reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Maron 100 Lat!! starucho! 
Eeee ja też bym się napiła, ale dziękuję postoję w czasie @ nie piję bo później pooootok mam

Eeee ja też bym się napiła, ale dziękuję postoję w czasie @ nie piję bo później pooootok mam

livastrid
2010 & 2012
czesc, musialam troche ochlonac
rozumiecie chyba
Truskawcia witaj u nas
dzieki za gratulacje, wiecie, to bardzo mile
wiecie co mi maz powiedzial na groszka? purchawa
, nie no rozbeczal sie jak owca
cos mi szwankuja lacza w mozgowych synapsach

juz wiem czemu od paru dni mam takiego lenia
kurde, niech ktos do mnie dolaczy nie chce by sama w styczniu

dana ja nigdzie nie uciekne, za dobrze mi sie tu gada
soglam mialam zaczac w czerwcu, jesli by wyszlo szybciej, bo postanowilam o prewencje nie dbac- to tez fajnie, w ogole nie myslalam, ze w tym miesiacu cos bedzie, bo kolo owu jakos nastroju na nic nie mialam.
Mialam dokladnie takie same nastawienie do dzieci jak Ty. Maz chcial a ja nie bardzo, ja w ogole w sumie nie chcialam, no, ale zal mi bylo meza, bo starszy i pewnie juz by chcial byc ojcem. Troche trwalo zanim sie zaczelam cieszyc ciaza a jak urodzilam to bylo cos wspanialego. I prawie od razu zachcialo mi sie kolejnego dzidziusia
Moze z Toba jest tak jak ze mna;-)

rozumiecie chyba

Truskawcia witaj u nas
dzieki za gratulacje, wiecie, to bardzo mile

wiecie co mi maz powiedzial na groszka? purchawa

cos mi szwankuja lacza w mozgowych synapsach

juz wiem czemu od paru dni mam takiego lenia
kurde, niech ktos do mnie dolaczy nie chce by sama w styczniu

dana ja nigdzie nie uciekne, za dobrze mi sie tu gada

soglam mialam zaczac w czerwcu, jesli by wyszlo szybciej, bo postanowilam o prewencje nie dbac- to tez fajnie, w ogole nie myslalam, ze w tym miesiacu cos bedzie, bo kolo owu jakos nastroju na nic nie mialam.
Mialam dokladnie takie same nastawienie do dzieci jak Ty. Maz chcial a ja nie bardzo, ja w ogole w sumie nie chcialam, no, ale zal mi bylo meza, bo starszy i pewnie juz by chcial byc ojcem. Troche trwalo zanim sie zaczelam cieszyc ciaza a jak urodzilam to bylo cos wspanialego. I prawie od razu zachcialo mi sie kolejnego dzidziusia

martolinka
Mama i nie tylko :-)
Maron 100 lat!!!!!
livastrid pije lampke winka za Was
livastrid pije lampke winka za Was
livastrid
2010 & 2012
ta ja sobie teraz nie popije
a mialam z tata koniaka machnac
a mialam z tata koniaka machnac

reklama
Podziel się: