hej dziewczynki! Ja tylko na chwilę wpadam, żeby się przywitać, bo szczerze mówiąc jakoś nie chce mi się pisać- ale jestem szczera, co? Jestem zamulona dziesiaj, pewnie po części przez tę pogodę, po częsci przez fasolkę, wypiłam kawkę ale i tak mam ochotę na drzemkę, ale wolę nie bo potem w nocy spać nie będę mogła. Byłam dzisiaj na becie, jutro mam wyniki. Mam nadzieję, że będzie ok.:-) Trochę się denerwuję, bo poszłabym już na wizytę, żeby sprawdzić czy wszystko jest prawidłowo (tzn. w dobrym miejscu- takie mam schizy ostatnio- bo pobolewa, a właściwie ciągnie mnie czasami bardziej z prawej strony podbrzusza i tak jakby z tej strony mam bardziej "spuchniete" i nie wiem czy to normalne...:-() ale niestey mój gin jest na urlopie, bedzie dopiero po majówce- nie wiem czy czekać spokojnie aż wróci czy iść do innego jak najszybciej?
A święta minęły bardzo fajnie, rodzicie mieli super wiadomość!:-) A mojemu powiedziałam jak tylko wrócił w niedz. to dałam mu mały prezencik- bardzo się ucieszył i wzruszył! A teraz chodzi taaaki dumny, że tak szybko się mu udało.;-)
A święta minęły bardzo fajnie, rodzicie mieli super wiadomość!:-) A mojemu powiedziałam jak tylko wrócił w niedz. to dałam mu mały prezencik- bardzo się ucieszył i wzruszył! A teraz chodzi taaaki dumny, że tak szybko się mu udało.;-)