reklama
andzia1987
Fanka BB :)
osz qrcze, livastrid, czy to +
trina - to nie zazdroszczę porodu. ja przyjechałam wieczorem do szpitala z lekkimi skurczybykami i 2 cm rozwarciem. potem poszło książkowo 1 cm na godzinę z niestey bólami krzyżowymi, ale m. był przy mnie, skakałam na piłce itd. wiec jakos wytrzymałam całą noc. po prawie 9 h zaczęły się parte. 7 minut i mały był u mnie na brzuchu...no ale ciachnęli :/ 4 tygodnie nie mogłam normalnie na tyłu siadać. chodziłam kulejąc na prawą nogę, dzięki czemu kolejne kilka tygodni miałam paskudny ból w biodrze :/ ooj...połóg...poród i ciąża to przy tym pikuś...
trina - to nie zazdroszczę porodu. ja przyjechałam wieczorem do szpitala z lekkimi skurczybykami i 2 cm rozwarciem. potem poszło książkowo 1 cm na godzinę z niestey bólami krzyżowymi, ale m. był przy mnie, skakałam na piłce itd. wiec jakos wytrzymałam całą noc. po prawie 9 h zaczęły się parte. 7 minut i mały był u mnie na brzuchu...no ale ciachnęli :/ 4 tygodnie nie mogłam normalnie na tyłu siadać. chodziłam kulejąc na prawą nogę, dzięki czemu kolejne kilka tygodni miałam paskudny ból w biodrze :/ ooj...połóg...poród i ciąża to przy tym pikuś...
O matko!!!! Livastrid !!!!!!!!!!!!!!! udalo Ci sie !!!!!!!!!!
Jeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! :-)
Bardzo sie ciesze Twoim szczesciem kochana :-)
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zalapalam sie na swietna nowine :-)
Co do moich wakacji to 3-4 dni byly deszczowe. Ogolnie bylo fajnie, jestem zadowolona :-)
Teraz czekam na @ planowo 8-ego. Co do mnie to nie ma watpliwosci, na pewno przyjdzie
Jeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! :-)
Bardzo sie ciesze Twoim szczesciem kochana :-)
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zalapalam sie na swietna nowine :-)
Co do moich wakacji to 3-4 dni byly deszczowe. Ogolnie bylo fajnie, jestem zadowolona :-)
Teraz czekam na @ planowo 8-ego. Co do mnie to nie ma watpliwosci, na pewno przyjdzie

Ostatnia edycja:
Truskawcia
Witajcie Kobietki (bo chyba mężczyzn tutaj nie ma??:-) ) jestem tutaj nowa i co prawda dopiero zaczynamy, ale marzy mi się dzidzuś w 2012r. więc myślę, że to dobre miejsce
Oczywiście GRATULUJĘ! tym którym się udało, bo widzę tutaj sukcesy

Oczywiście GRATULUJĘ! tym którym się udało, bo widzę tutaj sukcesy

danao84
O kurczę Livastrid suuuuper! Moje wielkie gratulacje! Ale się cieszę! Dalej będę trzymała kciuki na chłopaka:-) Czyli jak rozumiem będziesz styczniówką 2012? Ehhh... tez bym tak chciała:-)
A ja kupiłam sobie dzisiaj strój kąpielowy i torbę plażową:-) Tak więc humorek całkiem, całkiem...
A ja kupiłam sobie dzisiaj strój kąpielowy i torbę plażową:-) Tak więc humorek całkiem, całkiem...

hej dziewczyny
dzieki za miłe przyjęcie
tak zgadza sie niektóre mogą mnie kojarzyc z cpp z powodu poronienia ale sie wystraszyłam tych przypadków wielu dziewczyn i uciekłam...
livastrid wielkie gratulacje...który to cykl staran???
a ja kiedys z perspektywy porodów i traktowania kobiet,połogu i uzaleznienia malucha od matki przez pierwszy rok tak długo odkładałam własne dzieci bo po prostu czułam ze nie jestem do tego stworzona i nadal nie jestem...ale juz trochę oswoiłam sę z tematem i poznałam wroga wiec wszystko przed nami...ale dziecka nadal chce bardziej mój mąz niż ja...ale cóz...instynkt macierzynski pewnie odezwie się w ciąży...prawda mamuśki???
dzieki za miłe przyjęcie
tak zgadza sie niektóre mogą mnie kojarzyc z cpp z powodu poronienia ale sie wystraszyłam tych przypadków wielu dziewczyn i uciekłam...
livastrid wielkie gratulacje...który to cykl staran???
a ja kiedys z perspektywy porodów i traktowania kobiet,połogu i uzaleznienia malucha od matki przez pierwszy rok tak długo odkładałam własne dzieci bo po prostu czułam ze nie jestem do tego stworzona i nadal nie jestem...ale juz trochę oswoiłam sę z tematem i poznałam wroga wiec wszystko przed nami...ale dziecka nadal chce bardziej mój mąz niż ja...ale cóz...instynkt macierzynski pewnie odezwie się w ciąży...prawda mamuśki???
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Livastrid gratulacje
wpadłam sie przywitać po wyjezdzie a tu takie nowości 
reklama
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
livastrid - WIELKIE GRATULACJE !!!!
danao - to kiedy wyjeżdżasz? widzę że zaraziłyśmy się od lazurowe chyba

bo po kolei każda robi zakupy , albo może to ta wiosna której jeszcze nie ma :-):-):-)
soglam - przypadki są różne , tak jak już ustaliłyśmy z zjola na innym wątku , podstawia to pozytywne myślenie :-):-):-):-)
No to trzeba opić pierwszą styczniową mamuśkę 2012
która chętna ? mam butelkę czerwonego słodkiego winka

danao - to kiedy wyjeżdżasz? widzę że zaraziłyśmy się od lazurowe chyba

soglam - przypadki są różne , tak jak już ustaliłyśmy z zjola na innym wątku , podstawia to pozytywne myślenie :-):-):-):-)
No to trzeba opić pierwszą styczniową mamuśkę 2012

która chętna ? mam butelkę czerwonego słodkiego winka

Podziel się: