reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

He he czyli jak to wszędzie piszą, każda kobieta inaczej wszystko odczuwa :-) a tak sie pytam,bo jakoś tak w gorącej wodzie chyba jestem kąpana i jak już zaczęliśmy to chciałabym od razu ''mieć z głowy'' :-D szanse na to są więc zobaczymy jak to będzie :-D

reklama
no tak zjezdza na weekend Lelcia? tescie tez przyjezdzaja?
humor mam w sumie standardowy, staram sie poki co zyc normalnie, wolalabym by bylo juz po 12 tygodniu albo najlepiej 18

troche wkurzona jestem bo cycki mnie bola, ledwo z laktacji wyszlam:baffled:

Ostatnia edycja:
tescie za tydzien, jak pojedziemy na zlot- beda małym sie zajmowac:)

eee cycki... a mnie w ciazy nie bolały:)
a co do tyg ciazy to faktycznie u Was troche przekichane ze lekarze wczesniej sie tak nie przejmuja dopiero po 12tyg

mnie poprzednio w sumie bolaly do 13 tygodnia. Nie jest to jakos szczegolnie uciazliwe, no ale...

wiesz, pies z tym jak lekarze przyjmuja, bardziej mysle o tym by pikawa bila i lozysko zaczelo dobrze funkcjonowac. Zreszta przyjmuje zasade co ma byc niech bedzie, jak zdrowe i silne to bedzie zyc jak chore, no coz. Wiesz do gina prywatnie moge isc, tylko, ze bylam tydzien temu i jakos mi sie znow tam nie spieszy:-D pozatym wole juz pojsc jak echo bedzie. Nie wybieram sie na zadna bete, bo ostatnio tylko mnie to stresowalo. Pojde do lekarza po powrocie z pl

A i dobrze, niech wnukiem sie zajma a rodzice niech troche wolnego maja i na swoje hobby go poswieca:-D

kaszlalo Ci raz na jakis czas dziecko przy zabkowaniu?

A ja właśnie chcę i to bardzo, i moje Kochanie też chce,więc może wspólną siłą woli udało Nam się coś zmajstrować :-D A wy widzę już po jednym dzieciątku macie? :-)

Trzymaj kciuki,trzymaj :-D narazie nie dziękuję żeby nic nie zapeszyć ;-) oooo to fajnie dzieci będą miały :-) właściwie prawie w jednym wieku :-D

reklama
Do góry