reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

anastazja teraz to kolej na Polske, ale nie wiem kiedy, moze czerwiec lub lipiec :-)
dana tez masz taki styl? Ja lubie szpileczki, ale nie za wysokie no i z takim czubkiem wlasnie nie za duzym :-)

reklama
I co tak cicho się zrobiło:-):-):-):-)

Ja dzisiaj mam dzień mega głodu , normalnie zjadłam śniadanie jak zawsze , a jest dopiero 12 a Ja już głodna!!:szok::szok:

Wywróżyłam sobie znowu na FB :-) wyszło że będę w ciąży w 2011 :-) no ale nie zgadza mi się imię męża :-D:-D:-D:-D

Ja ostatnio zrobiłam wróżbę na FB odnośnie w jakim wieku będę miała dzieci i wyszło mi 41 !!!!! oby się nie sprawdziło :))))

trina - a Ty nie masz fasolki ? Bo wiem że takie zmęczenie wskazuje na baby ( u mnie akurat odwrotnie w pierwszych tyg miałam taki power że hohoho) :))))))))
a dlaczego nie, np. 3 czy 4 w wieku 41 ;-) a fasolki nie mam, to pierworodny mnie tak meczy, wstajac o 6 rano dzień w dzień i właczając swój motorek, który niestety nie jest zenatrzsterowny i nie ma wyłacznika :-)

Ja wreszcie o w miare przyzwoitej porze zjadlam sniadanie :-) Nawet zdazylam pojsc do sklepu i jeszcze zachaczylam o Deichmann :-) Kupilam sobie japonki. A ze obczailam wczoraj w necie super buciki mojego stylu za jedyne 20 euro to od razu tez je wzielam :-) Zaraz Wam pokaze linka.

Pumps - Schuhe - Damen - Deichmann
no zapkupoholiczka jak sie patrzy, a tak sie wzbraniała, tak zaprzeczała :-p:-p:-p
No to tam pewnie zauważyłaś że są takie "bajery" typu cytaty na dzień, albo dowcipy o mężczyznach , od czasu do czasu sobie wchodzę na któreś i ... losuję:-D:-D:-D

lazurowe - bardzo ładne, Jak kiedyś lubiłam w takich chodzić, teraz przerzuciłam się na czółenka, a w deichmanie trochę butów kupiłam sobie , czasami nawet jakościowo dobre się trafiały, ale niestety nie zawsze :-)

A Ja wczoraj trochę się zaskoczyłam ,bo siedzę sobie w pracy a tu na gg dostaje wiadomość od koleżanki " Hej , mam dla Ciebie dobrą wiadomość , jestem w ciąży" , kurczę no Ja się cieszę że ona jest w ciąży, no ale po 1. to wie co Ja przeżyłam, a po 2. to nie rozumiem dlaczego miałaby to być dla mnie dobra wiadomość.
Przepraszam , ale musiałam się wygadać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
faktycznie nie na miejscu taki sms...
Podobny. Nie za duża szpileczka, bo ma być wygodnie i nie za duży czubek, bo mam dużą stopę:-D
a ja najchetniej to bym w trampkach chodziła, a w lecie w japonkach, generalnie sportowy styl preferuję :-) ale mam dress code w pracy i d... :crazy: ale i tak jak nie mam spotkań z przedstawicielami innych instytucji to sie czesto w dżiny wbijam :rofl2:

anastazja no to ta kolezanka faktycznie nie na miejscu z tym tekstem wyskoczyla :baffled: Skoro jest w ciazy to nie oznacza, ze caly swiat ma sie z tego cieszyc :confused:
trina no powiedz, jak moglam przepuscic taka okazje :-D:-D:-D

trina - hmmmm nie pamiętam jak tam dokładnie brzmiało , ale na trojaczki nie liczę , nawet nie chcę , ale bliźniaki chętnie przyjmę, byle by zdrowe się urodziły :-):-):-)
Ja lubię chodzic w sukienkach, spódnicach , dlatego na rower zakładam sobie leginsy ( których mój mąż nienawidzi ) a w pracy sobie ściągam, tylko ze to są takie letnie sukienki/spódnicy , nie żadne eleganckie typu ołówkowe. A w lecie to tylko jakieś klapki , bo mi niestety strasznie się nogi pocą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: No chyba że jakieś wyjście eleganckie to wtedy jakieś czółenka na obcasie :tak::tak::tak:
ehhh spoko , złapałam wczoraj doła , ale dzisiaj już lepiej :-):-):-)
lazurowe - Ja ostatnio z zakupami na allegro poszalałam , ale za 7 rzeczy zapłaciłam 105 zł !!!! ( 2 sweterki, 3 sukienki, 2 koszulki dla męża ) tylko że czekam na przesyłkę, w piątek zapłaciłam a jeszcze nie ma :-:)-:)-(

anastazja ja tez pare rzeczy w lutym jakos zakupilam na Allegro :-) Nie martw sie, w piatek lub najpozniej w poniedzialek dojda Twoje ciuszki. Wiele razy czekalam taki okres na swoje zamowienie :tak:

reklama
Ja też jestem częstym klientem allegro :)
w 99 % wszystko było dobrze, ale ten 1% trafił aż na policję , i co ? i ten gość dalej sprzedaje na allegro , a my musieliśmy stracić 2 dni żeby złożyć doniesienie ,a później "anulować" doniesienie bo kasę odzyskaliśmy, po prawie 5 mies!!!!! A allegro które tak chroni kupujących nawet nie zablokowało im konto, ehhhh porażka.

Do góry