reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

dzien doberek :-)
oo livastrid w Polsce bedzie :-) pisalas chyba ze juz dawno nie bylas :-)
eee moze nie bedzie zle :-) dzis tylko dwa razy wstawalam, tzn o 3 i o 7 jak S. wstawal do pracy to go ,,wysikal'' :-)
dzis wolne jupiiii, tylko pogoda jakas taka...niby slonce a jednak pochmurno:wściekła/y:
u mnie PMS :baffled: rano poklocilam sie juz z S. cycki bola jak nie wiem co, brzuch tez

P.S wow dzis nam mija 8 miesiecy od slubu :tak:

reklama
Hej!
Maron - psinka fajniutka:-) Ja już na szczęście mam ten okres za sobą. Mój pies ma juz prawie 8 miesięcy i teraz jest na etapie totalnego wariactwa. Biega jak torpeda i wsio próbuje obgryzać, ale śpi grzecznie całą noc:-D A pamiętam jeszcze dobrze jego pobudki o 4 nad ranem: wskakiwał na mnie i lizał mnie po twarzy aż do skutku:-D

Ale macie drogich lekarzy:szok: Ja też chodzę prywatnie i mój gin bierze za wizytę 50 zł. No chyba, ze są jakieś dodatkowe badania. Ale też nie zawsze bierze i czasem jak weźmie za badania to następna wizyta gratis. Może to od regionu zależy? W sumie ja tez w dużym mieście nie mieszkam, może to dlatego.

Ostatnia edycja:
danao, na pewno zalezy to od regionu, czy to duze, czy male miasto, ja tez mieszkam w malym miescie, wiec ceny sa nizsze :-) a moja ginka jest najlepsza w miescie i dosc znana nie tylko tu ale tez w Krakowie, gdzie rozwniez pracuje :-)

maron - to bedziesz miała wprawę z dzieckiem z wstawaniem w nocy:-) My tylko 2 nocy próbowaliśmy naszą kocice oduczyć włazić do nas do łóżka, spryciula jedna - miała swoją leżankę , ale jak tylko zamykaliśmy oczy to było tup tup tup i wdrapywała się na materac ( wtedy nie mieliśmy jeszcze łóżka ) ,mój E. ją z powrotem do leżanki i tak w kółko , po 2 nocach dał spokój i już 3 lata minęło tydzień temu jak śpi z nami :-D:-D:-D
a co to za ginka co w Krakowie jest znana ? w jakim szpitalu pracuje ? Ja wiem że mój lekarz jest jednym z najlepszych jeśli chodzi o USG i ciągle się rozwija , robi kursy, szkolenia. a bierze za wizytę 80 zł.

maron a moze jednak poddenerwowanie nie jest wynikiem PMS a fasolki?;-)
no a rocznica wielgasna:-)

dana 50zl? ale fajnie, ja tez jezdze do malego miasta i powiem tak ze tu srednio Ci mniej superasni to biora 80zl ale mam uraz do takiego doktora i wole zaplacic troche wiecej i miec zaufanie

Lelek, raczej niemozliwe ;-)uwazalismy w tym miesiacu :tak:
a rocznica wielgasna, fakt :-D
anastazja ona pracuje w Krk w Lux Medzie i w Szpitalu MSWiA, a u nas w takiej prywatnej przychodni :-)

Ten do którego ja chodzę jest swietny. Byłam wcześniej u kilku innych i to była porażka jakaś:tak: A ten mój jest ordynatorem na oddziale położniczym w szpitalu w moim miescie, a gabinet ma w miejscowości obok. Przyjmuje zresztą i prywatnie i na NFZ, ale ja wolę prywatnie.:-D Ale fakt faktem, ma konkurencję. Z tego co wiem, jest jeden lekarz, który jest bardziej chwalony, ale tez kobiety walą do niego drzwiami i oknami, no i jest masakra z terminami. Podobno nie ma ustalonych godzin i czeka się dłuuuugo na swoją kolej. Na dworze:szok: Bo nie ma tam żadnej poczekalni ani nic. No a ten mój:-) to świetny lekarz. Mnóstwo kobiet znam co to sobie też jego chwalą:-) Ale żem się rozpisała heh

Kolejny stopień awansu osiągnięty:-D

Nie no ja zabije mojego braciszka jak tylko wroci ze szkoły!!!

Nie dosc ze wyzera mi czekoladki to jeszcze malemu wypija herbatke granulowana!!!! ba! przedwczoraj kupilam z Hippa a dzis nie ma! Osiol glupi, jak chce to kupie mu z biedronki lepsza w smaku za 3 zl a nie wychlewa za 13!

ide robic obiad a co to nie mam pojecia...

reklama
Do góry