reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

anastazja jedzenie z duza iloscia soli podnosi cisnienie, chipsy, orzeszki, paluszki itd. Na pierwsza wartosc nie masz co patrzec, wiec jak zapomnialas to i tak niewazne. 59 to niskie, ale nie tragiczne, a jakie zwykle miewasz? Za malo sie sportujesz na dworzu:-p

i nie smuc sie prawie 30letnimi, moje sa 35 letnie. Starsze daja wieksze szanse na dziewczynke:-D

no ma byc zielona kokardka, musze ten pakunek bucikowo-testowy zawiazac:tak:

a gdzie reszta? rozumiem, ze groszki i fasole sadzicie:-p;-)

a zjezdzam do pl miedzy 11 a 20 maja, pewno na kebab sobie skocze

reklama
Ja zawsze książkowa byłam 120/80 z wahaniami +/- 5 :-)
Nie wytrzymałam i wzięłam apap , trudno.
A może jednak wstążka innego koloru? bo tak wszystko zielone trochę się będzie zlewać.
Dla mnie może być i dziewczynka i chłopaczek , byle zdrowe :tak:
Nic się nie chwaliłaś że to PL zjeżdżasz ( albo znowu coś mnie ominęło jak z tymi jajami ;-)), a gdzie dokładnie przyjeżdżasz, tzn jakie miasto :-)?

Witajcie pipki!
witaj wiolka!

livastrid
ale dupa
mialam wlasnie w maju jechac do Gdanska to bysmy sie zobaczyly ale finanse mnie ograniczyly bo robimy przylacze wody na budowie
groszek super ale on taki duzy, myslalam ze bedzie mniejszy
a wstazeczka ciemniejsza?

Linnea piekne ma wymiary:-)

anastazja rob ten oklad z mlodych jajek i nie gadaj, faktycznie cisnienie spadlo i stad ten bol

wika u mnie rece odpadaja bo on wtedy drze sie w nieboglosy bo chce sam isc a wiadomo jak ulica to jak a we wozku w miare cicho siedzi

no fakt, kaamaa dawno nie zagladala, ciekawe co u niej

Ja sie wygolilam, pomalowalam pazury u stop nowym lakierem i wlazlam pod koldre. Wogole to kupilam zapietki do tych szpilek co ostatnio pisalam i co? nadal mi chlapia a na dlugosc sa ok!

hejj :-) wybaczcie, ze poswiecam Wam mniej czasu :-D:-D ale wiecie z psem jak z dzieckiem :-D:-D dzis w nocy ja o pierwszej wstawalam z nim na siusiu i uspic go w kocyku (fuck :crazy: przyzwyczajony jest, ze ktos musi przy nim byc),a o 3 wstawal maz :-p o 6 rano ja :-p i widzac, ze nie w glowie mu juz sen tylko zabawa....wzielam go do lozka...i spal do....10.00 rano :szok::-D
Livastrid drogi ten gin, ja place 70 zl za wizyte z badaniem i usg, a jesli robi cyto, to 80 zl

a oto Tunis :-) na zdjeciu duzy sie wydaje, a tak naprawde to malenstwo jest wczoraj zasnal mi w kieszeni od szlafroka

no maron to masz zajecie teraz! zupelnie jak przy noworodku! tyle razy w nocy wstawac?? hi hi fajny, slodkie oczy ma

Isana
jak sie czujesz ciezaroweczko?

Maron jaki fajniusi Tunis :)

Lelek, pomalowane pazurki, golenie, hmmm, to mi wygląda na seks:-D:-D

A ja nie mam z kim dzisiaj robić fasolki:-:)-:)-(

wika jaki seks?? chyba wirtualny z jakims przystojniakiem bo mojego nie ma;-)
tak czasami musze sie odchamic a ze wlosy juz mi sie ciagnely po ziemi to trzeba bylo w koncu sie zmobilizowac i ogolic:-D

maron to teraz chlopu odechce sie dziecka:-D nie tak zle ja do malej na poczatku co godzine wstawalam, wiec masz mala zaprawe:-p
ten gin w pl drogi, bo laska z wojewodzkiego szpitala i wszyscy do niej lgna

anastazja, dzis bilety kupilam wiec sprawa zupelnie swieza, na Sopoty zjezdzam.

No wlasnie Lelek na piwko bysmy sobie skoczyly a gizma ze starymi zostawily:-p:-p
Linnea ma maly leb, no ale przy porodzie bylo 32/33 cm, dobrze, ze nie wiecej, bo nie wiem, co by z myszy zostalo

wika, co miesiac masz szanse, wiec pomysl, ze w lepszym miesiacu mozesz rodzic;-)

10 a mala spac nie chce, chyba ja udusze

groszek jest jasnozielony, kokardka bedzie w ciemnym zielonym. Musialam go w czesciach robic, duzy, bo test jest dlugi na przyjemne, male 17 cm:-p

reklama
Hej hej!

I jak livastrid? O ktorej w koncu zasnela moja synowa?;-)

Ja do 5 miesiaca czy to dzien czy noc wstawalam do malego co 2 godziny bo tak jadl i to bylo fajne bo mialam wszystko zaplanaowane:-p
Ja obecnie za gina place roznie bo to zalezy co mi robi no i jeszcze mam znizke 30% bo w medycynie pracuje a on tu taki przywilej ma, no ale tak srednio bez znizki to 140- 160 z usg. Wczesniej w Koninie chodzilam do super profesora to bez wzgledu czy tylko wypisal zwolnienie czy przebadal mnie od A do Z to 130 zl i to mi sie najbardziej podobalo bo przynajmniej nie bylam zaskoczona

Noc mialam taka sobie bo zrobilam smykowi wode z miodem do picia i ten jak wyczul miod to budzil sie co pol godziny i wolal mniam mniam

Do góry