reklama
danao84
Fanka BB :)
A może jednak? Nigdy nie wiadomo.:-)
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
wiesz, ciężko mi jest powiedzieć kiedy mam mieć termin spodziewanej @@. Ja cały czas karmię Igora i przez to moje cykle są w cały świat.
NAprawdę się nie nastawiam na fasolkę z tego cyklu....
Edit: Idę sobie pazurki pomalować
NAprawdę się nie nastawiam na fasolkę z tego cyklu....
Edit: Idę sobie pazurki pomalować
Ostatnia edycja:
reklama
andzia1987
Fanka BB :)
hej kobitki
wczoraj z m. mieliśmy poważną rozmowę no i wstępnie zdecydowaliśmy, że poczekamy z kolejnym maluszkiem
chciałam urodzić tuż po obronie i zrobić sobie roczną przerwę po studiach, odchować maluszki i dopiero wtedy szukać pracy, stażu. no ale jest duuuuuże prawdopodobieństwo, że od razu po studiach, od września będę miała pracę... w takiej sytuacji lepiej popracować przynajmniej ten pierwszy rok i starać się o dzidzię w połowie 2013 roku...także jak wszystko pójdzie po naszej myśli to będę mamą 2014.
jeżeli z pracą nie wypali, co będę wiedziała dokładnie za rok, to wtedy od razu bierzemy się do roboty i maluszek pojawi się na początku 2013 roku. heh...dziwnie to brzmi, takie wykalkulowane :/
NO CHYBA, ŻE BĘDZIE PO DRODZE FASOLKOWA NIESPODZIEWANKA
co nie zmienia faktu, że łatwo się mnie nie pozbędziecie z tego wątku
wczoraj z m. mieliśmy poważną rozmowę no i wstępnie zdecydowaliśmy, że poczekamy z kolejnym maluszkiem
chciałam urodzić tuż po obronie i zrobić sobie roczną przerwę po studiach, odchować maluszki i dopiero wtedy szukać pracy, stażu. no ale jest duuuuuże prawdopodobieństwo, że od razu po studiach, od września będę miała pracę... w takiej sytuacji lepiej popracować przynajmniej ten pierwszy rok i starać się o dzidzię w połowie 2013 roku...także jak wszystko pójdzie po naszej myśli to będę mamą 2014.
jeżeli z pracą nie wypali, co będę wiedziała dokładnie za rok, to wtedy od razu bierzemy się do roboty i maluszek pojawi się na początku 2013 roku. heh...dziwnie to brzmi, takie wykalkulowane :/
NO CHYBA, ŻE BĘDZIE PO DRODZE FASOLKOWA NIESPODZIEWANKA
co nie zmienia faktu, że łatwo się mnie nie pozbędziecie z tego wątku
Podziel się: