reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

a co tu tak cicho ? obiady robicie już czy co ? :-D:-D
Ja mam na obiad makaron z pesto i oliwkami a na jutro powinnam zaplanowałam pierści z kurczaka ze szpinakiem , ale przypomniałam sobie że przecież piątek:wściekła/y::wściekła/y: no ale trudno i tak wieczorem jest grill z kiełbasą i wheesky ( jakoś tak to się pisze ):-D:-D:-D
A Ja dzisiaj mam powera do pisania , więc zagłębiłam się w tematykę bloga i coś tu bazgram z kawką w ręku:tak::tak::tak:
Może jakiś konkurs zrobimy kto ma lepszego gina ? albo może który gin jest lepszym widokiem :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Anastazja a ja mam zabójczo przystojnego gina! Szkoda tylko, że nasza współpraca nie zakończyła się jak na razie odpowiednim efektem. Chyba na tym etapie to już go przerasta :(

witajcie

Lelek bratu daj z liscia, co on sobie mysli:-p mala zasnela mi chwile po tym jak napisalam. Daj spokoj kaprysny babol co to za synowa by byla:rolleyes2:

w Trojmiescie ceny ginow sa od 60 do 170 wiec to zalezy tez do kogo sie idzie i jaki sprzet posiada i ile za lokal placi i takie tam. Sopot ma sopockie ceny.
Moj gin to kobieta, mila starsza pani po 50, wiec do konkursu na przystojny widok nie bierze udzialu.

rocznica a Ty z chlopem sie klocisz, maron:-p
w plu dawno nie bylam i jakos i tak nie chce mi sie jechac a wlasciwie leciec. Motywuje mnie w drodze powrotnej czarny vikingfjord i frost w wolnoclowce:-p

na obiad mam pizze, bo nie chce mi sie nic robic

wyslalam chlopa po mini szklarnie a wlasciwie cieplucha do kielkowania nasion. A niech wyda pieniazki na kochana zone

na razie tyle

hej :)

co do gin. to ja te chodzę do babki i płacę za wizytę 80-100 zł.
Mając lat 17-18 poszlam pierwszy raz do gina- starszy miły pan. Siedze na tym fotelu, on mnie bada i w pewnym momencie słyszę: "Pani to dziewicą już nie jest???", ja na to: "Jak to nie??!!! JESTEM!!!" a miły straszy gin: "Ojjj, to dobrze, że mi Pani powiedziała, bo jescze chwilka i dziewicą by już Pani nie była!!":szok::szok::-D

Livastrid- ja nie mam strasznego parcia narazie na dzidzię. wiem, że co miesiąc jest szansa... ale wczoraj miałam chcice a nie miałam z kim:wściekła/y::wściekła/y:

Lelek to masz brata podjadacza:-D

Anastazja a tego Twojego bloga to gdzie będzie można poczytać??

A na obiad u mnie dzisiaj fasolka po bretońsku.

A i lada moment w "przyszłych mamach" pojawi się STYCZEŃ 2012!!!

Ja pitole wika ale gin ha ha, moj pierwszy gin to tez byl starszy mily pan ale on to z kolei zapytal" Pani jeszcze dziewica?"
moj gin obecny jesli chodzi o urode to mily i sympatyczny z twarzy ale nie wyrozniajacy sie na ulicy;-) a ma gdzies maks 34 lata.

livastrid a co bedziesz siała?

anastazja to taka mala imprezka jutro?

reklama
Do góry