reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Agnieszka to jakby co testujemy razem. Ja tez planuję na 13-ego, oczywiście jak @ nie przyjdzie. Starania były, okaże się czy owocne:-)

Dzisiaj kolejny dzień z serii mega leń.:-) Nie wiem co Wy sobie o mnie pomyślicie dziewczyny, co za leniuch ze mnie, nic jej sie robić nie chce:-D No ale ja tak jakoś mam od kilku dni, ciągle jestem jakaś taka osłabiona, najchętniej bym się położyła pod kołderkę i nie wychodziła z pod niej przez cały dzień:-D

A z mamą już ok. Dogadałyśmy się już odnośnie naszych odmiennych poglądów:-)

Mój mąż tynkuje dziury przy kablach, wczoraj zakładał elektrykę:-) Kolejny etap remontu więc za nami:-) A ja przystawiłam mężowi full niezdrowy obiadek na dziś - golonkę. Nie lubię, rzadko robię, ale niech ma. Raz na jakis czas mu nie zaszkodzi. Chyba:-) Jak mi sie trochę zachce to ogarnę jeszcze w domku trochę. Ale to później, bo nie wiem, czy mi mój ślubny jeszcze tym tynkowaniem czasem bardziej nie nakurzy:-D

A pogoda dzisiaj przypomina maj. Słoneczko świeci dosyć mocno, ciepelko nie największe, ale jest. Grill mi po glowie chodzi:tak:

reklama
Hej dziewczyneczki, ale były by jaja jakby każda z nas znalazła dwie kreski :-D dana jak Ci mężulek remonty robi,to musisz go troszkę rozpieśić ;-)

Powiedzcie mi, wie któraś jak to jest z temp. we wczesnej ciąży? :-) musi być podwyższona czy niekoniecznie? :-) bo już sama nie wiem... Może być tak,ze temp. jest standardowa i kobieta jest w ciąży, albo że temp. skacze i raz jest wyższa a raz niższa? :-)

Hej :)|
Truskawica ja też nie pomogę :( Nie znam się na tym kompletnie... nigdy sobie tempki nie mierzyłam

Dana w weekndy tu zawsze postucha jest!!! Kobietki do mężów się przytulają :))

Ja czekam aż Szogun mój się zbudzi (śpi już 3h!!!!) i jadę na małe zakupki spożywcze, bo lodówka woła, że czuuje sie samotna :)

Kobitki wczasują się pewnie , grillują , spacerują lub .... :p Czekam aż smyk sie obudzi i jedziemy do znajomych :) mamy dziś z kolezanka dzień degustacji wina :p panowie do garów , dzieci i pieluch :)

Przy pierwszym dziecku udało nam sie od razu zaskoczyc , bez testów owu , mierzenia temp . Takze sama sie na tym nie znam. Postaralismy sie bardziej w dni płodne i wyszło:)

@ do mnie wlasnie przylazla !!!!!
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

smilie-gross_295.gif
smilie-gross_295.gif
smilie-gross_295.gif

Planowany termin mialam na jutro, a tu bach :-)
Czyli chyba po zabiegu wsio ok, skoro @ sie nie spoznila :-)

Wstawilam 2 "nieprzyzwoite" foty ;)

Zaraz wracam, lece po tamponyyyyyy... :-D:-D:-D

reklama
danao84 jeżeli będzie dane mi testować to testować będę na pewno po 13stym...może 15-17 ponieważ czasami zdarza mi się że cykl się wydłuży ale to rzadkość.

lazurowe_wybrzeże cieszę się że @ się pojawiła-super.Nie długo zaczynacie staranka a Ja już dziś 3mam mocno kciuki:)

Do góry