reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hej

e zlapala mnie taka alergia, ze hej:angry::no:
musiala akurat teraz?

Aga
ja tam ok, malej zab wyszedl i wrocil diabelek pelna para, zepsula mi pokrycie w kojcu tak szaleje:-D u mnie dzien matki jest 13 lutego

Andzia zebalek pewno wkrotce sie pojawi i bedziesz miec wraz z synkiem chwile spokoju:tak:
Anastazja zdrowka i fasoli z okazji urodzin, kochana

lazurowe
, ciocia-klocia zawitala? to bardzo dobrze:-) oj poczniesz dzieciaka w czerwcu:-D

Truskawcia mierzenie tempy jest bardzo miarodajne i wiarygodne jak jest sie wdrozonym. Nie zaszlam w ten sposob w ciaze przez 8 lat:tak:, hormonow brac nie moge wiec musze sobie jakos radzic:-p po owulacji temp jest wyzsza i jak utrzymuje sie kolo 18 dni to mozna by pewnym ciazy. Specjalnie dla Ciebie zmierzylam i normalnie po owu do okresu mam 37-37,1 w ciazy mam 37,3-37,4 ale to jest tempa indywidualna, Ty mozesz miec inaczej. Przy korzystaniu z tej metody niestety trzeba byc sumiennym:tak:

wika, wiesz nie widze Cie w rudym absolutnie:-p, ale moze jasny braz bylby fajny

i w koncu pojechalam wczoraj z mala do dyzurnego, bo balam sie o kaszel. Plucka na szczescie czyste i co? i dzis w ogole nie kaszlala i spala cala noc. To faktycznie od sliny bylo.
no i na zadna wycieczke nie poszlam przez te alergie, mam zawalony caly nos i oczy. oszaleje zaraz:sorry2::dry:

przepraszam, nie odpisze teraz wszystkim, ale jestem troche zmeczona
buziole

reklama
livastrid oby szybko ta alergia sobie poszla. Wypoczywaj kochana, teraz wszystko Ci wolno :-) A bebe na pewno w czerwcu poczne, nie ma innej opcji ;-):-)
Chyba tabsa musze polknac, bo bole mam od rana :dry:

pewnie, bierz, po co sie meczyc:tak:

tak mi wszystko wolno, ze dzis chlop wszystko robi:-D nawet przynioslam mu z rana siku i test i powiedzialam by sie pobawil w malego chemika;-)

Lazurku –Ooo to tym razem też na pewno będzie za pierwszym podejściem ;-) a ja jeśli będę testować to tak za tydzień :-D 15/16 maja :-)

Livastrid – ooojj a cóż to za alegria?? :-( może jest coś co ją osłabi :-) a co do mierzenia temp. to faktycznie możesz mieć rację, że trzeba być wdrożonym :-) a ja nawet nie mam możliwości mierzyć temp. o jednej porze :-) więc chyba na teraz nie powinnam sobie brać do serca temp., muszę się po prostu tego nauczyć :-) no właśnie trzeba być sumiennym he he ;-) więc, chyba na razie powinnam sobie odpuścić :-) szkoda stresu :-)
Ha ha z tym chemikiem to dobre :-D

e mam na pylki alergie, normalnie zyrtec biore, no, ale...
rok temu babka i dala cos innego, ale wtedy tez nie bralam, niby bezpiecznego dla ciezarnych, ale w ulotce pisalo, ze nie jest wskazane
trudno, musze to przezyc;-)

Witam się na chwilkę ,

Zobacz załącznik 352333Zobacz załącznik 352334
dla wszystkich i dla każdej z osobna , kawałeczek tortu urodzinowego :-D:-D:-D
Anastazja i Mama Sówka- wszystkiego naj, naj, naj, przede wszystkim jak najszybszego zafasolkowania i zdrowego dzidziusia :-)
aga no ja sie bardzo ciesze, bo jestem po zabiegu i odliczam doslownie dni do staranek :-)
he, he, doskonale Cię rozumiem, pamiętam jak sama byłam szczęśliwa jak pierwszą @ po zabiegu dostałam ;-)
Truskawcia, no do mlodek juz chyba mam nie po drodze:-p Cale 35 lat mi stuknelo:-pWadaje mi sie, ze chyba jestem z was najstarsza, gowniarki:-p
Aga - ja również rycząca czydziecha, depczę Ci po pietach :-p wszak życie zaczyna się po trzydziestce :cool2:
a mnie dzis bolało jak na @, ha pamietam jak to jet, mimo ze ostatni miałam jakies 19 msc temu :p fajnie gdyby sie pojawila, przynajmniej wiedzialabym ze moje jajniki odmuliły bez jakiegos drastycznego odstawiania synka od cyca.
ja po urodzeniu Maćka dostałam pierwsza @ dokładnie w ten sam dzień co pierwszą @ w życiu, kilkanaście lat wcześniej :sorry2:
tak mi wszystko wolno, ze dzis chlop wszystko robi:-D nawet przynioslam mu z rana siku i test i powiedzialam by sie pobawil w malego chemika;-)
jesteś niesamowita :-D
Lazurku –Ooo to tym razem też na pewno będzie za pierwszym podejściem ;-) a ja jeśli będę testować to tak za tydzień :-D 15/16 maja :-)
to tak jak ja :-)

U nas stare nudy, Maciek się przestawił na wstawanie przed szóstą znowu, więc rano jest wesoło :dry: za to wieczorki super, jak kiedys, kiedy chodził spać o 19, a my mieliśmy czas dla siebie. Teraz też w łóżeczku przy winku (wykorzystuję, bo who knows czy niedługo nie będę mogła :sorry2:) oglądamy filmy na kompie. Cud, miód :-D
Jutro mamy kontrolę u lekarza i mam nadzieję, ze wszystko jest ok i młody dostanie glejt, ze może iść do żłobka, a ja do pracy. Mam mnóstwo roboty, to będą dwa czy trzy gorące miesiące, a ja za 3 tyg zmywam się na urlop. Muszę tak poustawiać terminy, zeby nic nie wypadło jak mnie nie będzie, a nie jest to takie łatwe.
M zabiera mi już kompa, więc miłego wieczorku :-)

Hej!
Wpadam tylko na chwilkę się przywitać. Mało mogę dzisiaj posiedzieć, bo mam ciągle zajętego kompa:szok: Mąż siedzi i siedzi i odejść nie chce od niego:wściekła/y:

Livastrid ja też alergiczka. Ale mi idzie tylko trochę na nos i kichanie. Wsio najgorsze idzie mi na oczy. Ciągle mnie pieką i łzawią:tak: Póki co mam spokój, za miesiąc z hakiem będzie gorzej.
Aaaa intryguje mnie bardzo Twój napis na suwaczku. Nie wiem, czy już gdzieś objasniałaś o co chodzi? Próbowałam dowiedzieć się na własną rękę i... hmm chyba wiem, ale tłumaczenie może byc zawodne. Zżera mnie ciekawość :-D Objasnij, objaśnij proszę!:-)

reklama
dana sposrod wszystkich okreslen na stan przy nadziei lubie najbardziej ten, a oznacza ono slodka bulke w piekarniku:tak: tu- ze slodka bulka w piekarniku
u mnie akurat wszystko na raz pyli:sorry2:

trina udanej wizyty:tak: ta i korzystaj z wina poki mozesz:-D

Do góry