reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Wika ja to bym bardzo chciała zafarbować na rudy, albo jakis rudopodobny:-) No tylko mój mąż nie chce. Jak mu o tym wspomniałam parę razy, to mnie wyśmiał:-D A kiedyś za czasów studenckich miałam taki piękny rubinowy czerwień:-) Ehh... Tyle, że mąż wtedy mnie jeszcze nie znał. Jak się poznaliśmy miałam balejaż na brazie, potem blond. Teraz mam od dłuższego czasu czekoladowy brąz. Wydaje mi się, że rudy też by mu się podobał, tylko nie potrafi sobie tego wyobrazić. Kto wie, może mi się uda ten kolorek przeforsować. Albo po prostu postawię go przed faktem dokonanym:-D Wróci do domu, a tu żona ruda:-D:-D

reklama
Lazurku już ja nic na to nie poradzę,że taka jest prawda :-) i wcale nie chodzi o słodzenie :-) a swoją drogą w moim przypadku mierzenie temp. to chyba też pic na wodę :-D bo raz mam wyższa a raz niższa,a później znów wyższa... I kalkulacje szlag trafia ;-) wika a nie pomyślałaś o takim rudym brązie- takie włoski ma moja koleżanka i bardzo efektownie wyglądają :-)

dana postaw go przed faktem dokonanym :))

tego rudego koloru na moich włosach jakoś nie potrafie sobie wyobrazić:confused: Moze we wakację się odważe

My teraz szykujemy się na 18-stkę. Ja już gotowa, jeszcze M. musi się wykąpać i Igor wstać i śmigamy....
w południe zaczęłam malować paznokcie i mi lakieru brakło:wściekła/y: domalowałam samymi resztkami:wściekła/y: i nie za ciekawie to wyglada, ale już mi się nie chciało nakładać drugiego lakieru

wika Truskawcia dobrze mowi, rudy braz w sumie moglabys sobie strzelic. Jakis kompromis z mezem musisz zastosowac :-)

Witam się na chwilkę ,

IMAG0064.jpgIMAG0065.jpg
dla wszystkich i dla każdej z osobna , kawałeczek tortu urodzinowego :-D:-D:-D
lazurowe - pięknie wyglądasz , a jak młodo .... w końcu młoda jesteś:tak::tak::tak:
mama sówka - NAJLEPSZEGO!!!!! pewnie grillujesz ale jutro przeczytasz:-):-):-)

Hej baby:-)
Lazurowe, pierwszy raz widze, zeby ktos tak sie cieszyl z nadejscia malpy:-DNiemniej ciesze sie razem z toba i zycze pozniej owocnych staranek:tak:
Wika, ja mam wlosy farbowane wlasnie na rudo, kolor identyczny z moimi jasnopiwnymi oczami:-) Do tego jasne pasemka i tyla:tak:

U nas piekna letnia pogoda. Caly czas siedzimy na swiezym powietrzu:tak:

anastazja masz dzisiaj urodzinki? O Boze, jaki fantastyczny tort :-) Zjadam go wzrokiem :-)
aga no ja sie bardzo ciesze, bo jestem po zabiegu i odliczam doslownie dni do staranek :-)

reklama
anastazja wszystkiego dobrego kochana :-)
livastrid lapie niebiesciutkie :-D
lazurowe lachon z Ciebie, ze ho ho :-D
Wszystkiem Wam serdecznie dziekuje, za zyczenia urodzinowe :-) ojaaaaaaaa to juz 24 !!! to nie przelewki :-D:-D
Lazurowe ale teraz nie dostaniesz juz nigdzie raczej rteciowego termometru, sa wycofane, poza tym do mierzenia tempki i robienia wykresow sa najlepsze microlife elektryczne :-) taki wlasnie mam :tak: dla mnie tez byla to czarna magia a teraz gicior :-D
Dziewczyny ratujcie, jutro Wy bedziecie sie byczyc a ja do pracy :wściekła/y:

Do góry