reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

ee wika Ty niedobra:-p

Truskawcia ostatnia rzecza na jaka mam ochote to akurat do pl jechac nawet na "wakacje". E a co do lenistwa to ciezko o tym mowic jak sie ma male dziecko;-)

dana
, tak przez alergie caly nos mam slaby

reklama
Livastrid- kiedy ostatnio byłaś w PL?

Dana, Truskawica- nie nastawiam się, bo naprawdę cienko było w tym cyklu:-(

Lelek- a tak swoją drogą, to zaradna babka z Ciebie. :tak::tak: Sama zajmujesz sie Miłoszkiem, jeszcze do tego budowa domu, podziwiam:tak:

Ostatnia edycja:
Livastrid a wspominałam już, ze mój organizm jest dziwny?:-D Ale powaznie, ja nigdy nie miałam żadnych bardziej zauważalnych objawów na @. Wielokrotnie zdarzało mi się zapomnieć, że mam dostać i przychodziło niezauważalnie. Ale zawsze w terminie.

dana to tak jak u mnie teraz po lekach które biorę z przyczyn wyższych nie czuje praktycznie @ ,a wcześniej to była masakra .
Witam sie z Wami niestety w najbliższym czasie odpadają u mnie starania z powodu leków psychotropowych , które nie mają złego wpływu na mnie jeżdżę autem wszystko robię i nawet mnie nie zamulają ,ale wiecie ciąża to poważna decyzja najpierw muszę iść do endokrynologa i unormować hormony bo niestety coś sie zadziało ,że mi broda rośnie :szok: pewnie mam za dużo męskich hormonów musze sie tym zająć potem zęby poleczyć znaleźć pracę bo czuję sie już na siłach i potem jak wszystko sobie poukładam i skończę szkołę bo dalej się będę kształciła wezmę się za ciąże ,ale mam nadzieję ,że będę tu u Was mile widziana jeśli czasem wpadnę na wątek

reklama
Znając moje szczęście to szczerze watpię. Ale wiedz, że bardzo bym chciała. Oj bardzo:-):-) Cały czas mam nadzieję, że z wakacji przyjedziemy we trójkę:-D I bardziej na to się nastawiam. Akurat według moich obliczeń cały wyjazd przypada na okres okołoowulacyjny:-D

Do góry