reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
krolowaFal- no no zazdroszczę Egiptu! :) Zabierz mnie ze sobą, u nas już tak zimno;/ Przed chwilą byłam z psem i wyskoczyłam z sweterek i leginsach i szybko zmykałam do domu bo zmarzłam....

wika8 - Wiem, że muszę przez to przejść, ale jak jestem w teelwizji to mnie marzenia ponoszą i chciałabym robić coś ambitnego:) i drażni mnie,że ktoś z premedytacją i złośliwością się wyżywa bo jestem praktykantką;/Zamiast skupić się na tym,żeby mi jak najwięcej pokazać i nauczyć mnie.Mam 6 tygodni praktyk więc mam nadzieję, że to minie i zacznę robić coś fajnego:)
Tzn. Dziś taki kolega kręcił w studio Making Of - a ja jutro będę to porządkować co nakręciliśmy, oglądać te filmy, opisywać itp. więc nie tak źle:)
A i jeszcze dziś wpadł do tego studia mój wujek który pracuje w tv ponad 20 lat i oprowadził mnie po wszystkich budynkach telewizji, po wszystkich studiach itp wszystko mi pokazał i opowiedział:)
Agnieszka.kk- dziękuję i również pozdrawiam:)

Agnieszka- wiem, że się przyzwyczaję, ale jakoś tak ciężej na serduszku się mi robi, jak myślę o pracy.... i o tym, że muszę Małego na kilka godzin zostawić. :((( Ehhhhhhhhhh.................

Dobra, ja już nie marudzę Wam tu!!!!!!

Pytałaś się kiedyś o to co zrobić, żeby zostać moderatorem??? Ja nie wiem niestety, muszą sie wypowiedzieć dziewczyny, które są moderatorkami. Coś mi świta, że Daffodill albo MamaSówka .

A tak wogóle to ten cytat co masz nad sygnaturkami jest super :) Aż się łezka w oku kręci...

Cześć Agatka :)

Jest dokładnie tak jak piszesz. Na takich praktykach powinnaś się jak najwięcej dowiedzieć o swoim zawodzie a nnie wykonywać milion innych "śmiesznych" rzeczy nie związanych z tematem. Może tylko początek taki będzie a potem zaczniesz się czegoś uczyć :))

Edit: Oo!!!! Post pod postem mi wyszedł!!!! Sorki :)

Wika Ja też się starałam ale niestety najpierw musi odbyć się głosowanie:-/
No i muszę poszukać sobie działu jaki chcę moderować no i udzielać się na nim.Takie są warunki.

Wiem wiem jak to jest zostawiać dziecko w domu czy w przedszkolu jak samemu trzeba iść do pracy:( ale trzeba być dzielnym!!

Dziękuję za miłe słowo:)

Ostatnia edycja:
Wika Ja też się starałam ale niestety najpierw musi odbyć się głosowanie:-/
No i muszę poszukać sobie działu jaki chcę moderować no i udzielać się na nim.Takie są warunki. QUOTE]

Agnieszka- ja się nieeeee staram !!! Nie miałabym na to czasu :) Ale Tobie kibicuję :))

Witam Was :))

Dzisiaj znowu do pracy :(
Lecę i życzę miłego dnia :) Wpadnę może wieczorkiem :)

PAPAPA

Hej dziewczynki.

Ja już w pracy. Odstawiłam tabsy i jest tego jeden plus. Mój Mężuś jest biedny. Tak tabsy mi libido hamowały że szok. A on mnie nie znał bez tabsów więc mamy jaja jak berety. ;P

Agnieszko powodzenia. zaraz cos sprawdze dla Ciebie.

Hej dziewczynki.

Ja już w pracy. Odstawiłam tabsy i jest tego jeden plus. Mój Mężuś jest biedny. Tak tabsy mi libido hamowały że szok. A on mnie nie znał bez tabsów więc mamy jaja jak berety. ;P

na pewno jest bardzo zadowlony:)
i cieszy sie ze poznal cie od tej strony :):):):)

Ostatnia edycja:
reklama
witam się po raz pierwszy na tym wątku...
z pewną nieśmiałością bo planowaliśmy dzidzię na 2011, ale...
no cóż życie weryfikuje nasze plany;-)
także Maleństwo planujemy na drugą połowę 2012, a co będzie zobaczymy:-p:-D
na pewno nie chcemy mieć w domku jedynaka,a w ostatecznym "rozrachunku" trójka nam się marzy- jedno już jest:-D
fajnie, że są tu babeczki które też planują z takim wyprzedzeniem:-)

Do góry