reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej hej :)

Anastazja- najlepszego Staruszko:-D:-D:-p I masz rację, dzisiejsze 18-latki wyglądają baaaardzo dojrzale;-) Wczoraj na imprezce same takie 18-latki a ja przy nich jak taka szara stara myszka:szok:

Aga- miło, że glutki pamiętały o swojej Mamusi :tak:

A po imprze spoko :)) Szybko sie zmyliśmy, bo Igor zaczął już marudzić i o 22.00 już byliśmy w domku :)

reklama
Hey babeczki :-)
aga ja tez w DE, wiec wiem, ze Dzien Matki tyle ze dzieci nie mam :sad: A laurki na pewno pierwsza klasa ;-)
anastazja ja mam prawie 23 i powiem Ci, ze tez lubie sie podmalowac, czuje sie wtedy piekniejsza :-D:-D
wika juz nie mow, ze taka stara sie czulas. Pewnie wywijalas jak te 18-tki na parkiecie :-)

Musze cos zjesc, bo jeszcze nic nie tknelam dzisiaj oprocz soku.

Andzia – właśnie, trzeba mierzyć przez kilka cykli :-) a ja (głupia) mierzę dopiero od ostatniej owulacji (bo wiem mniej więcej kiedy mogła być :-) ) i niestety nie mam możliwości mierzyć o jednej i stałej godzinie :-( dlatego myślę, że nie powinnam jej brać sobie do serca :-) wiem, mój błąd, ale do tych starań jakoś tak szybko i spontanicznie przeszliśmy z moim kochaniem, że nawet nie miałam czasu wszystkiego przeanalizować ;-) ale dziękuję za informacje :-D

Aga – oooo bardzo nie to cieszy :-D już myślałam, że masz jakieś fobie na punkcie wieku ;-) a zgadzam się z Tobą, że najważniejsze to nastawienie psychiczne :-)

Lazurku – nie smutaj się tak :-D jeszcze wszystko przed Tobą i na pewno niejedną taką laureczkę będziesz mieć :-D

A pytałam o temp. bo od dwóch dni bolą mnie piersi (a do dopiero 19/20 dc) więc do okresu mam jeszcze ponad tydzień, poza tym od dobrych kilku dni pobolewa mnie brzuch, a nigdy w życiu nie bolał mnie w tych dniach cyklu, jeśli już to na dwa, trzy dni przed @ a nie z 10 dni przed :-) więc troszkę mnie to martwi i zastanawia :-)

Truskawcia a moze cos jest na rzeczy, hmm? :-) Ja pamietam, ze w ciazy jak bylam to zanim zatestowalam to tez wczesniej mialam jakies inne bole brzucha. Moze masz tak samo :tak: &&&&&&, zeby to byla fasolka :-)

Lazurku – trzymaj mocnooo :-) a dziękować będę jak będę miała w łapkach II krechy :-) a propo’s przepraszam, że zapytam, ale z tego co widzę i co piszesz byłaś już w ciaży (?) Bardzo mi przykro, ze musiałaś to przejść w taki sposób :-( wierzę, że teraz już będzie po Twojej myśli kochana --> &&&&&&& :-)

Aga - bardzo bym chciała :-D ale boję się troszkę rozczarowania, dlatego niecierpliwie czekam na możliwość sprawdzenia czy coś wyszło z Naszych poczynań :-) w bądź kazdym razie tak szybko wykalkulowałam sobie, że jeśli coś by wyszło to fasolek będzie gotowy na przyjście na świat w okolicach dnia babci i dziadka :-D ale by mieli prezent :-D

Truskawcia masz racje, bylam w ciazy, ale niestety nie skonczylo sie to dobrze... Teraz mam @ i od nastepnego cyklu mozemy zaczac staranka :-)

reklama
Nom, poprzednim razem za pierwszym podejsciem sie udalo. Mam nadzieje, ze teraz tez problemow z tym nie bedzie :tak: A Ty Truskawcia kiedy testujesz? 13-tego? :-)

Do góry