reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Lazurowe, wlasnie odkrylam twoje foty, mloda dziewczynka z Ciebie. A ile Ty masz lat kochana, 22?:-)
Anastazja, w takim razie, gratulacje urodzinowe!:tak:

reklama
Wika na imprezce- późno troszkę, ale życzę miłej zabawy :-D

Anastazja-masz urodzinki?? W takim razie życzę wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń! :-D :-) i dziękuję za tort :-D pyyyyszniutki :-D

Maron- nie tylko Ty idziesz jutro do pracy ;-) ja też :-( :-D

Aga- a Ty to taka stara?? :p My tutaj wszystkie młodziutkie dziewczynki jesteśmy ;-)

Truskawcia, no do mlodek juz chyba mam nie po drodze:-p Cale 35 lat mi stuknelo:-pWadaje mi sie, ze chyba jestem z was najstarsza, gowniarki:-p

Ostatnia edycja:
Moja Droga młodośc niejedno ma imię :-D a swoją drogą to moje Kochanie jest w Twoim wieku, uważasz, że stary jest?:-p:-) każda z Nas ma skończone 18 lat :tak::-)

hej mamusie

truskawcia - tempka jest podwyższona na poczatku. jeżeli mierzysz to nie powinna spadać od owulacji jeżeli rośnie fasolka ;) a ile to zalezy od każdej babeczki z osobna. u mnie było powyżej 37.

livastrid - dalej nie wyszedł zębol ? to tak jak u nas :/ biedactwo moje wkłada do buziola co tylko się da :/ swoją drogą między naszymi dzieciami jest prawie rowny miesiac roznicy. 11.05 skonczy 9 miesiecy moj mały facecik :D

a mnie dzis bolało jak na @, ha pamietam jak to jet, mimo ze ostatni miałam jakies 19 msc temu :p fajnie gdyby sie pojawila, przynajmniej wiedzialabym ze moje jajniki odmuliły bez jakiegos drastycznego odstawiania synka od cyca.

pozdrawiam i zycze owocnych starań ;)

maron w takim razie olewam mierzenie tempki :-) Skoro i tak mam miec niedokladne wyniki to nie bede sie stresowac przynajmniej :-)
aga masz na moium suwaczku, zaraz 23 mi stuknie ;-) Ale spoko, jescze sie nie lamie ;-)
anastazja pewnie tez imprezujesz tak jak wika, hmm? STO LAT kochana i spelnienia marzen :-)
Truskawcia wlasnie, kazda z nas ma skonczone 18 lat. A moj malzonek ma juz 28,5 na karku :blink:

Andzia – ale tak jak pisałam- co jeśli raz jest wyższa, później niższa i znów wyższa? :-) jeśli o mnie chodzi to chyba temp. nic wiedzy nie daje ;-)

Lazurku – z wiekiem podobnie jest jak z tą temp., tak naprawdę jest indywidualny a jednak wiedzy o człowieku nie daje ;-)

truskawcia - sciagnij sobie jakis program do mierzenia temp i tam analizuje samo co to moze byc, z tym ze cos konkretnie widać dopiero po kilku cyklach, no i do tego trzeba mierzyc o tej samej porze, i jezeli brało sie piguły anty to też może być inaczej. ehh. zakrecona metoda ale z tego co pisza babeczki bardziej wdrożone to po pewnym czasie bardzo wygodna i miarodajna.

Hej:-),
Lazurowe, chyba bardzo nie musisz sie lamac:-D Napewno, nie z powodu wieku;-)Moj maz ma 32 lata, wiec sobie mlodszego upolowalam:-D:tak:
Truskawcia, ja nigdy nie wazylabym sie powiedziec o sobie, zem stara:-D Zarowno psychicznie jak i fizycznie:tak:Wprawdzie do mlodziezy juz nie naleze, ale daleko mi do leciwosci :-D Mysle jednak, ze wszystko i tak zalezy od psychicznego nastawienia:-D Ja sie caly czas czuje na 26 :tak::-) Co do mierzenia tempki, nie doradze, bo nigdy tego nie robilam. Jedynie, co obecnie stosuje, to testy owulacyjne:tak:
Livastrid, jak sie czujesz?:confused: Jak tam mala, bardzo cierpi z powodu tych zabkow? Wiem, ze sa takie zele, ktore ponoc pamagaja w zabkowaniu. Mozesz jej rowniez zapodac czopek z paracetamolu przeciw bolowi i ewentualnej goraczce.
Lelek, a Tys gdzie???
Wika, jak tam po imprze???:-):-):-)

A u nas w De dzis Dzien Matki i dostalam piekne dwie wlasnorecznie robione laurki od moich glutkow:tak: Dzien znow sloneczny i cieply, wiec pewnie gdzies wybedziemy pozniej. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się o cały rok starsza :-):-):-) ale jakoś tego nie czuję :-D:-D:-D:-D

Dziękuję Wam za życzenia, torcik lazurowe mogę powiedzieć pychota , Ja jestem wybredna co do słodyczy , ale ten smak - pamiętają wszyscy goście weselni ( bo taki sam na weselu miałam ):tak::tak::tak:
Ja mam męża o 3 lata starszego , miesiąc temu 29 skończył :szok::szok::szok:
Ja się czuję młodo , może nie zawsze tak wyglądam ( kwestia umalowania się i wyspania:-D) ale zobaczcie jak teraz wyglądają dziewczyny w klasach maturalnych i na studiach??? Takie wymalowane , odpicowane - no Ja bym co 2 dała 30 - stkę:szok::szok::szok:

U nas słoneczko, ale wiatr wieje dosłownie właśnie tak jak na obrazku.

Do góry