reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Ja musiałam zrobić , bo mi w cytologii wyszło że coś tam mam , brałam jakieś leki ( ale to w lutym ) no i dopiero teraz się odważyłam ( a raczej zwyciężyłam nad lenistwem ) zrobić badania , mają wykazać czy coś jest i jeśli jest to co to jest :-D:-D:-D:-D
oj tam myślę że krzyczała dlatego że nie pozwoliłaś jej zabawek do domu zabrać, a jak dają za darmo to trzeba przecież brać :szok::szok::-D:-D:-D
wiolka - witaj , to kiedy Start ?:-):-)

a wycieczki nie schodzą, bo nasze wspaniałe media, jak nie nagłaśnianiem że nad Smoleńskiem sztuczną mgłę zrobili, to opowiadaniem że w czerwcu wycieczki będą nawet 1/3 taniej , no i ludzie teraz myślą że za złotówkę pojadą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mówię to z doświadczenia bo taki jeden czeka że cena spadnie z 4700 na 4000!!!!!! :angry::angry::angry::angry:

reklama
To na przyszły rok zrobię tak że część wyślę do Prypeci , część do Smoleńska, i część do Ciebie - ale pod warunkiem że niezły wycisk im tam dasz:tak::tak:
A z takich ciekawostek to Egipt ( wg niektórych ) na 2 tyg dla 3 os. powinien kosztować maks 3,5 tys zł i to jeszcze hotel 4* z wyżywieniem all inclusive i białe ręczniki w łazience:szok:

Czy ktoś ma jakiś sposób na ból głowy? pomijając odrąbanie jej i wyrzucenie na śmietnik bo to będzie ostateczność :rofl2:

Staranka zaczynamy od przyszlego miesiaca,teraz czekam juz na @.Chciala bym zeby dziecko urodzilo sie w marcu,bardzo fajnie na wiosne,ale wiadomo ze marzyc to ja sobie moge,nie wiadomo jak bedzie,zycie weryfikuje za nas plany czasem.Bardzo sie ciesze,ale jednoczesnie boje.Moja mama mowi ze oszalelismy,ze teraz kiedy nadia idzie do przedszkola od wrzesnia to nam sie dziecka zachcialo,ze to za szybko itp,mnie urodzila po 7latach dopiero,od narodzin siostry,ale jak tak sobie spogladam na wasze suwaczki to sa tu mamy ktore maja mlodsze dzieci i pragna drugiego maluszka.Wydaje mi sie,ze nic na sile,kazdy ma inne pragnienia i w innym czasie prawda?

Parka by sie przydala:-)choc nadia to by pewnie siostre wolala,obojetnie mi,wazne zeby bylo zdrowiutkie.Na bol glowy to ja polecam spanko:-)

anastazja slynne jajeczne oklady na bol glowy. A w ktorej czesci Cie boli?

wiola, dokladnie, jak chcecie teraz to nie ma co odkladac. Ja zreszta nie pisze sie na przerwe wieksza niz 2 lata i mam nadzieje, ze wkrotce zaciaze, jak widac mam dziecko co jeszcze 8 miesiecy nie ma.

Parka by sie przydala:-)choc nadia to by pewnie siostre wolala,obojetnie mi,wazne zeby bylo zdrowiutkie.Na bol glowy to ja polecam spanko:-)

pewnie jakbym była w domu to bym się położyła, ale wiem że z takim bólem to bym nie zasnęła:-) Nie ma co czekać , Ja wychodzę z założenia im mniejsza różnica wieku tym dzieci będą bliżsi sobie , Ja mam brata młodszego ponad 5 lat , i jakoś nie mamy tematu do rozmów.

livastrid - jakie okłady jajeczne znowu ?:szok: nic o tym nie słyszałam:-D:-D hmmmm gdzie boli , dobre pytanie , mam wrażenie że mi zaraz głowa eksploduje :crazy:

alergia, przeziebienie, migrena jesli caly leb:-p

no nie zartuj nie slyszalas o naszych okladach z mlodych jajek:-D

ja mam brata mlodszego o 8 lat i tematy mamy,
ale ja osobiscie wole jak dzieciaki sie razem chowaja, wszystko za jednym zamachem i zadne nie traci za duzo co ma dostac od rodzicow

Najlepiej to by bylo miec blizniakow za pierwszym razem i problem by zniknal jaka roznica wieku najlepsza:)ANASTAZJA jak masz takie wrazenie ze ci glowa eksploduje to moze od cisnienia co??Albo wypilas za duzo kawy i masz za wysokie,albo za niskie to kawke sobie trzasnij:)

reklama
jak cisnienie to zwykle boli potylica i ma sie mroczki przed oczami, wiem z mojego ciazowego doswiadczenia, bo koncowke mialam z 160-170/95-110

nie, nie podwojna robota z blizniakami ja siena to nie pisze:-D

Do góry