reklama
livastrid
2010 & 2012
Livastrid, chiba jaja sobie robisz!:-);-)GRANULATY!!!
nie przedwczoraj tak mi sie nasunelo, ze moze w ciazy jestem jak prawie spawilam ulubionego mielonego na oczach meza;-)
trina trzymaj sie jutro w robocie

danao84
Fanka BB :)
Trina oby, oby:-) chcę robić testa, nie chcę @:-)
Dobra dziewczynki, ja uciekam. Tyle wrażeń w tym dniu, że hoho:-) Dobrej nocy, kolorowych snów i karaluchy pod poduchy

Dobra dziewczynki, ja uciekam. Tyle wrażeń w tym dniu, że hoho:-) Dobrej nocy, kolorowych snów i karaluchy pod poduchy

No Maron, ja tez zyczę wszystkiego najlepszego! 100 lat wydaje mi się zbyt prozaiczne jak na taki wypasiony watek, więc przede wszystkim zyczę udanego bobasa 
Ja dziś oblewam kolejny miesiąc z moim M (przy okazji Wasze zdrowie, wszystkich, ale przede wszystkim w takim razie Livastrid i Maron!
), a to już 51 miesięcy! Alez ten czas popieprza jak dziki króliczek.. No a my sobie pijemy półsłodkie wino mojego Taty
Największa pychota jaka może byc - takie prawdziwe wino, z dymionu, bez dodatku alkoholu - tyle tylko ile powstaje alkoholu w wyniku fermentacji winogron
Uwielbiam je!

Ja dziś oblewam kolejny miesiąc z moim M (przy okazji Wasze zdrowie, wszystkich, ale przede wszystkim w takim razie Livastrid i Maron!

wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
o w morde jeża!!!!!!!!!!!! Taki news a mnie nie ma?????!! LIVASTRID GRATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ,
noszzzzzzzzz muszę ochłonąć!!!!
Maron- najlepszego dla Ciebie w dniu urodzinek. Fajną masz datę
Kurczaki, z tych emocji nie wiem co mam dalej poodpisywać Wam
noszzzzzzzzz muszę ochłonąć!!!!
Maron- najlepszego dla Ciebie w dniu urodzinek. Fajną masz datę
Kurczaki, z tych emocji nie wiem co mam dalej poodpisywać Wam
andzia1987
livastrid - zazdroszczę... też chcę fasolkę
dbaj o siebie mamuśka.
Maron - najlepszego urodzinowego
Maron - najlepszego urodzinowego
Truskawcia
Hej Kobietki :-) Powiedzcie mi… czy któreś z Was udało się tak za pierwszym razem, czy musiałyście parę miesięcy próbować?? :-) A zanim zrobiłyście teścik to czułyście, że coś jest inaczej czy w ogóle nic? :-)
I życzę wszystkiego co najlepsze urodzinowej babeczce- maron (z tego co widzę) ma urodzinki
livastrid – oczywiście Tobie też życzę wszystkiego co najlepsze i maluszkowi
I życzę wszystkiego co najlepsze urodzinowej babeczce- maron (z tego co widzę) ma urodzinki

livastrid – oczywiście Tobie też życzę wszystkiego co najlepsze i maluszkowi

A mnie nie bylo, bo zasnelam
Bylam padnieta. Teraz prysznic, pidzamka i lozeczko 
maron wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
livastrid nadal nie moge uwierzyc
Lelek stroj moro? Ja poluje na rybaczki zimowe moro, ale za chiny ludowe znalesc takich nie moge :-(
Wybaczcie kobitki, ze wszystkim nie poodpisuje, ale nie pamietam wszystkiego
Jestem teraz na wpol przytomna
Wiem, ze mamy nowe staraczki, ktore serdecznie witam i zycze szybkich sukcesow, jak to moj szwagier dzisiaj powiedzial, w sprawach majtkowo-sercowych 
Ale sie z tego usmialam :-) Jutro wiecej sie poudzielam, teraz spadam.
Aaa, pochwale sie jeszcze, ze z Bulgarii wrocilam z przedluzonymi wloskami
:-)
Spijcie dobrze babeczki. BAJ :*

maron wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
livastrid nadal nie moge uwierzyc

Lelek stroj moro? Ja poluje na rybaczki zimowe moro, ale za chiny ludowe znalesc takich nie moge :-(
Wybaczcie kobitki, ze wszystkim nie poodpisuje, ale nie pamietam wszystkiego

Aaa, pochwale sie jeszcze, ze z Bulgarii wrocilam z przedluzonymi wloskami

Spijcie dobrze babeczki. BAJ :*
reklama
livastrid
2010 & 2012
a Wy co robicie? poludnie niedlugo
Truskawcia, 1 dziecko 1 cykl faktycznych staran, teraz mialo byc tak, ze jak wyjdzie to wyjdzie - mialam faktycznie zaczac starac sie od czerwca. Teraz mialam takie szanse na ciaze jak w poprzednim miesiacu /maz chcial mi dziecko zrobic w marcu/ czyli srednie a jednak wyszlo.
Zanim zrobilam test gdybalam, ze cos nie tak, bo w ogole w tym miesiacu nie mialam zespolu napiecia, ktore mam zwykle potworne i bez kija do mnie nie podchodz. Zamiast tego mialam ogromna zlewke na wszystko. Przyszly tez podobne objawy co mialam w poprzedniej ciazy. W poprzednim miesiacu myslalam, ze moze zaciazylam, ale faktycznie te a "tamte" objawy sa zupelnie inne
dziewczyny dzis mam teoretyczny dzien na @, w niedziele machne jeszcze raz test, choc chyba w sumie sprawa przesadzona, skoro w popoludniowym siku byla sladowa gonadotropina.

Truskawcia, 1 dziecko 1 cykl faktycznych staran, teraz mialo byc tak, ze jak wyjdzie to wyjdzie - mialam faktycznie zaczac starac sie od czerwca. Teraz mialam takie szanse na ciaze jak w poprzednim miesiacu /maz chcial mi dziecko zrobic w marcu/ czyli srednie a jednak wyszlo.
Zanim zrobilam test gdybalam, ze cos nie tak, bo w ogole w tym miesiacu nie mialam zespolu napiecia, ktore mam zwykle potworne i bez kija do mnie nie podchodz. Zamiast tego mialam ogromna zlewke na wszystko. Przyszly tez podobne objawy co mialam w poprzedniej ciazy. W poprzednim miesiacu myslalam, ze moze zaciazylam, ale faktycznie te a "tamte" objawy sa zupelnie inne

dziewczyny dzis mam teoretyczny dzien na @, w niedziele machne jeszcze raz test, choc chyba w sumie sprawa przesadzona, skoro w popoludniowym siku byla sladowa gonadotropina.
Podziel się: