reklama
livastrid
2010 & 2012
ja przespalam pierwszy i trzeci trymestr ostatnim razem
no idzie zebal, dolna jedynka, mala juz sie lepiej czuje, bo od niedzieli byla nieznosna i niewyrazna a dzis sie nawet juz bawi i smieje
no idzie zebal, dolna jedynka, mala juz sie lepiej czuje, bo od niedzieli byla nieznosna i niewyrazna a dzis sie nawet juz bawi i smieje
Truskawcia
Fanka BB :)
lazurku-Staramy się,staramy
właściwie jeśli się o coś wystaraliśmy to wyda się za około 10 dni ;-) tak więc narazie nie dziękuję, podziekuje jak się uda
a Ty nie marudz tylko pokazuj fotki he he
bo tutaj widzę,wszystkie dziewczyny ciekawe :-) a która ma tu jeszcze dziecko, czyj to ten Miłoszek jest? Bo sie zamotałam 

livastrid
2010 & 2012
Milosz Lelka
Igor wiki
lazurowe szukasz dla nas ladne zdjecia, rozumiem
jest jest bialy zebal
musialam pobawic sie w dentyste
Igor wiki
lazurowe szukasz dla nas ladne zdjecia, rozumiem

jest jest bialy zebal

danao84
Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj się mało udzielam, bo mam wyjątkowo paskudny dzień. Humor zepsuty na maxa.
Jeszcze na dodatek pokłóciłam się z moją mamą. Tak dosyć mocno.:-(
Ja dzisiaj się mało udzielam, bo mam wyjątkowo paskudny dzień. Humor zepsuty na maxa.

livastrid
2010 & 2012
dana na pewno wszystko bedzie dobrze, kazdy czasem sie kloci a potem wszystko mija

Truskawcia
Oooo to nieźle przedszkole już tutaj macie
oj to się nie dziwię,że humorek Ci się popsuł... ale nie stresuj się,mamie przejdzie i Tobie napewno też :-) będzie dobrze :-)

juliana
livastrid jak na jajko na twardo masz ochotke z wieczorka ,to jeszcze nie masz wszystkich objawow ciazowych .......
ja tez na rozowe fluidki czekam;-)
truskaweczko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,oby sie udalo i M strzelil zlotego gola
lazurowe nas tylko nieprzyzwoite interesuja
;-)

truskaweczko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,oby sie udalo i M strzelil zlotego gola

lazurowe nas tylko nieprzyzwoite interesuja

reklama
Podziel się: