Mamo Sówko fajnie by było, gdyby Wam się udało na tych wakacjach zmajstrować dzieciaczka. Ja na takie luksusy nie liczę, tylko na łut szczęścia. U nas starania trwają długo a dwie kreski nie oznaczają niestety wrzaskuna w wózeczku
Ale w końcu do trzech razy sztuka i teraz musi się udać! Poza tym ten rok jest dla nas bardzo łaskawy więc liczę po cichu, że przyniesie nam nasze upragnione maleństwo.
Anastazja nałapałam tych dni płodnych i przetestuję je za 4 dni
Ciuchy bardzo fajne. Te sweterki były bodajże w Bon Prix za jedyne 80 zł, więc opłacało się. Może ja też się skuszę jednak na te internetowe aukcje. Z tym, że sukienkę chciałabym mniej plażową ale też nadającą się do noszenia na co dzień. Ja lubię takie lejące, romantyczne
Soglam czy ja Cię już gdzieś ni czytałam? ja też tu się wtrącam na razie gościnnie ale kto wie, może zostanę na dłużej
Do niedawna nie wiedziałam, czy podejmiemy jeszcze jakiekolwiek starania a teraz już wiemy, że chcemy spróbować jeszcze raz. Nie celujemy specjalnie ale też nie zabezpieczamy się i zobaczymy, co z tego wyniknie.
Anastazja nałapałam tych dni płodnych i przetestuję je za 4 dni
Ciuchy bardzo fajne. Te sweterki były bodajże w Bon Prix za jedyne 80 zł, więc opłacało się. Może ja też się skuszę jednak na te internetowe aukcje. Z tym, że sukienkę chciałabym mniej plażową ale też nadającą się do noszenia na co dzień. Ja lubię takie lejące, romantyczne
Soglam czy ja Cię już gdzieś ni czytałam? ja też tu się wtrącam na razie gościnnie ale kto wie, może zostanę na dłużej
Ostatnia edycja: