reklama
livastrid
2010 & 2012
qurcze no moglyby jakies starsze zrobic tu nalot, no, ale wika, toc Ty tylko rok mlodsza ode mnie a potem tylko 2 lata mlodsze dana i Lelcia itd itd wiec i ja mloda 20-tka jestem

myszor uspiony

myszor uspiony

Ostatnia edycja:
danao84
Fanka BB :)
No livastrid masz teraz trochę luzu:-) No pewnie, że młode! nie ma innej opcji:-)
Aaaa się miałam zapytać: jak tam ząbki małej?
Aaaa się miałam zapytać: jak tam ząbki małej?
Ostatnia edycja:
livastrid
2010 & 2012
a przebija sie powoli pierwsza jedynka, w dzien bylo lepiej niz wczoraj, dana, trzeba to przezyc i juz;-)i tak mama i dziecko zabkuja
bardzo mlode jestesmy, wika, innej opcji nie ma

ja wlasnie wylazlam spod prysznica
i ide w kimono, jak sobie rundke w grze zrobie
Lelcia swoj wlasny tez powinnas pisac, bo potem wnuczke bedziesz zatrudniac
papa,
milej nocki

bardzo mlode jestesmy, wika, innej opcji nie ma

ja wlasnie wylazlam spod prysznica
i ide w kimono, jak sobie rundke w grze zrobie
Lelcia swoj wlasny tez powinnas pisac, bo potem wnuczke bedziesz zatrudniac
papa,
milej nocki
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Livastrid w jaką grę grasz??
Isana- jak się czujesz nasza ciężaróweczko ??
Lelek- i jak Ci idzie pisanie?? Zapodaj przepis na tą ssałatkę z kurczakiem!! Bo mi smaka narobiłaś
Co do pamiętników, to ja pisze Igorowi. Zaczęłam, jak Mały miał jakiś miesiąc i co kilka dni staram się coś mu tam szrajbnąć. Żałuję tylko,ze nie zaczęłam pisać w ciąży. :-( Na przyszłość będę już pamiętała, zeby zacząć pisać wcześniej
JA tteż mykam,
kololowych senków

Isana- jak się czujesz nasza ciężaróweczko ??

Lelek- i jak Ci idzie pisanie?? Zapodaj przepis na tą ssałatkę z kurczakiem!! Bo mi smaka narobiłaś

Co do pamiętników, to ja pisze Igorowi. Zaczęłam, jak Mały miał jakiś miesiąc i co kilka dni staram się coś mu tam szrajbnąć. Żałuję tylko,ze nie zaczęłam pisać w ciąży. :-( Na przyszłość będę już pamiętała, zeby zacząć pisać wcześniej

JA tteż mykam,
kololowych senków

reklama
wika
np paczka ugotowanego ryzu
2 piersi
1 swieza papryka czerwona
kukurydza
puszka ananasa
majonez curry sol pieprz
Piersi w kostke usmazyc z przyprawa zlocista i pieprzem. Ostudzic, wymieszac z pozostałymi skladnikami, oczywiscie papryke i ananasa pokroic, dodac majonez i duzo curry. Gotowe
np paczka ugotowanego ryzu
2 piersi
1 swieza papryka czerwona
kukurydza
puszka ananasa
majonez curry sol pieprz
Piersi w kostke usmazyc z przyprawa zlocista i pieprzem. Ostudzic, wymieszac z pozostałymi skladnikami, oczywiscie papryke i ananasa pokroic, dodac majonez i duzo curry. Gotowe
Podziel się: