reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

witaj lazurowe,
super ze jestes juz, opowiadaj jak bylo:tak:

babuchy moje kochane :-D

NIE wytrzymalam, mialam to zrobic jutro z rana :-p:zawstydzona/y::-p

DSC09854.jpg

sorry za jakosc, ale na sztywno nie umiem w tej chwili cyknac zdjecia:-D

reklama
osz qrcze, livastrid, czy to + :D

trina - to nie zazdroszczę porodu. ja przyjechałam wieczorem do szpitala z lekkimi skurczybykami i 2 cm rozwarciem. potem poszło książkowo 1 cm na godzinę z niestey bólami krzyżowymi, ale m. był przy mnie, skakałam na piłce itd. wiec jakos wytrzymałam całą noc. po prawie 9 h zaczęły się parte. 7 minut i mały był u mnie na brzuchu...no ale ciachnęli :/ 4 tygodnie nie mogłam normalnie na tyłu siadać. chodziłam kulejąc na prawą nogę, dzięki czemu kolejne kilka tygodni miałam paskudny ból w biodrze :/ ooj...połóg...poród i ciąża to przy tym pikuś...

O matko!!!! Livastrid !!!!!!!!!!!!!!! udalo Ci sie !!!!!!!!!!
Jeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! :-)
Bardzo sie ciesze Twoim szczesciem kochana :-)
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smilie-gross_295.gif
smilie-gross_295.gif
smilie-gross_295.gif

Zalapalam sie na swietna nowine :-)

Co do moich wakacji to 3-4 dni byly deszczowe. Ogolnie bylo fajnie, jestem zadowolona :-)
Teraz czekam na @ planowo 8-ego. Co do mnie to nie ma watpliwosci, na pewno przyjdzie :-p

Ostatnia edycja:
Ja pitole!!!!! LIVASTRID!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
yahoo.gif
yahoo.gif

Sorki ale z wrazenia nie potrafie nic wiecej napisac, pal licho te pomidory skoro takie wazne rzeczy tu sie dzieja!

Witajcie Kobietki (bo chyba mężczyzn tutaj nie ma??:-) ) jestem tutaj nowa i co prawda dopiero zaczynamy, ale marzy mi się dzidzuś w 2012r. więc myślę, że to dobre miejsce:tak:
Oczywiście GRATULUJĘ! tym którym się udało, bo widzę tutaj sukcesy :-D

O kurczę Livastrid suuuuper! Moje wielkie gratulacje! Ale się cieszę! Dalej będę trzymała kciuki na chłopaka:-) Czyli jak rozumiem będziesz styczniówką 2012? Ehhh... tez bym tak chciała:-)

A ja kupiłam sobie dzisiaj strój kąpielowy i torbę plażową:-) Tak więc humorek całkiem, całkiem...:-D

hej dziewczyny:)
dzieki za miłe przyjęcie:)
tak zgadza sie niektóre mogą mnie kojarzyc z cpp z powodu poronienia ale sie wystraszyłam tych przypadków wielu dziewczyn i uciekłam...

livastrid wielkie gratulacje...który to cykl staran???
a ja kiedys z perspektywy porodów i traktowania kobiet,połogu i uzaleznienia malucha od matki przez pierwszy rok tak długo odkładałam własne dzieci bo po prostu czułam ze nie jestem do tego stworzona i nadal nie jestem...ale juz trochę oswoiłam sę z tematem i poznałam wroga wiec wszystko przed nami...ale dziecka nadal chce bardziej mój mąz niż ja...ale cóz...instynkt macierzynski pewnie odezwie się w ciąży...prawda mamuśki???

reklama
livastrid - WIELKIE GRATULACJE !!!!

danao - to kiedy wyjeżdżasz? widzę że zaraziłyśmy się od lazurowe chyba :-D:-D:-D bo po kolei każda robi zakupy , albo może to ta wiosna której jeszcze nie ma :-):-):-)

soglam - przypadki są różne , tak jak już ustaliłyśmy z zjola na innym wątku , podstawia to pozytywne myślenie :-):-):-):-)

No to trzeba opić pierwszą styczniową mamuśkę 2012
która chętna ? mam butelkę czerwonego słodkiego winka :-D:-D

Do góry