reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

anastazja teraz to kolej na Polske, ale nie wiem kiedy, moze czerwiec lub lipiec :-)
dana tez masz taki styl? Ja lubie szpileczki, ale nie za wysokie no i z takim czubkiem wlasnie nie za duzym :-)

reklama
I co tak cicho się zrobiło:-):-):-):-)

Ja dzisiaj mam dzień mega głodu , normalnie zjadłam śniadanie jak zawsze , a jest dopiero 12 a Ja już głodna!!:szok::szok:

Wywróżyłam sobie znowu na FB :-) wyszło że będę w ciąży w 2011 :-) no ale nie zgadza mi się imię męża :-D:-D:-D:-D

Ja ostatnio zrobiłam wróżbę na FB odnośnie w jakim wieku będę miała dzieci i wyszło mi 41 !!!!! oby się nie sprawdziło :))))

trina - a Ty nie masz fasolki ? Bo wiem że takie zmęczenie wskazuje na baby ( u mnie akurat odwrotnie w pierwszych tyg miałam taki power że hohoho) :))))))))
a dlaczego nie, np. 3 czy 4 w wieku 41 ;-) a fasolki nie mam, to pierworodny mnie tak meczy, wstajac o 6 rano dzień w dzień i właczając swój motorek, który niestety nie jest zenatrzsterowny i nie ma wyłacznika :-)

Ja wreszcie o w miare przyzwoitej porze zjadlam sniadanie :-) Nawet zdazylam pojsc do sklepu i jeszcze zachaczylam o Deichmann :-) Kupilam sobie japonki. A ze obczailam wczoraj w necie super buciki mojego stylu za jedyne 20 euro to od razu tez je wzielam :-) Zaraz Wam pokaze linka.

Pumps - Schuhe - Damen - Deichmann
no zapkupoholiczka jak sie patrzy, a tak sie wzbraniała, tak zaprzeczała :-p:-p:-p
No to tam pewnie zauważyłaś że są takie "bajery" typu cytaty na dzień, albo dowcipy o mężczyznach , od czasu do czasu sobie wchodzę na któreś i ... losuję:-D:-D:-D

lazurowe - bardzo ładne, Jak kiedyś lubiłam w takich chodzić, teraz przerzuciłam się na czółenka, a w deichmanie trochę butów kupiłam sobie , czasami nawet jakościowo dobre się trafiały, ale niestety nie zawsze :-)

A Ja wczoraj trochę się zaskoczyłam ,bo siedzę sobie w pracy a tu na gg dostaje wiadomość od koleżanki " Hej , mam dla Ciebie dobrą wiadomość , jestem w ciąży" , kurczę no Ja się cieszę że ona jest w ciąży, no ale po 1. to wie co Ja przeżyłam, a po 2. to nie rozumiem dlaczego miałaby to być dla mnie dobra wiadomość.
Przepraszam , ale musiałam się wygadać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
faktycznie nie na miejscu taki sms...
Podobny. Nie za duża szpileczka, bo ma być wygodnie i nie za duży czubek, bo mam dużą stopę:-D
a ja najchetniej to bym w trampkach chodziła, a w lecie w japonkach, generalnie sportowy styl preferuję :-) ale mam dress code w pracy i d... :crazy: ale i tak jak nie mam spotkań z przedstawicielami innych instytucji to sie czesto w dżiny wbijam :rofl2:

anastazja no to ta kolezanka faktycznie nie na miejscu z tym tekstem wyskoczyla :baffled: Skoro jest w ciazy to nie oznacza, ze caly swiat ma sie z tego cieszyc :confused:
trina no powiedz, jak moglam przepuscic taka okazje :-D:-D:-D

trina - hmmmm nie pamiętam jak tam dokładnie brzmiało , ale na trojaczki nie liczę , nawet nie chcę , ale bliźniaki chętnie przyjmę, byle by zdrowe się urodziły :-):-):-)
Ja lubię chodzic w sukienkach, spódnicach , dlatego na rower zakładam sobie leginsy ( których mój mąż nienawidzi ) a w pracy sobie ściągam, tylko ze to są takie letnie sukienki/spódnicy , nie żadne eleganckie typu ołówkowe. A w lecie to tylko jakieś klapki , bo mi niestety strasznie się nogi pocą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: No chyba że jakieś wyjście eleganckie to wtedy jakieś czółenka na obcasie :tak::tak::tak:
ehhh spoko , złapałam wczoraj doła , ale dzisiaj już lepiej :-):-):-)
lazurowe - Ja ostatnio z zakupami na allegro poszalałam , ale za 7 rzeczy zapłaciłam 105 zł !!!! ( 2 sweterki, 3 sukienki, 2 koszulki dla męża ) tylko że czekam na przesyłkę, w piątek zapłaciłam a jeszcze nie ma :-:)-:)-(

anastazja ja tez pare rzeczy w lutym jakos zakupilam na Allegro :-) Nie martw sie, w piatek lub najpozniej w poniedzialek dojda Twoje ciuszki. Wiele razy czekalam taki okres na swoje zamowienie :tak:

reklama
Ja też jestem częstym klientem allegro :)
w 99 % wszystko było dobrze, ale ten 1% trafił aż na policję , i co ? i ten gość dalej sprzedaje na allegro , a my musieliśmy stracić 2 dni żeby złożyć doniesienie ,a później "anulować" doniesienie bo kasę odzyskaliśmy, po prawie 5 mies!!!!! A allegro które tak chroni kupujących nawet nie zablokowało im konto, ehhhh porażka.

Do góry