reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

aha takie ogolne... no widzisz u nas takich nie ma, a pomiary babka robi tylko przy szczepionkach.
Tak, tak koniecznie wspomnij o wyczynach cory:-D

Nie wiem jak dlugo tu posiedze bo wylaczylam wszystko z pradu coby pierun nie walnal

reklama
dobrze ze meza nie ma bo jemu antena wiecznie stoi:-D a ze zawsze przytula ją do mojego tylka to jeszcze by mnie porazilo:-D

e, no wlasnie.. ja tez jutro musze jechac do miasta zaplacic OC za motor:wściekła/y: a tak mi sie nie chce

Hej laski,
ale wy produkujecie, z moim notorycznie permanentnym brakiem czasu nie jestem w stanie być w temacie.
Jak wasze staranka, kto w tym miesiącu ma zamiar się załapać?
Ja jeszcze muszę czekać, raz praca, dwa, niezbyt mi się ostatnio z panem małżem układa, nie wspomnę, że jedną z kości niezgody jest chęć posiadania dziecka, ale chcę i basta, poczekam jak i on zechce, oby się szybko decydował bym zdążyła załapać się na 2012, powoli muszę zacząć bardziej go urabiać.

O matko, Wy to rzeczywiscie chyba za duzo czasu macie, bo nadrobic nie ma kiedy:-D
Zmeczona jestem i jakos tak nie w nastroju na pisanie czegokolwiek, ruszac palcyma mi sie nie bardzo chce;-)
MamaStacha, zycze Ci, bys urobila menza tak szybko, jak to mozliwe:-) U nas pragnienie posiadania trzeciaka jest wieksze po stronie menza anizeli po mojej, szczegolnie po ostatnich atakach histerii mojego najmlodszego glutka:wściekła/y:. My czekamy do wrzesnia, bo tak nam najlepiej pasuje:tak:
Livastrid, u nas badania kontrolne w przyszlym tygodniu. Juz ciekawam, co nam doc powie:tak:

lelek- oj to u was z tą pogodą...:wściekła/y: a jednak chyba już po burzy bo widzę, że jesteś na bb:-) u nas pogoda bardzo ładna, słoneczko świecii jest baaardzo ciepło, jak w lecie;-) a z tą mężową anteną dobre, haha...:-D
livastrid- to jestem w szoku, że u was tak często robią te kontrole:szok: pewnie to trochę dla ciebie uciążliwe takie wyjścia do lekarza z małą, ale z drugiej strony dobrze tam o was dbają:tak:
livastrid i lelek- dzięki za info, troche mnie uspokoiłyście, wiem, że takie ciągnięcia sa w ciąży normalne, ale jedyne co mnie niepokoi to, że zdcydowanie bardziej czuję z prawej strony, miała któraś z was tak? I tak spróbuję się dodzwonić wczesniej do gina to chociaż mu powiem przez tel. zobaczę co on na to.
mama stacha- to musi być wasza wspólna decyzja, nic na siłę. Może za chwilę wszystko się ułoży. W każdym związku są takie trudniejsze momenty, niestety:-( ale jak się kochacie to dojdziecie do porozumienia. Powodzenia!:-)

A suwaczek zmienię na ciążowy po wizycie u gina, jak się dowiem, że jest wszystko na odpowiednim miejscu (to teraz dla mnie najważniejsze) i fasolinka się rozwija.

Ostatnia edycja:
reklama
Isana tak juz po burzy a ja cos spac nie moge..
Te ciagniecia nie zawsze sa rownomierne dlatego raz bardziej ciagnie z jednej strony, raz z drugiej, a innym razem z obu.

Do góry