reklama
danao84
Fanka BB :)
Ja jestem:-)
Nie przenoszę się na 2013. Chyba, że tak w marcu/kwietniu 2012 Za dobrze mi tutaj
Nie przenoszę się na 2013. Chyba, że tak w marcu/kwietniu 2012 Za dobrze mi tutaj
danao84
:-) Słyszalam kiedyś, że wiesiołek bardzo ułatwia zajście w ciążę. Ciekawa jestem, czy moje prognozy się sprawdzą. Obstawiam, że będziesz jedną z następnych zafasolkowanych.:-) Taka moja przepowiednia: na pierwszy rzut te, ktore starają się o pierwszą dzidzię:-) Jedynie nasza Livastrid wyszła przed szereg.Ale to też dobrze:-)
Jak tam postępy z pracą mgr?
Jak tam postępy z pracą mgr?
eeee jeszcze troszke musimy pouwazac ;-) :-) po 31 sierpnia minie pol roku z umowa o prace i wtedy beda przyslugiwac mi urlopy, jakby cos, wiec wtedy dopiero zaczynamy :-) pozniej obrona jak dobrze pojdzie, a w pazdzierniku wakacje :-)
a z praca mgr kiepsko, idzie jak krew z nosa musze sie porzadnie zabrac za nia i w koncu oddac. Jutro jade do Krk z indeksem po wpis z praktyk i z opinia od redaktora :-)
a z praca mgr kiepsko, idzie jak krew z nosa musze sie porzadnie zabrac za nia i w koncu oddac. Jutro jade do Krk z indeksem po wpis z praktyk i z opinia od redaktora :-)
danao84
W sumie zrozumiałe:-) Praca i obrona są ważne. Ale wiesz, ja bardzo chcę i mi nie wychodzi. Ty chcesz jeszcze troszeczkę przesunąć staranka i może się zdarzyć, że akurat zaskoczy.:-) To idzie też w drugą stronę
Pisanie pracy hmmm znam ten ból aż za dobrze. Ale dasz radę. Pomyśl sobie, że jak to tylko napiszesz nie będziesz musiała już nigdy do tego wracać. Mi to zawsze pomagało. Zwłaszcza wtedy, jak juz chciałam wyrzucac materiały przez okno
Pisanie pracy hmmm znam ten ból aż za dobrze. Ale dasz radę. Pomyśl sobie, że jak to tylko napiszesz nie będziesz musiała już nigdy do tego wracać. Mi to zawsze pomagało. Zwłaszcza wtedy, jak juz chciałam wyrzucac materiały przez okno
Heh pocieszajace kurcze naprawde chcialabym miec juz to za soba.
W sumie od pazdziernika chcialam isc na technika farmacji, ale szczerze...chce troszke odpoczac, a nie myslec o obronie i nowej szkole, pracy, starankach itd.
a moze warto troszke bardziej wyluzowac?? ja czasem mysle, czy by nie zaczac juz i niech sie dzieje wola nieba bo pozniej jak bede tak calkowicie gotowa i zwarta a nie bedzie wychodzilo, moge popasc rzeczywiscie w jakas zalamke a wtedy kicha, bo sters nie jest wskazany
W sumie od pazdziernika chcialam isc na technika farmacji, ale szczerze...chce troszke odpoczac, a nie myslec o obronie i nowej szkole, pracy, starankach itd.
a moze warto troszke bardziej wyluzowac?? ja czasem mysle, czy by nie zaczac juz i niech sie dzieje wola nieba bo pozniej jak bede tak calkowicie gotowa i zwarta a nie bedzie wychodzilo, moge popasc rzeczywiscie w jakas zalamke a wtedy kicha, bo sters nie jest wskazany
danao84
Przemyśl to jeszcze:-) Ja jestem własnie taka zwarta i gotowa i co? Nic:-) Takie podejście chyba jest o wiele lepsze. Kurczę, chyba sobie pomyślę nad jakimś celem innym niż poczęcie dziecka
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Danao kochana uszy do góry 8 mscy starań w tym 2 takie swiadome to jeszcze nie tragedia.. kobitko Twój stres tez ma wpływ na zaciążenie!!!
Maron zapewniam Cię , ze moja praca mgr.idzie jeszcze gorzej ale po calym dniu biegania za Antkiem jedyne o czym marze to o spokojym , leniwym wieczorze.. do tego korki.. Jeszcze 3 tygodnie i uczniowie odpadna i kasa tez ech..
Maron zapewniam Cię , ze moja praca mgr.idzie jeszcze gorzej ale po calym dniu biegania za Antkiem jedyne o czym marze to o spokojym , leniwym wieczorze.. do tego korki.. Jeszcze 3 tygodnie i uczniowie odpadna i kasa tez ech..
Podziel się: