reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

no to wiekowy, duzo widzial;-)

ja mam tylko bardzo stara jablon, pigwowca i stare krzaki malin,porzeczek i takie tam. Jedyny nowy nabytek to agrest, co prawie 2 lata temu wkopalismy.

obudzil sie maly, wstretny, malpiszon

reklama
o matko , Ja to chyba gdzieś wyjadę , przez tę zmianę pogody oczopląsu dostaje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rano pochmurno i zimno , zanim do roboty dojechałam słońce i ciepło , popołudniu wiatr moherowe berety z głów zrywał a teraz znowu słonko , a moja czaszka już nawet nie boli tylko napie''''''':angry::angry:
livastrid - o tY leniuszku , gotować ci się nie chcę? a z czym ta pizza będzie :-p:-p
ja do gina poszłam jak miałam ok 20 lat , od razu po tabsy :tak: więcej tego pana nie widziałam .... bo tabletek jakoś nie chciałam:-)
a mój obecny to przystojniacha , ale zajęty, ma córę 3,5 letnią i brata bliźniaka , Ja gaduła jestem więc o wszystkim z nim gadam leżąc na fotelu:-p:-p:-p
wika - niezłą przygodę miałaś z tym ginem , aż oplułam monitor ze śmiechu:-D:-D:-D
co do bloga to piszę na potrzeby reklamy biura :tak: o kolei transsyberyjskiej a drugiego o wakacjach z dziećmi ( z tym ostatnim mam spore problemy, bo 1 posta piszę parę dni )
No ciekawe która z tego wątku rozpocznie styczeń 2012 , która w kolejce?:-D:-D:-D:-D
lelek - koleżanka ( ciężarna ) zadzwoniła i mówi że degustacje wheesky robią wieczorem , a Ja jej mówię że mam chętkę na grilla (zwłaszcza że po ostatnim zostało całe opakowanie kiełbasek, zamroziliśmy je oczywiście ) no i tak wyszło że jutro grill z trunkami :-D:-D

Ja jeszcze 25 min i spadam do domu, ale mi szybko czas zleciał dzisiaj .

anastazja a sie poobijam:-pzyje sie raz a potem sie tylko juz straszy:-D
jak to moja znajoma mowi - nie jestem leniwa, po prostu mam wadliwy system dystrybucji energii:-D

pizza swedziawka czyli otwieram pudelko z gotowa pizza ze sklepu zamykam ja w piekarniku i czekam 15 minut:-D no dobra by bylo cos ode mnie to posypie oreganem:-p

agnieszka tos sie rozpisala! my tu czekamy az zdasz relacje z urlopu a Ty nas w konia robisz;-)

anastazja ja tez zawsze ze swoim ginem prowadze konwersacje:-D

livastrid
no mi po mamie zostaly tez krzaczki pigwy- uwielbiam ja do herbaty! a o agrescie marze, niestety u nas cos wszystkie agresty zaraza bierze

A ja przed chwila nagralam ekstra film z moim udzialem i wrecze mezowi na 30te urodziny- 2 maja:-)

Siema laski,
u mnie objawy owulki, ale jajca chyba brak bo pęknięcia nie czuję. Ja mam sporo cykli bezowulacyjnych i zastanawiam się jak w związku z tym mam trafić w dziewuchę kiedy o owulce dowiaduję się w trakcie jej trwania. Pomiarów już nie prowadzę, zresztą też nic by to nie dało.

To kto się zapisuje na styczeń 2012?

he he wlasnie dzwonil moj brat z Polkowic i namawial mnie na wspolna wycieczke pod Terespol do znajomych na majowke! Chyba go powalilo ha ha, kiedys moglam sobie na to pozwolic, no i zreszta 10 godzin w aucie to jednak nie na moje nerwy

Czesc dziewoje:-)
u nas troche chorobowo, starszak zwymiotowal do swojego lozka i ma goraczke ok. 40 stopni. Musialam go wczesniej odebrac z przedszkola, bo po mnie zadzwonili. Zobaczymy, jak bedzie jutro, jezeli nie bedzie poprawy to maz pojedzie z nim do lekarza.
MamoStacha, mnie sie nie spieszy, wiec styczen odstapie komus dobrowolnie;-)Bardziej interesuje mnie srodek przyszlego roku. A z Twoimi cyklami to rzeczywiscie niefajnie. Trzymam kciuki, by sie jakos uregulowaly:tak:

reklama
hehh, ja sie na styczeń chyba też nie pisze:no: chciałabym bardziej ucelować w miesiące wiosenne z porodem..... zobaczymy co mi z tych moich zamierzeń wyjdzie:-D

Agnieszka- kupę lat:-D:-D:-DOpowiadaj jak tam Hiszpania??

MamaStacha jak już doidziesz do tego jak trafić w dziewczynkę to daj znać. Jestem zainteresowana każdą wskazówką:tak::tak:

Aga zdrówka dla Erika:tak:

Lelek ekstra film dla męża?? hmm, brzmi intrygująco:-p

Do góry