaaaaaaaak pusto, przenoś się tutaj :-D:-D:-D

Lazurowe
- no to kiedy na wakacje jedziesz ? a Ty to znowu coś sobie nowego kupiłaś :))))))))))) Tylko pozazdrościć :))))

Ostatnia edycja:
Ładne buciki Lazurku. Mówisz w Twoim stylu, tak? To ten Twój styl w takim razie wiele od mojego nie odbiega:-) I ja Cię nie nakręcam, tylko wróżę:-D:-D:-D
Anastazja ja mam profil na FB:-D
Zjola z której części Śląska jesteś?

reklama
Ładne buciki Lazurku. Mówisz w Twoim stylu, tak? To ten Twój styl w takim razie wiele od mojego nie odbiega:-) I ja Cię nie nakręcam, tylko wróżę:-D:-D:-D
Anastazja ja mam profil na FB:-D
Zjola z której części Śląska jesteś?

No to tam pewnie zauważyłaś że są takie "bajery" typu cytaty na dzień, albo dowcipy o mężczyznach , od czasu do czasu sobie wchodzę na któreś i ... losuję:-D:-D:-D

lazurowe - bardzo ładne, Jak kiedyś lubiłam w takich chodzić, teraz przerzuciłam się na czółenka, a w deichmanie trochę butów kupiłam sobie , czasami nawet jakościowo dobre się trafiały, ale niestety nie zawsze :-)

A Ja wczoraj trochę się zaskoczyłam ,bo siedzę sobie w pracy a tu na gg dostaje wiadomość od koleżanki " Hej , mam dla Ciebie dobrą wiadomość , jestem w ciąży" , kurczę no Ja się cieszę że ona jest w ciąży, no ale po 1. to wie co Ja przeżyłam, a po 2. to nie rozumiem dlaczego miałaby to być dla mnie dobra wiadomość.
Przepraszam , ale musiałam się wygadać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry