reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Mama Stacha
&Franka&Janka
Hej laski,
witam pourlopowo. A co tu się dzieje? Kilka dni mnie nie było a livastrid fluidki wysyła, tylko czemu suwaczka brak? Czy ja o czymś nie wiem? Całości nie jestem w stanie nadrobić, wybaczcie.
Lazurowe ja też zdjęć nie widzę, są w jakimś innym wątku?
A ja chora, gardło boli i słaba jestem. Owulacji chyba w tym miesiącu nie było, choć i tak nie próbowałam. Fluidki bym chciała różowe :-)
witam pourlopowo. A co tu się dzieje? Kilka dni mnie nie było a livastrid fluidki wysyła, tylko czemu suwaczka brak? Czy ja o czymś nie wiem? Całości nie jestem w stanie nadrobić, wybaczcie.
Lazurowe ja też zdjęć nie widzę, są w jakimś innym wątku?
A ja chora, gardło boli i słaba jestem. Owulacji chyba w tym miesiącu nie było, choć i tak nie próbowałam. Fluidki bym chciała różowe :-)
Truskawcia
Fanka BB :)
Dana – w takim razie dołączam do trzymania kciuczków
a bądź Ty sobie zachłanna :-) w takiej kwestii Ci wolno ;-)
Martolinka – a Ty widzę z trójmiasta
kooocham trójmiasto :-)
Lazurek – Ty nie bajeruj, bo się na to nie nabierzemy, że za duży format ;-) kombinuj, kombinuj ;-)

Martolinka – a Ty widzę z trójmiasta

Lazurek – Ty nie bajeruj, bo się na to nie nabierzemy, że za duży format ;-) kombinuj, kombinuj ;-)
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Livastrid gratki dla Małej za zębolka.
I Syn rzeczywiście by Wam się przydał
)
Lazurowe zaraz kuknę do albumu i oblookam
)
Martolinka- zazdroszczę widoku z okna
))
Mama Stacha- Livastrid zaciążyła
) I zdrówka życzę 
Edek: Lazurowe gitesowo wyglądasz w tych włoskach
)

Lazurowe zaraz kuknę do albumu i oblookam
Martolinka- zazdroszczę widoku z okna
Mama Stacha- Livastrid zaciążyła
Edek: Lazurowe gitesowo wyglądasz w tych włoskach
Mama Stacha
&Franka&Janka
No to Livastrid moje najszczersze gratulacje :-) Cieszę się razem z Tobą i życzę spokojnych 9 m-cy i leciutkiego finału, no a potem grzecznego jak aniołek bohatera :-)
Dziekuje bardzo za komplementy o wloskach :-)
wika a Ty jakie masz? Krotkie czy dlugie? :-)
Mama Stacha w moim profilu sa 2 albumy i tam sa fotki :-)
Ja mam foty o rozmiarach 3.5 MB. Do tego internet mi strasznie muli dzisiaj. Jakas nerwowa sie zrobilam
Nie mam dzis sily, ale jutro na uszach stane, a pokaze wam te nieprzyzwoite foty, zeby nie bylo, ze pipa jestem
Teraz spadam do lozka, bo bylo wlasnie ostre dunga dunga w lazience, ze padam ze zmeczenia
Spijcie dobrze kobitki. Do juterka :-)
wika a Ty jakie masz? Krotkie czy dlugie? :-)
Mama Stacha w moim profilu sa 2 albumy i tam sa fotki :-)
Ja mam foty o rozmiarach 3.5 MB. Do tego internet mi strasznie muli dzisiaj. Jakas nerwowa sie zrobilam

Nie mam dzis sily, ale jutro na uszach stane, a pokaze wam te nieprzyzwoite foty, zeby nie bylo, ze pipa jestem

Teraz spadam do lozka, bo bylo wlasnie ostre dunga dunga w lazience, ze padam ze zmeczenia

Spijcie dobrze kobitki. Do juterka :-)
Ostatnia edycja:
Ja tez dwa lata temu kupilam dom ale coreczke mam juz od 4Wy wiecie co 2 lata temu kupilismy dom a rok temu dowiedzialam sie, ze jednak corka![]()

Teraz M posadzil drzewko w ogrodku wiec moze bedzie synio

Ja mam infekcje lecze ja wlasnie , i czekam do nastepnego piatku bede testowac

Gratuluje nowej ~Mamie

Pozdrawiam LAzurowe jestesmy w tym samym wieku

Lazurowe - no włosy super, do czegóż to już doszło, że w mgnieniu oka można zmienić fryzurę z krótkiej na długą
Kiedyś dało się tylko w jedną stronę ;-) No a na nieprzyzwoite zdjęcia to czekamy niecierpliwie 
Livastrid - no jak jestes tak bardzo jajeczna to musi byc Synuś
U mnie w tym miesiącu nic nie będzie bo własnie @ nadszedł [z resztą nie oczekiwałam że nie nadejdzie, bo dyżury uniemozliwiają nam zycie intymne ;-)]. Byle wyrobić się w 2012 i i tak będę szczęśliwa ;-D

Livastrid - no jak jestes tak bardzo jajeczna to musi byc Synuś

U mnie w tym miesiącu nic nie będzie bo własnie @ nadszedł [z resztą nie oczekiwałam że nie nadejdzie, bo dyżury uniemozliwiają nam zycie intymne ;-)]. Byle wyrobić się w 2012 i i tak będę szczęśliwa ;-D
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie kochane
W końcu mamy weekend i czuję że żyje!
Po urlopowych przytulankach czas na @ lub teściora
nie nastawiam się absolutnie bo kwiecień był lichym miesiącem jeżeli chodzi o starania ale tak w razie "W" to termin @ mam na 13go w piątek :-/
Pozdrawiam was i witam nowe osoby ;-)
W końcu mamy weekend i czuję że żyje!
Po urlopowych przytulankach czas na @ lub teściora

Pozdrawiam was i witam nowe osoby ;-)
Podziel się: