reklama
livastrid
2010 & 2012
dana o morderstwie dwoch dziewczynek w moim miescie
wika kolejne bedzie spokojne
wika kolejne bedzie spokojne
danao84
Fanka BB :)
Oszsz... no to faktycznie tematyka niezbyt przyjemna
livastrid
2010 & 2012
zwykle czytam takie ksiazki, no, ale na stan ciazowy to raczej nie taka tematyka
wiesz wika ja bylam okropna, ale moj brat byl naprawde wspanialy
wiesz wika ja bylam okropna, ale moj brat byl naprawde wspanialy
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
podobno tak jest, że jak jedno dziecko łobuz, to drugie aniołek, no ale tu musiałyby się wypowiedzieć mamusie conajmniej dwójki dzieci. Igor, moze nie jest łobuzem, ale jest baardzo prędki, nie usiedzi chwili na miejscu,ma sto pomysłów na sekundę, ehhh czasami za nim nie nadążam
livastrid
2010 & 2012
moja jest ruchliwa i z tona pomyslow, ale oceniam ja raczej, ze spokojnym dzieckiem jest poki co
andzia1987
ojoj, to samo mój...żywe sreberko. od kiedy samodzielnie przemieszcza się to jest totalna dzicz wszędzie go pełno. ale 2,5 letnia córa mojego kuzyna jest równie dzika, a jakoś daję radę jak przychodzi w odwiedziny do Gabrysia i siedzę z taką piekielną dwójeczką sama będzie dobrze
reklama
Truskawcia
Dana – wiesz, chyba taki mechanizm mamy my kobietki, że przed @ wyszykujemy objawów na zupełnie co innego ;-) a jednak cierpliwość popłaca i trzeba czekać :-) a kto wie, może los Cię miło zaskoczy :-)
Livastrid – o tym słodkim lenistwie to chodziło mi o to, że w Ciebie włazi leniuszek i Ci się nic nie chce :-) a przy małym dziecku to wierzę, że raczej nie ma czasu na odpoczynek :-)
Wika- to się nie nastawiaj w razie coś albo będziesz miała niespodziankę, a w najgorszym wypadku się nie zawiedziesz jeśli liczysz się z tym, że może nic nie być :-)
A dziewczyneczki też książeczki lubicie?? Bo ja uwielbiam ale może co niektóre to jakieś lżejsze powinny czytać, co?
Co do Waszych dzieciątek to… chyba WSZYSTKIE dzieci w tym wieku takie są :-) Po prostu poznają świat
Livastrid – o tym słodkim lenistwie to chodziło mi o to, że w Ciebie włazi leniuszek i Ci się nic nie chce :-) a przy małym dziecku to wierzę, że raczej nie ma czasu na odpoczynek :-)
Wika- to się nie nastawiaj w razie coś albo będziesz miała niespodziankę, a w najgorszym wypadku się nie zawiedziesz jeśli liczysz się z tym, że może nic nie być :-)
A dziewczyneczki też książeczki lubicie?? Bo ja uwielbiam ale może co niektóre to jakieś lżejsze powinny czytać, co?
Co do Waszych dzieciątek to… chyba WSZYSTKIE dzieci w tym wieku takie są :-) Po prostu poznają świat
Podziel się: