reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Ja właśnie wyszukuję m.in. sukienkę na wesele na 4 czerwca , ale jakąś taką coby można było na co dzień też w niej chodzić. Póki co jest za 9,9 ale jeszcze 7 dni do końca aukcji
mama sówka - to takie międzynarodowe dzieci będą![]()
Anastazja może się pochwalisz co tam licytujesz??? Obiecuję, że nie sprzątnę sprzed nosa

Mama Sowka u mnie w chalupie maz zajmuje sie mufinkami i goframi
Hehe ja to i sama bym mogła zrobić, tylko siostra mnie wspomaga, bo u mnie brak czasu występuję i tylko wieczorem ciasto dam radę zrobić

livastrid
2010 & 2012
maz sie kiedys wychylil, ze bedzie w swoim domu robic gofry i mufinki wiec tak pozostalo, a niech sie w kuchni troche pobawi i posprzata
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
ja pitole chwile Was zostawic same i musze tyle czytac
heja w poludnie
Lelek Twoja salatka apetyczna tylko te curry nieteges, po ostatnim zajsciu w ciaze nie moge spojrzec na curryTrzeba bylo pamietnik schowac gdzie oko maza nie siega;-)
Ja myszy dziennik prowadze od chwili zobaczenia plusa
dana Tobie pies sie dobral do nici a mi moja cora nagminnie dobiera sie do wloczek, gorzej niz kot
Mama Sowka u mnie w chalupie maz zajmuje sie mufinkami i goframi
maron 100 lat![]()
wika gdy pisze, ze zrobie rundke to oznacza, ze gram w diablo 2, gdy pisze, ze gram to oznacza albo settlers 6 albo gry typu hidden object
odebralam dzis na policji moj najcenniejszy papierek, chyba go zaraz w ramke wsadzew aptece jest promocja na 30 procent na testy chyba jutro kupie na zapas
no lazurowe wlasnie w srode mialas zajechac na de, bys cos fajnego napisala;-)
A co Ty tak późno dzisiaj ?:-)
mama sówka - pokaże co już kupiłam

01T734* TRENDY BLUZKA / WDZIANKO / WSTAWKA 40/42 (1578416084) - Aukcje internetowe Allegro
09M165* NOWE TRENDY MODNY T-SHIRT / WZÓR 48/50 M/L (1587444313) - Aukcje internetowe Allegro
I819* NOWE TRENDY MODNY SWETER 40/42 (1584861230) - Aukcje internetowe Allegro
a na to czekam 04F272* NOWE TRENDY MODNA SUKIENKA / KRATKA 40/42 (1594889103) - Aukcje internetowe Allegro
i jak ?;-)
livastrid
2010 & 2012
anastazja miedzy wypowiedzia do wiki a lazurowej jest przyczyna podana
lubie takie sukienki, ale ich nie moge nosic, bo mam za szerokie ramiona, po co glupia cwiczylam w mlodosci;-)
lubie takie sukienki, ale ich nie moge nosic, bo mam za szerokie ramiona, po co glupia cwiczylam w mlodosci;-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
mama sówka - pokaże co już kupiłami jak ?;-)
anastazja super te ciuszki, a sukienka rewelacja

anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
anastazja miedzy wypowiedzia do wiki a lazurowej jest przyczyna podana
A co to za papierek? rozumiem plastik ?:-) Ja na swoje prawko czekam do lutego , dokładnie 10 lutego złożyłam papiery o wymianę z rosyjskiego na polskie :-(
Ja muszę trochę potrenować ręce - bo juz zaczynają brzydko wyglądać :-
mama sówka - zajrzyj sobie na wystrój okien , tanie firanki są - Ja się zastanawiam czy nie kupić , ale na moje okna jest mały wybór, bo Ja mam 240-245 cm.
andzia1987
Fanka BB :)
hej dziewczyny
byłam wczoraj w rossmanie po pieluchowy zapas i przy okazji kupiłam test
jedna krecha
qrcze bo przy tym cycaniu to nic nie wiadomo. z małżonem nie uważamy, więc w każdej chwili może się zacząć kolejny cykl i będzie trafiony
a poza tym mają w ross. fajne nowe kosmetyki, seria Alterra maksymalnie naturalne. pięęęęęknie pachną!Q
poza tym ogranęła mnie ostatnio mania gotowania. obcykałam przepis na fajne ciacha owsiane do których dorzuciłam trochę żurawiny. wczoraj uczyniłam tartę z ricottą i cukinią. a dzisiaj na razie kminię co zrobić na obiad. małżon siedzi do 18 w pracy wiec obiad jem dzis w towarzystwie Gabulca
a to ja już wogóle młoda dooopa jestem
87' ;D
livastrid - u nas również jedynka idzie. ehh...męczy się mój szkrabol :/
Mama Sowka - my również chcemy 2 lata róznicy pomiedyz dzieciaczkami. po sasiedzku mieszka moj kuzyn z prawie 3 letnią córą, także mogę czasami sprawdzić jak wygląda zajmowanie się maluchami z taką róznicą wieku. całkiem fajnie. zresztą pamiętam jak emilka czekała na małego kuzyna gdy byłam w ciąży, głaskała brzuchol, gadała do niego. nawet łądnie się razem bawią. emilka robi sobie z mojego synka taką żywą lalę, którą można pogłaskać, dać kubeczek z piciem, zbudować wierzę z klocków
maluszki są bardzo opiekuncze.
mam pytanie do mam, które już mają dzieciaczka. nie boicie się drugiej ciąży ? u mnie było praktycznie bez żadnych "rewelacji", ale mimo tego boję się żeby wszystko poszło dobrze...
a no i jestem wariatka, ale najbardziej nie moge doczekac sie kolejnego porodu
rodziłam SN, bez znieczulenia i to było jedno z najciekawszych wydarzen w moim zyciu
bólu nie pamietam (nastawiałąm się, na coś o wiele gorszego a było znośnie), tylko ogromną dumę, że potrafię i dałam radę 
byłam wczoraj w rossmanie po pieluchowy zapas i przy okazji kupiłam test
poza tym ogranęła mnie ostatnio mania gotowania. obcykałam przepis na fajne ciacha owsiane do których dorzuciłam trochę żurawiny. wczoraj uczyniłam tartę z ricottą i cukinią. a dzisiaj na razie kminię co zrobić na obiad. małżon siedzi do 18 w pracy wiec obiad jem dzis w towarzystwie Gabulca
a to ja już wogóle młoda dooopa jestem
livastrid - u nas również jedynka idzie. ehh...męczy się mój szkrabol :/
Mama Sowka - my również chcemy 2 lata róznicy pomiedyz dzieciaczkami. po sasiedzku mieszka moj kuzyn z prawie 3 letnią córą, także mogę czasami sprawdzić jak wygląda zajmowanie się maluchami z taką róznicą wieku. całkiem fajnie. zresztą pamiętam jak emilka czekała na małego kuzyna gdy byłam w ciąży, głaskała brzuchol, gadała do niego. nawet łądnie się razem bawią. emilka robi sobie z mojego synka taką żywą lalę, którą można pogłaskać, dać kubeczek z piciem, zbudować wierzę z klocków
mam pytanie do mam, które już mają dzieciaczka. nie boicie się drugiej ciąży ? u mnie było praktycznie bez żadnych "rewelacji", ale mimo tego boję się żeby wszystko poszło dobrze...
a no i jestem wariatka, ale najbardziej nie moge doczekac sie kolejnego porodu
livastrid
2010 & 2012
nie, anastazja, akurat nie chodzi o prawko
nie mieszkam w pl, wiec dla mnie cenniejsze sa papierki pobytowe
andzia ciazy sie nie boje, wolalabym tylko by byla bez takich przyjemniosci jakie mialam ostatnio. Porodu w ogole sie nie boje, tez nie chcialam znieczulenia, bo mi sie wymarzylo zobaczyc jak to jest bez. W sumie jakos, poza pozniejsza sala operacyjna porod wspominam mile, bolec jakos szczegolnie nie bolalo, raczej uczucie bylo dziwne. I bede walczyc o kolejne sn, chyba, ze bedzie zonk i faktycznie machna mi cesarke, bo mam powody ku temu
nie mieszkam w pl, wiec dla mnie cenniejsze sa papierki pobytowe
andzia ciazy sie nie boje, wolalabym tylko by byla bez takich przyjemniosci jakie mialam ostatnio. Porodu w ogole sie nie boje, tez nie chcialam znieczulenia, bo mi sie wymarzylo zobaczyc jak to jest bez. W sumie jakos, poza pozniejsza sala operacyjna porod wspominam mile, bolec jakos szczegolnie nie bolalo, raczej uczucie bylo dziwne. I bede walczyc o kolejne sn, chyba, ze bedzie zonk i faktycznie machna mi cesarke, bo mam powody ku temu
Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny
tak sobie was podczytuje ostatnio i postanowiłam z wami napisac,widze że większosc to juz mamusie planujące kolejne dziecko...ja tez moze i o drugie bym się strała gdyby nie poronienie dwa lata temu ale to juz przeszłosc....
tak wiec mam 27 lat,jestem mezatką od dwóch lat i męzus mnie namówił na starania w tym roku...zrobiłam sobie w lutym badania hormonów i krwi,moczu takich tam pare po ostatnim poronieniu i łykam kwas foliowy.Mielismy zacząc od marca i łudziłam się ze jak dwa lata temu udało się od razu przy jednym strzale co prawda nie planowanym ale dokładnie raz nie uwazalismy i wyszło to teraz bedzie tak samo ale zonk. W marcu podjełam tez decyzje o zmianie pracy bo w poprzedniej się cofałam zamiast rozwijac,szef zmieniał umowy i cudował wiec złozyłam wypowiedzenie i wstrzymalismy starania.Pracowałam do konca kwietnia i teraz aktywnie szukam pracy i przygotowuje organizm do ciązy i zmian....czyli akcja wiosna: zdrowsza dietka bez słodyczy i tłuszczu których chce unikac w ciązy no i wznowiłam jogę i basen zeby móc kontynuowac w ciązy te cwiczenia.
W badaniach wyszło git,gin dał zielone swiatło do stranai czyli wszystko wygląda super.Starania jedna zaczniemy lipiec -sierpien,bo chce znalezc fajną prace i dostac umowe na stałe.Jestem pracocholikiem wiec nie wyobrazam sobie nie pracowac w ciązy i musze cos znalezc
trochę się rozpisałam ale mam nadzieje ze mnie przyjmiecie
tak sobie was podczytuje ostatnio i postanowiłam z wami napisac,widze że większosc to juz mamusie planujące kolejne dziecko...ja tez moze i o drugie bym się strała gdyby nie poronienie dwa lata temu ale to juz przeszłosc....
tak wiec mam 27 lat,jestem mezatką od dwóch lat i męzus mnie namówił na starania w tym roku...zrobiłam sobie w lutym badania hormonów i krwi,moczu takich tam pare po ostatnim poronieniu i łykam kwas foliowy.Mielismy zacząc od marca i łudziłam się ze jak dwa lata temu udało się od razu przy jednym strzale co prawda nie planowanym ale dokładnie raz nie uwazalismy i wyszło to teraz bedzie tak samo ale zonk. W marcu podjełam tez decyzje o zmianie pracy bo w poprzedniej się cofałam zamiast rozwijac,szef zmieniał umowy i cudował wiec złozyłam wypowiedzenie i wstrzymalismy starania.Pracowałam do konca kwietnia i teraz aktywnie szukam pracy i przygotowuje organizm do ciązy i zmian....czyli akcja wiosna: zdrowsza dietka bez słodyczy i tłuszczu których chce unikac w ciązy no i wznowiłam jogę i basen zeby móc kontynuowac w ciązy te cwiczenia.
W badaniach wyszło git,gin dał zielone swiatło do stranai czyli wszystko wygląda super.Starania jedna zaczniemy lipiec -sierpien,bo chce znalezc fajną prace i dostac umowe na stałe.Jestem pracocholikiem wiec nie wyobrazam sobie nie pracowac w ciązy i musze cos znalezc
trochę się rozpisałam ale mam nadzieje ze mnie przyjmiecie
Podziel się: