reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Kurcze za duzy rozmiar mam tych nieprzyzwoitych fot i nie chca sie wgrac :crazy: Nie wiem jak je moge zmniejszyc, bo w aparacie nie mam ich, bo Borys je dzis przypadkowo skasowal :wściekła/y:

reklama
lazurowe to co Ty fotografowałaś, ze zdjęcia mają za duży rozmiar :p
Pokaże Wam jaki dziś miałam raniutko widok z okna :)

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Hej laski,
witam pourlopowo. A co tu się dzieje? Kilka dni mnie nie było a livastrid fluidki wysyła, tylko czemu suwaczka brak? Czy ja o czymś nie wiem? Całości nie jestem w stanie nadrobić, wybaczcie.
Lazurowe ja też zdjęć nie widzę, są w jakimś innym wątku?
A ja chora, gardło boli i słaba jestem. Owulacji chyba w tym miesiącu nie było, choć i tak nie próbowałam. Fluidki bym chciała różowe :-)

Dana – w takim razie dołączam do trzymania kciuczków :-D a bądź Ty sobie zachłanna :-) w takiej kwestii Ci wolno ;-)

Martolinka – a Ty widzę z trójmiasta :-D kooocham trójmiasto :-)

Lazurek – Ty nie bajeruj, bo się na to nie nabierzemy, że za duży format ;-) kombinuj, kombinuj ;-)

Livastrid gratki dla Małej za zębolka.:tak: I Syn rzeczywiście by Wam się przydał :))

Lazurowe zaraz kuknę do albumu i oblookam :))

Martolinka- zazdroszczę widoku z okna :)))

Mama Stacha- Livastrid zaciążyła :)) I zdrówka życzę :)

Edek: Lazurowe gitesowo wyglądasz w tych włoskach :))

No to Livastrid moje najszczersze gratulacje :-) Cieszę się razem z Tobą i życzę spokojnych 9 m-cy i leciutkiego finału, no a potem grzecznego jak aniołek bohatera :-)

Dziekuje bardzo za komplementy o wloskach :-)
wika a Ty jakie masz? Krotkie czy dlugie? :-)
Mama Stacha w moim profilu sa 2 albumy i tam sa fotki :-)
Ja mam foty o rozmiarach 3.5 MB. Do tego internet mi strasznie muli dzisiaj. Jakas nerwowa sie zrobilam :no:
Nie mam dzis sily, ale jutro na uszach stane, a pokaze wam te nieprzyzwoite foty, zeby nie bylo, ze pipa jestem :-p
Teraz spadam do lozka, bo bylo wlasnie ostre dunga dunga w lazience, ze padam ze zmeczenia :-p
Spijcie dobrze kobitki. Do juterka :-)

Ostatnia edycja:
Wy wiecie co 2 lata temu kupilismy dom a rok temu dowiedzialam sie, ze jednak corka:-D
Ja tez dwa lata temu kupilam dom ale coreczke mam juz od 4:-D
Teraz M posadzil drzewko w ogrodku wiec moze bedzie synio:-D:-D:-D
Ja mam infekcje lecze ja wlasnie , i czekam do nastepnego piatku bede testowac :tak::tak::tak: narazie ciazowych oznak brak ...zbyt wczesnie jeszcze.

Gratuluje nowej ~Mamie:tak:
Pozdrawiam LAzurowe jestesmy w tym samym wieku:tak::-)

Lazurowe - no włosy super, do czegóż to już doszło, że w mgnieniu oka można zmienić fryzurę z krótkiej na długą :-D Kiedyś dało się tylko w jedną stronę ;-) No a na nieprzyzwoite zdjęcia to czekamy niecierpliwie :rofl2:

Livastrid
- no jak jestes tak bardzo jajeczna to musi byc Synuś :-D

U mnie w tym miesiącu nic nie będzie bo własnie @ nadszedł [z resztą nie oczekiwałam że nie nadejdzie, bo dyżury uniemozliwiają nam zycie intymne ;-)]. Byle wyrobić się w 2012 i i tak będę szczęśliwa ;-D

reklama
Witajcie kochane:)
W końcu mamy weekend i czuję że żyje!

Po urlopowych przytulankach czas na @ lub teściora :tak: nie nastawiam się absolutnie bo kwiecień był lichym miesiącem jeżeli chodzi o starania ale tak w razie "W" to termin @ mam na 13go w piątek :-/

Pozdrawiam was i witam nowe osoby ;-)

Do góry