reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Agnieszka ja mam planowo 12-ego. @ przychodzi jak w zegarku, tak więc jeżeli nie będzie w piątek z rana ( bo zawsze rankiem wczesnym przyłazi)to będzie dla mnie już cokolwiek dziwne.

Lazurowe - tez się cieszę że masz już @ Teraz na pewno wsio będzie dobrze. Oglądałam fotki. Jakie nieprzyzwoite?:-D Ale Ci powiem laska z Ciebie że hoho:-D:-D:-D

reklama
dana no a co mialam wstawic? Wczorajsze sceny z ostrego dunga w lazience? :-D Musi Wam wystarczyc :-) Dziekuje za komplement, az sie zaczerwienilam :zawstydzona/y:
agnieszka Tobie tez dziekuje bardzo za kciuki. Na pewno sie przydadza :-) To chyba jak mam w terminie @ to nie powinno byc problemu z owulka, hmm? :blink:

A ja za was teraz trzymam kciuki, moze 13-sty okaze sie szczesliwy :-)
Mnie juz brzusio zaczyna pobolewac... Ale spoko, mam tabsy :cool2:

Truskawcia, z tego co się orientuję (doświadczenie sprzed 6-7 lat) to temp powinna być ciut wyższa, odnosisz ją do tej mierzonej w całym cyklu, jest deczko wyżej niż przy owulacji, ja miałam chyba 37,2 (w pipce). Ale wiesz jak to jest, od każdej reguły jest wyjątek, każdy stres, zmęczenie i jakieś nietypowe zachowania zaburzają wynik.

Lazurowe, super, że @ o czasie.

Anieszka to będziemy sprawdzać mniej więcej w jednym czasie :-) powinnam dostać @ około 15 maja, ale liczę na coś innego :-D mama Stacha :-) u mnie właśnie z ta temp. strasznie różnie jest i dlatego pytałam czy to reguła czy zdarza się różnie :-) dlatego właśnie wcześniej nie mierzyłam temp. bo i tak była mało adekwatna ;-)

Lazurowe nie no żartowałam przecież, takie wystarczą w zupełności:-)
A to czemuś się zaczerwieniła, jak ja tu samą prawdę piszę? To nie słodzenie żadne tylko stwierdzenie faktu:-):-D

lazurku-I ja się cieszę,że jest u Ciebie jak powinno :-) trzymam kciuki,żeby wszystko było po Twojej myśli :-) nooooo i dołączam do dziewczyn z opinią,że świetna z Ciebie laska :-D

dana, Truskawcia ale z was slodziaki :-) Cukruja az milo :-D
Sprobuje obczaic owulke w tym miesiacu. W zeszlym stawialam na mierzenie tempki, ale po 4 dniach olalam temat ;-)
Teraz nie wiem czy sie zmobilizuje, czy lepiej zostawic wszystko losowi... :confused:

Lazurowe no to masz fajny dzień:tak:, @@@ przylazła, czyli od następnego cyklu zaczynacie staranka?? A co do moich włosów, to mam półdługie, troche sięgają za ramiona, są takie nijakie.... jakoś ostatnio pomysłu na nie nie mam:-( Ja do mierzenia tempki jakoś też nigdy się zmobilizować nie mogłam:dry:

wika dokladnie tak jak piszesz, od nastepnego cyklu staranka pelna para :-) Co do tempki to ja mam tez kijowy termometr, bo cyfrowy, wicnie pokazuje tak naprawde prawidlowej tempki :dry: A jesli chodzi o wloski to moze strzel sobie jakis kolorek, a moze balejaz czy pasemka ;-) Ja kolor mam ten sam od wielu lat i nadal bardzo mi sie podoba :-)

reklama
Lazurowe, ja od wielu lat farbuję włosy, najpierw w latach młodości:-D byłam blondyną, teraz od jakiś 5 lat farbuję na brąz, czasasmi rzucę do tego jakieś pasemko. Mój M. namawia mnie na rudy, ale ja jakoś nie jestem przekonana do tego koloru. tzn. mnie by chyba on nie pasował

Do góry