reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Anastazja w lipcu wyjeżdzam nad morze, trzeba było się troszkę zaopatrzyć:-D:-D
No pewnie ,że trzeba oblać:-D Ciekawa już jestem, która z nas będzie następna. Moze ktoś też jeszcze załapie się na styczeń a jeszcze o tym nie wie? :-D

Mam tylko nadzieję, że livastrid od nas nie ucieknie i będzie dalej tak często się udzielać:-D

reklama
to ja poprosze lampke czerwonego!
W koncu jest co swietowac:-D:-D:-D

soglam, życze Ci żebys zaczela myslec o fasolce bardziej pozytywnie a nie jak o wrogu(jak sie wyrazilas) no i zeby to jednak była tez Twoja taka mocna decyzja, bo to bardzo wazne:-)

Wy kupujecie, a ja sprzedaje... na razie jedna bluzka poszła:-p

To polewam , Ja już 2 lampki wypiłam , mąż na piwie z kolegą to Ja szaleję, a livastrid pewnie z mężem świętuje , zdążyła groszek na drutach zrobić i baaach +
Ja też sprzedaję ale cały worek , ale nikt nie jest zainteresowany , a tak mi szkoda wyrzucać te ciuchy :-:)-:)-( w niektórych prawie nie chodziłam a trzymać nie mam gdzie ( zresztą wątpię żebym kiedyś wróciła do tamtej figury ).

danao
- nad polskie morze rozumiem ? my w tym roku w KRK wypoczywamy :-) ale mnie kuszą te wszystkie super last minute , no ale trzeba zacisnąć pas :tak::tak:

dzieki anastazja, no to chlup!

Ja tez sprzedaje te w ktore sie nie mieszcze a nie mam komu oddac, zreszta za te pieniazki chce sobie kupic mundur moro na motor- 14maja jade na zlot militarii z mezem i musze jakos wygladac. W tamtym roku mialam na sobie taka zbieranke ale teraz chce miec stroj jak Łukasz.

Tak... livastrid pewnie świetuje

Oooooo jacie jakie wieści :szok::szok: zamurowało mnie.

Livastrid, Isanka gratulacje wielkie moje dzielne babki:* :-D:-D

A ja dziś dostałam @ :angry::dry:

Ale co tam @ cieszę ryjka w monitor jak głupia :-D przeżywam jakbym to ja zaciążyła.

livastrid ołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!:-):-D nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!!!!:-D gratulacje kochana - takie wiesci i to w moje urodziny!!!!!!!:-D dziekuje za zyczenia tak w ogole :-) kurde no w szoku jestem :-) witamy pierwsza mamuske 2012 :-) ktora nastepna??? :-D
anastazja dzieki, dzis o niebo lepiej i wyplate dostalam :-D i nie tylko wyplate bo @ tez :-D jeszcze tylko ten cykl i pozniej nie bedziemy uwazac :-D

reklama
maron - wszystkiego najlepszego!!!!!!!
wypłata to dobra sprawa, po takim ciężkim dniu :-D:-D:-D to widzę że jednak starania przyśpieszone , bo kojarzę że koniec roku był na początku :-):-):-)
kamaaaa - cześć zgubo , to wznieśmy kielichy za tych co nie mogą

Do góry