reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie:tak:
my jak zawsze od rana na nogach. Juz po spacerze i zakupach odziezowych:tak: Na obiad swiateczna pieczen. Swieta mineły nam bardzo rodzinnie, Antek pare dni przed swietami zachorował na zapalenie gardła i spojówek co potem przeszło na mnie. Teraz szkrab dochodzi do siebie . Troche kaszle ale nie jest zle:tak:wczoraj biegał u rodziny za kurami. Kuzynki nim sie zajeły a ja liczyłąm mezowi kieliszki- nie pobił sowjego rekordu:-D wszysc pili a ja prowadziłąmw iec sobie wyobrazcie:tak:
W piatek wyjezdzamy w Bory na weekend majowy- las , łaki , jeziora , domek w cichej okolicy i grill. Do tego nasz syn i 5 miesieczna dziewczynka z rodzicami:tak:
a teraz siedze na balkonie , patrze na statki i nalałam sobie kieliszek wina:-D Antek spi a ja sie ralaksuje

pisałyscie cos o sandałkach. Ja raczej nie kupie młodemu z odkrytymi palcami . Juz widze te małe paluszki i skore zdarta na chodniku:eek:

reklama
Lelek - to masz sprytnego chłopaka, od razu wiedział, co gdzie i jak podłączyć:-) Znam takich co mają o wiele wiele lat więcej i mają z tym problemy:-D

Mały remont? Hmmm... raczej duży, a może raczej rozwalanie domu:-D

Martolinka - ja też Maćkowi w zeszłym roku kupiłam z zakrytymi palcami z tego samego powodu co Ty :tak: a tym roku szaleję i juz całkiem odkryte ma. a co niech sie uczy ;-)
lelek - jak bym mojego widziała. Tylko on juz starszy i bardziej zmyslne rzeczy włacza i rozłacza.
livastrid - Twoja mama chyba zapomniała jak to jest z takimi maluchami ;-) musisz jej sprzedać córę na tydzień i gdzies sie pojechac zrelaksować, to sobie przypomni :tak: moja tesciowa po paru dniach z Mackiem, mimo ze sama czwórke dzieci wychowała, mówi ze jest już za stara na małe dzieci i że to meczące :-D
danao - a co remontujecie?
lazurowe - ty się kompem nie przejmuj, tylko męża weź w obroty ;-) urlop, mało stresu, to i efekty bedą

Trina Antek jeszcze czesto upada i jest " Mama BUUUM " wiecx wole nie ryzykowac zdartych palców :)
Trina gdzie bedziesz sie urlopowac , bo suwaczek pokazuje , ze to juz blisko

Martolinka - okolice Wenecji, a co do bucików to też bym tak zrobiła. Mój młody jest o rok od Twojego synka starszy, wiec mój zeszły rok, to tak jak Twój teraz :-).

Trina a daj jakies namiary na Wasza kwatere? jak sie tam zamierzacie dostać? Te rejony Europy zwiedziłam palcem po mapie , a zdjecia sa niesamowicieurokliwe :)

mamy pinczerka:-) to chyba najradosniejszy pies na ziemi:-) wazy cale 0,7 kg:-D
bockow u na w ty miesiacu na pewno nie bedzie;-)

maron radosny piesek? to pewno siusia ze szczescia, co? szczesliwa pewnie jestes jak ten piesek

trina, wiesz takiego gada jakim ja bylam, to ciezko zapomniec raczej;-) nikomu dziecka nie podrzuce, bo do wszystkich raz, ze mam za daleko a dwa nikomu bym jej nie zostawila, mnie u malej denerwuje tylko to, ze zasypiac nie chce normalnie, to mnie wykancza co wieczor

reklama
Do góry