reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

juz po robocie, tydzień wolnego przede mną :-):-):-)

To która teraz zajddzie w ciąże po Isanie?? Kto następny w kolejeczce?

reklama
U mnie pogoda też super:-) Planuję sobie później posiedziec na werandzie troszkę:-)
Dowiedziałam się też, że moja bratanica jest w szpitalu:szok: nie wiem o co chodzi dokładnie, ale podobno cos jej pękło jak kupkę robiła i musi mieć to szyte:-(

o kurczę Dana, to nie weseło z Malutką!:-:)-(

Ja już po @@@! Pożegnałam sie z Morzem Czerwonym :) a która teraz czeka?? Hmmm, nie wiem.

dana, to straszne taka mala i takie cos, w sumie dziwne, by male dziecko takie kuku sobie zrobilo.

wika Ty juz po wycieczkach to za tydzien imprezujesz ostro co:-p, ja nie wiem czy cos mi w tym miechu wyjdze, bo nie wiem jaka prolaktyne mam, ale tam sie nie przejmuje, bynajmnie moge bez myslenia robic kiedy mi sie podoba:-D

taa, wycieczka krótka , program mało intensywny:-D:-D:-D
Imprezować, powiadasz?? Ano może i się poimprezuje, tym bardziej że jedziemy na kilka dni w góry :)

Ja prawie mam koniec @. Dziś ostatni dzień:-) ufff... wreszcie:-)

Z małą to jest tak, że ja faktycznie nic więcej nie wiem. Tyle tylko się dowiedziałam od brata przez telefon. Oni mieszkają na drugim krańcu Polski, tak więc nawet z odwiedzinami póki co ciężko. A mieli do nas na święta przyjechać:-(

ja miedzy siedmioma gorami dziecko zmajstrowalam, wiec wika kto wie, kto wie:-D
w gorach jest lepsza przyczepnosc:-D

dana, wszystko bedzie dobrze, wszystko da sie naprawic, jestem tego zywym dowodem. Mlody organizm sie szybko regeneruje:tak:

reklama
Do góry