reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Tak na luzie ( w sensie co będzie, to będzie) od ślubu, czyli 8 miesięcy. Tak "na poważnie" to był drugi cykl.
Ale wiecie co Wam powiem? Chocby nie wiem co się działo nie kupuję testów ciążowych. Będę czekać przynajmniej na tydzień po terminie @.

reklama
to luzik danao, dobrze jest - przeciez staranka to same przyjemnosci, wiec kilka miesiecy mozna sie postarac :-) widzisz, my moze nie staramy sie od slubu, czyli te prawie 9 miesiecy, ale od tego czasu stosujemy naturalna antykoncepcje (jesli tak mozna to nazwac w ogole);-) dopiero od kilku miesiecy wiem na czym to dokladnie polega i umiem wyznaczyc u siebie dni plodne i nieplodne, tazke wczesniej trafialismy w takie i takie poki co jeszcze nie zafasolkowalam :-) wszystko w swoim czasie.
A ja testy kiedys kupilam na allegro, dokladnie 5 i tak sobie leza i leza i czekaja na ten moment :-)

Ja mam bardzo słabą wolę:-) Dlatego się zaprę i nie kupię:-) Jak znam siebie, to już w pierwsze kilka godzin opóźnienia @ brałabym się za testowanie:tak: I znów byłby tylko płacz:tak:

jesli tak, to nie kupuj :-) w sumie po co maja lezec jak mozna kupic w kazdej chwili :-p a gdzie reszta staraczek?? :tak:

Helołlłł ja jestem :)

jednym okiem na was bede kukać, bo muszę ułozyć sprawdzian na zakończenie semestru dla kl. III

No właśnie! Też jestem tego ciekawa. Livastrid wiadomo. Lelek z Miłoszkiem w klinice. Ale gdzie reszta?

Co tam Wika? jak Ci minął dzień?:-)

Ostatnia edycja:
do 16 w pracy, a potem pojechaliśmyz Igorkiem do siostry M., do 3-tygodniowego Szymonka :)
Ahhhh i mi sie tak już zachciało:zawstydzona/y:

Ja tez jeszcze jestem i tak Was podczytuje :-)

wika jak my zesmy byli w Bulgarii to Borysa siostra z Londynu przyleciala z malutkim synkiem i tez nie

moglam sie opamietac jak go zobaczylam :-) Zreszta gdzies tam chyba na profilu mam fote z tym bobasem :-)

reklama
Do góry