reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

troche sobie pospalam, bo mala mi spala:-D

Truskawcia, chcialam niewielka roznice wieku, no ale nie wiedzialam, ze bedzie az tak niewielka:laugh2:

juliana, e wcale nie na koncu:tak: co jak tam obroty w biznesie?

reklama
livastrid jak to w handlu raz lepiej raz gorzej,ale nie ma co narzekac:-DTy to taka cicha woda jestes babeczko.Tu nawija, posty wali a na boczku otro pracowalas nad fasolkiem .To w nagrode za tak szybkie zafasolkowanie mozesz plec wybrac:-D:-D:-D:-D i oby sie spelnilo.....

Czesc dziewoje :-D

livastrid zazdroszcze Ci bardzo :tak: Masz jeszcze jakies objawy? :-)
Lelek jak tam Miloszek? :-)
Truskawcia jak to u Ciebie ze starankami? Ja nie w temacie ;-) W trakcie juz czy moze dopiero planujecie sie starac?
juliana widzisz jaki wydarzenie Cie ominelo? :-)

jak juliana nie narzekasz na interesy to najwazniejsze:-D juliana Ty nie zapominaj, ze ja zawsze OSTRO pracuje nad przyjemnosciami :-p nie bralam w tym miesiacu pod uwage konsenkwencji przyjemnosci, zreszta myslalam, ze mam wysoka prolaktyne jeszcze:laugh2::-p:laugh2::-p a tu doopa:laugh2: i dobrze, nie musze isc badan robic:laugh2:posty wale:eek::-p:-p e ja gadula:laugh2: kurde, wiesz, plec sie juz wybrala, i mnie nie spytano nawet czy sie zgadzam:sorry:

lazurcia
Ty wiesz, Ty zaraz tez bedziesz z fasola:tak:moje objawy - bola cycki, moja czarna herbata w wode sie zamienila, bola mnie nogi, nie mam ochoty na mielonego kotleta, mam wszystko gdzies i wlaczylo mi sie spanie, no, ale moze to z powodu tego, ze malo ostatnio spie. Mam ochote na cos ale nie wiem na co:eek::laugh2:

ed
http://www.wiocha.pl/55142,Problemik

Ostatnia edycja:
livastrid-Zdałaś się na los to powiedział swoje zdanie ;-) ja myślę,że taka nieduża różnica wieku pójdzie na plus :-) a właściwie jak maleństwo się urodzi to juz będzie 1,5 roku różnicy :-D ₯ lazurku- Ty nie w temacie,bo raz że ja tu nowa,a dwa starania zaczęliśmy... majstrowaliśmy w moim 13dc, i się z moim kochaniem śmielemy,że jeśli jest dobry strzelec to kto wie, może za pierwszym podejściem sie uda ;-)

Hej weekendowo :)

Lazurowe zapodaj fotkę z długimi włoskami :)) Ciekawa jestem jak Ci w nich jest?

Lelek małż wrócił już??

Livastrid- a gdzie fluidki ciążowe????? Ojjjj, nieładnie, nieładnie:-p:-p

Truskawica- &&&&&

poprasowałam sobie trochę, dokończyłam obiad, uśpiłam gnoma i mam chwilę wolnego.... chyba wejdę na allegro, bo mi sie kosmetyki kończą.... i trzeba zakupki zrobić

livastrid, Milosz zazwyczaj przy żabkowaniu miał od razu zawalone migdaly tak ze wiesz...
spanie.... to byl moj glowny objaw przez cala ciaze:)

czekam na tego małżóna i czekam!!!
a nerwa juz mam strasznego na te moje dziecko, bo odwalilo mu i wyje na cala wieś!

lazurowe, pytasz jak Milosz.. odp masz wyzej:-p

Livastrid- a gdzie fluidki ciążowe????? Ojjjj, nieładnie, nieładnie:-p:-p

:eek::eek:
kurde, wika, dla mnie logiczne, ze juz Wam wszystkim je wyslalam:rolleyes:

wybacz, troche ulomna jestem:-p:sorry:

niebieskie i rozowe fluidy posylam ;-)

aha, Lelek, bo sie tak zastanawialam wlasnie nad tym. W sumie to chyba od zebow, najwyzej jak bede sie jeszcze denerwowac to jutro zrobie najazd na lekarza. Bo ona tak raz na jakis czas kaszle, chyba jej slina przeszkadza. No i ma rozpitolone dziaslo, wiec wkrotce biala perelka bedzie:-D

A moze synka cos boli?

Ostatnia edycja:
Truskawcia wiem wiem, ze Ty tu nowa :tak: Ja bylam na wakacjach i teraz dopiero tak powoli sie wkrecam z powrotem :-) czyli pierwszy cykl dzialacie, tak? W takim razie &&&&& zacisniete :-)
livastrid mam nadzieje, ze jak poprzednio uda sie nam za pierwszym razem :-)
Lelek no to niezle Milosz daje Ci popalic. Moze zapodaj mu jakies zabawki albo bajke czy to tez nie pomaga??? :eek:
wika zaraz oblukam jakas przyzwoita fote o ile taka znajde :-D

reklama
Do góry