reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
danao - czekam zatem na Ciebie :))))spradwź skrzynkę :)

lazurowe
- nie chciałam Cię obrazić, ale w świetle tego jakie błędy popełniają lekarze i jakie są skutki potem , to lepiej jest być z tym co przyroda nam dała , a dodatkowy raz nie iść pod nóż lekarzy :))))))))) a poza tym - Ja nie mam dużych cycków a pod t-shirt zawsze zakładam biustonosz bo by mi sutki wystawały :))))))))0

Witam Kobietki:)
Ale sie rozpisałyście od wczoraj:)

lazurowe_wybrzeze - znam ten ból, ale jakoś nigdy nie myslałam o podniesieniu piersi, raczej o zmniejszeniu:) na co mój męzula, mówi nie:(

Uwielbiam chodzić w japonkach. Do pracy też smigam w dżinach, nie mam spotkan z klientami, więc mogę:) szefowie tez jak nie maja spotkan to smigaja nawet w bluzach z kapturem i adidasy , ja jeszcze sie na to nie odważyłam.
Buciki sliczne:)

wika - może przyjadę cię odwiedzić:-)

Truskawcia - z tesciową juz powoli się rozprawiłam, co nieco powiedział jej mój szwagier bo szwagierka nie wytrzymała i mu powiedziala co mysli, a mój mąż wczoraj zgodził się ze mną i powiedział ze wybierze sie do niej na rozmowe bo tak nie może byc.

Trina
- gdzie sie urlopujesz? A co do komunikacji miejskiej to wiem co to znaczy, samochodzikiem szybko, wygodniej, choć w zeszła srode jechałam autkiem do pracy nie dojechałam, jechałam 2,5h i wkoncu wziełam urlop, takie korki były, całe miasto zakorkowane.

Zaczynamy staranka:-) juz sie nie zabezpieczamy, za pare dni zaczynaja mi sie dni płodne :-)

anastazja1m -<przytul>

Nie odpisuje wam wszystkim bo tyle tego, powoli doczytam i znowu cos skrobnę

danao - mam Cię :-D:-D:-D

mmona - dobrze że nie jesteś sama w walce z teściową, Ja mam świetną , dlatego nic więcej nie piszę :-):-)

truskawica - a no tak jakoś , bo tu dana pisała że ona wróży, to Ja też stwierdziłam że spróbuję :tak::tak: a gdzie pracujesz że masz takie dzikie godziny pracy ?

No to jesteśmy znajomymi:-)
A teraz jak się dostać do tej wrózby?:-D

Aaaa jeszcze nie wiem kiedy, ale wyszło mi, że będę miała 11 dzieci:-D:-D

Ijaaaa melduję jak wyszła mi wróżba: za pierwszym podejściem w 2090 r., za drugim w 1998 :-D, za trzecim ( do trzech razy sztuka wkońcu) w 2012 r.:-D Tylko dlaczego dopisali, że to koniec świata?:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ale macie tempo !!! Szalone!!! Ja dzisiaj trochę mułowata jestem i poczytałam, poczytałam i nie wiem już co której napisać???

truskawica- jak Ty to robisz, ze Twoje posty są takieeeeee dłuuuuuuuuuuuuuuugie????

Andzia zostań Kobietko z Nami, zostań:tak: A co do kalkulacji, to wiesz takie czasy... teraz trzeba rozpatrywać wszystkei aspety życia zanim sie człowiek zdecyduje na baby:tak:

Lazurek!!!! Oszalałaś z tymi cycami chyba????? A tak wogóle to niezłą kasę trzepią z takich zabiegów!!!!

Mona- trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie;-)

No to jesteśmy znajomymi:-)
A teraz jak się dostać do tej wrózby?:-D

Aaaa jeszcze nie wiem kiedy, ale wyszło mi, że będę miała 11 dzieci:-D:-D

Ijaaaa melduję jak wyszła mi wróżba: za pierwszym podejściem w 2090 r., za drugim w 1998 :-D, za trzecim ( do trzech razy sztuka wkońcu) w 2012 r.:-D Tylko dlaczego dopisali, że to koniec świata?:-D:-D

Jestem lepsza :)))) bo mi wyszło 13 sztuk tego dobra :))))) a w którym roku to za chwilę sprawdzę , rano wyszło że w 2011 będę w ciąży :)

wika - czasami się nam zdarza tak siedzieć non stop przed kompem , ale za to siedzenie to chyba mnie mąż z domu wywali :))))

reklama
wika - czasami się nam zdarza tak siedzieć non stop przed kompem , ale za to siedzenie to chyba mnie mąż z domu wywali :))))

no właśnie, mój czasami też podgląda z kim ja tak stukam w tą klawiaturę:-D

Edit: Uciekam, bo Igor się przebudził

Ostatnia edycja:
Do góry