reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
A no właśnie! Ale mam sklerozę! Maron wszystkiego najlepszego!

Livastrid ja bym chciała, ale cóż... jakos marnie nam to wychodzi:-)

Ale zobaczymy jeszcze. Jestem już po owulacji dobre kilka dni, teraz grzecznie czekam do 12-ego. A nóz udało nam się cosik potworzyć?

heh nie wiem :-) wow jedynie ponadroczek bedzie roznicy miedzy myszami :-)

:-)
EDIT: wtedy wielkanoc byla 10 kwietnia

Ja z tej wielkiej okazji ze livastrid zaciazyla to pomalowałam sobie pazurki u stop na czerwono:-D

15 styczen,,,,

reklama
To polewam ,
Ja też sprzedaję ale cały worek , ale nikt nie jest zainteresowany , a tak mi szkoda wyrzucać te ciuchy :-:)-:)-( w niektórych prawie nie chodziłam a trzymać nie mam gdzie ( zresztą wątpię żebym kiedyś wróciła do tamtej figury ).
się tak nie zarzekaj, bo ja też tak myślałam i wszystkie swoje za małe ciuchy siostrze mojego M wydałam, a jak sie w końcu wzięłam za siebie, to teraz ważę tyle co 6 lat temu :-p i dopóki nie zaciążę to dalej będę trzymać dietę, więc może wróce do wagi sprzed 8 lat, kiedy to ostatnio się odchudziłam ;-)
a co do winka, to ja własnie wciągnęłam 2 szklaneczki martini z cytrynką podczas oglądania filmiku z mężusiem. Za zdrówko Livastrid i groszka oczywiście :-D
livastrid ołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!:-):-D nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!!!!:-D gratulacje kochana - takie wiesci i to w moje urodziny!!!!!!!:-D
wszystkiego najlepszego urodzinowego :-)
Livastrid ja bym chciała, ale cóż... jakos marnie nam to wychodzi:-)

Ale zobaczymy jeszcze. Jestem już po owulacji dobre kilka dni, teraz grzecznie czekam do 12-ego. A nóz udało nam się cosik potworzyć?
Ja do 13 w porywach 15 :-p nie wiem jak mam liczyć, bo ostatnio miałam 3 cykle pod rząd 26 a nie 28 dni :dry: więc będziemy razem testować ;-)

Dobra dziewczynki, idę spać, bo jutro z rańca muszę na chwile stawić się w fabryce, mam zebranie załogi :dry::dry::dry: miłego wieczoru

Do góry