reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

anastazja jedzenie z duza iloscia soli podnosi cisnienie, chipsy, orzeszki, paluszki itd. Na pierwsza wartosc nie masz co patrzec, wiec jak zapomnialas to i tak niewazne. 59 to niskie, ale nie tragiczne, a jakie zwykle miewasz? Za malo sie sportujesz na dworzu:-p

i nie smuc sie prawie 30letnimi, moje sa 35 letnie. Starsze daja wieksze szanse na dziewczynke:-D

no ma byc zielona kokardka, musze ten pakunek bucikowo-testowy zawiazac:tak:

a gdzie reszta? rozumiem, ze groszki i fasole sadzicie:-p;-)

a zjezdzam do pl miedzy 11 a 20 maja, pewno na kebab sobie skocze

reklama
Ja zawsze książkowa byłam 120/80 z wahaniami +/- 5 :-)
Nie wytrzymałam i wzięłam apap , trudno.
A może jednak wstążka innego koloru? bo tak wszystko zielone trochę się będzie zlewać.
Dla mnie może być i dziewczynka i chłopaczek , byle zdrowe :tak:
Nic się nie chwaliłaś że to PL zjeżdżasz ( albo znowu coś mnie ominęło jak z tymi jajami ;-)), a gdzie dokładnie przyjeżdżasz, tzn jakie miasto :-)?

Witajcie pipki!
witaj wiolka!

livastrid
ale dupa
mialam wlasnie w maju jechac do Gdanska to bysmy sie zobaczyly ale finanse mnie ograniczyly bo robimy przylacze wody na budowie
groszek super ale on taki duzy, myslalam ze bedzie mniejszy
a wstazeczka ciemniejsza?

Linnea piekne ma wymiary:-)

anastazja rob ten oklad z mlodych jajek i nie gadaj, faktycznie cisnienie spadlo i stad ten bol

wika u mnie rece odpadaja bo on wtedy drze sie w nieboglosy bo chce sam isc a wiadomo jak ulica to jak a we wozku w miare cicho siedzi

no fakt, kaamaa dawno nie zagladala, ciekawe co u niej

Ja sie wygolilam, pomalowalam pazury u stop nowym lakierem i wlazlam pod koldre. Wogole to kupilam zapietki do tych szpilek co ostatnio pisalam i co? nadal mi chlapia a na dlugosc sa ok!

hejj :-) wybaczcie, ze poswiecam Wam mniej czasu :-D:-D ale wiecie z psem jak z dzieckiem :-D:-D dzis w nocy ja o pierwszej wstawalam z nim na siusiu i uspic go w kocyku (fuck :crazy: przyzwyczajony jest, ze ktos musi przy nim byc),a o 3 wstawal maz :-p o 6 rano ja :-p i widzac, ze nie w glowie mu juz sen tylko zabawa....wzielam go do lozka...i spal do....10.00 rano :szok::-D
Livastrid drogi ten gin, ja place 70 zl za wizyte z badaniem i usg, a jesli robi cyto, to 80 zl

a oto Tunis :-) na zdjeciu duzy sie wydaje, a tak naprawde to malenstwo jest wczoraj zasnal mi w kieszeni od szlafroka

no maron to masz zajecie teraz! zupelnie jak przy noworodku! tyle razy w nocy wstawac?? hi hi fajny, slodkie oczy ma

Isana
jak sie czujesz ciezaroweczko?

Maron jaki fajniusi Tunis :)

Lelek, pomalowane pazurki, golenie, hmmm, to mi wygląda na seks:-D:-D

A ja nie mam z kim dzisiaj robić fasolki:-:)-:)-(

wika jaki seks?? chyba wirtualny z jakims przystojniakiem bo mojego nie ma;-)
tak czasami musze sie odchamic a ze wlosy juz mi sie ciagnely po ziemi to trzeba bylo w koncu sie zmobilizowac i ogolic:-D

maron to teraz chlopu odechce sie dziecka:-D nie tak zle ja do malej na poczatku co godzine wstawalam, wiec masz mala zaprawe:-p
ten gin w pl drogi, bo laska z wojewodzkiego szpitala i wszyscy do niej lgna

anastazja, dzis bilety kupilam wiec sprawa zupelnie swieza, na Sopoty zjezdzam.

No wlasnie Lelek na piwko bysmy sobie skoczyly a gizma ze starymi zostawily:-p:-p
Linnea ma maly leb, no ale przy porodzie bylo 32/33 cm, dobrze, ze nie wiecej, bo nie wiem, co by z myszy zostalo

wika, co miesiac masz szanse, wiec pomysl, ze w lepszym miesiacu mozesz rodzic;-)

10 a mala spac nie chce, chyba ja udusze

groszek jest jasnozielony, kokardka bedzie w ciemnym zielonym. Musialam go w czesciach robic, duzy, bo test jest dlugi na przyjemne, male 17 cm:-p

reklama
Hej hej!

I jak livastrid? O ktorej w koncu zasnela moja synowa?;-)

Ja do 5 miesiaca czy to dzien czy noc wstawalam do malego co 2 godziny bo tak jadl i to bylo fajne bo mialam wszystko zaplanaowane:-p
Ja obecnie za gina place roznie bo to zalezy co mi robi no i jeszcze mam znizke 30% bo w medycynie pracuje a on tu taki przywilej ma, no ale tak srednio bez znizki to 140- 160 z usg. Wczesniej w Koninie chodzilam do super profesora to bez wzgledu czy tylko wypisal zwolnienie czy przebadal mnie od A do Z to 130 zl i to mi sie najbardziej podobalo bo przynajmniej nie bylam zaskoczona

Noc mialam taka sobie bo zrobilam smykowi wode z miodem do picia i ten jak wyczul miod to budzil sie co pol godziny i wolal mniam mniam

Do góry