reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
danao - czekam zatem na Ciebie :))))spradwź skrzynkę :)

lazurowe
- nie chciałam Cię obrazić, ale w świetle tego jakie błędy popełniają lekarze i jakie są skutki potem , to lepiej jest być z tym co przyroda nam dała , a dodatkowy raz nie iść pod nóż lekarzy :))))))))) a poza tym - Ja nie mam dużych cycków a pod t-shirt zawsze zakładam biustonosz bo by mi sutki wystawały :))))))))0

Witam Kobietki:)
Ale sie rozpisałyście od wczoraj:)

lazurowe_wybrzeze - znam ten ból, ale jakoś nigdy nie myslałam o podniesieniu piersi, raczej o zmniejszeniu:) na co mój męzula, mówi nie:(

Uwielbiam chodzić w japonkach. Do pracy też smigam w dżinach, nie mam spotkan z klientami, więc mogę:) szefowie tez jak nie maja spotkan to smigaja nawet w bluzach z kapturem i adidasy , ja jeszcze sie na to nie odważyłam.
Buciki sliczne:)

wika - może przyjadę cię odwiedzić:-)

Truskawcia - z tesciową juz powoli się rozprawiłam, co nieco powiedział jej mój szwagier bo szwagierka nie wytrzymała i mu powiedziala co mysli, a mój mąż wczoraj zgodził się ze mną i powiedział ze wybierze sie do niej na rozmowe bo tak nie może byc.

Trina
- gdzie sie urlopujesz? A co do komunikacji miejskiej to wiem co to znaczy, samochodzikiem szybko, wygodniej, choć w zeszła srode jechałam autkiem do pracy nie dojechałam, jechałam 2,5h i wkoncu wziełam urlop, takie korki były, całe miasto zakorkowane.

Zaczynamy staranka:-) juz sie nie zabezpieczamy, za pare dni zaczynaja mi sie dni płodne :-)

anastazja1m -<przytul>

Nie odpisuje wam wszystkim bo tyle tego, powoli doczytam i znowu cos skrobnę

danao - mam Cię :-D:-D:-D

mmona - dobrze że nie jesteś sama w walce z teściową, Ja mam świetną , dlatego nic więcej nie piszę :-):-)

truskawica - a no tak jakoś , bo tu dana pisała że ona wróży, to Ja też stwierdziłam że spróbuję :tak::tak: a gdzie pracujesz że masz takie dzikie godziny pracy ?

No to jesteśmy znajomymi:-)
A teraz jak się dostać do tej wrózby?:-D

Aaaa jeszcze nie wiem kiedy, ale wyszło mi, że będę miała 11 dzieci:-D:-D

Ijaaaa melduję jak wyszła mi wróżba: za pierwszym podejściem w 2090 r., za drugim w 1998 :-D, za trzecim ( do trzech razy sztuka wkońcu) w 2012 r.:-D Tylko dlaczego dopisali, że to koniec świata?:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ale macie tempo !!! Szalone!!! Ja dzisiaj trochę mułowata jestem i poczytałam, poczytałam i nie wiem już co której napisać???

truskawica- jak Ty to robisz, ze Twoje posty są takieeeeee dłuuuuuuuuuuuuuuugie????

Andzia zostań Kobietko z Nami, zostań:tak: A co do kalkulacji, to wiesz takie czasy... teraz trzeba rozpatrywać wszystkei aspety życia zanim sie człowiek zdecyduje na baby:tak:

Lazurek!!!! Oszalałaś z tymi cycami chyba????? A tak wogóle to niezłą kasę trzepią z takich zabiegów!!!!

Mona- trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie;-)

No to jesteśmy znajomymi:-)
A teraz jak się dostać do tej wrózby?:-D

Aaaa jeszcze nie wiem kiedy, ale wyszło mi, że będę miała 11 dzieci:-D:-D

Ijaaaa melduję jak wyszła mi wróżba: za pierwszym podejściem w 2090 r., za drugim w 1998 :-D, za trzecim ( do trzech razy sztuka wkońcu) w 2012 r.:-D Tylko dlaczego dopisali, że to koniec świata?:-D:-D

Jestem lepsza :)))) bo mi wyszło 13 sztuk tego dobra :))))) a w którym roku to za chwilę sprawdzę , rano wyszło że w 2011 będę w ciąży :)

wika - czasami się nam zdarza tak siedzieć non stop przed kompem , ale za to siedzenie to chyba mnie mąż z domu wywali :))))

reklama
wika - czasami się nam zdarza tak siedzieć non stop przed kompem , ale za to siedzenie to chyba mnie mąż z domu wywali :))))

no właśnie, mój czasami też podgląda z kim ja tak stukam w tą klawiaturę:-D

Edit: Uciekam, bo Igor się przebudził

Ostatnia edycja:
Do góry