reklama
danao84
Fanka BB :)
U mnie pogoda też super:-) Planuję sobie później posiedziec na werandzie troszkę:-)
Dowiedziałam się też, że moja bratanica jest w szpitalu nie wiem o co chodzi dokładnie, ale podobno cos jej pękło jak kupkę robiła i musi mieć to szyte:-(
Dowiedziałam się też, że moja bratanica jest w szpitalu nie wiem o co chodzi dokładnie, ale podobno cos jej pękło jak kupkę robiła i musi mieć to szyte:-(
livastrid
2010 & 2012
oj dana, to kiepsko, po porodzie byla czy po prostu takie zaparcie?
wika, no chyba musimy na kolejne testy czekac
kto czeka na @ teraz? przyznawac sie
wika, no chyba musimy na kolejne testy czekac
kto czeka na @ teraz? przyznawac sie
danao84
Ona ma 3 lata, więc nie po porodzie:-) Nie wiem właśnie. Może faktycznie jakies większe zaparcie? Ja się na tym nie znam w ogóle:-( Wiem tylko, że krwi było sporo
livastrid
2010 & 2012
dana, to straszne taka mala i takie cos, w sumie dziwne, by male dziecko takie kuku sobie zrobilo.
wika Ty juz po wycieczkach to za tydzien imprezujesz ostro co, ja nie wiem czy cos mi w tym miechu wyjdze, bo nie wiem jaka prolaktyne mam, ale tam sie nie przejmuje, bynajmnie moge bez myslenia robic kiedy mi sie podoba
wika Ty juz po wycieczkach to za tydzien imprezujesz ostro co, ja nie wiem czy cos mi w tym miechu wyjdze, bo nie wiem jaka prolaktyne mam, ale tam sie nie przejmuje, bynajmnie moge bez myslenia robic kiedy mi sie podoba
danao84
Ja prawie mam koniec @. Dziś ostatni dzień:-) ufff... wreszcie:-)
Z małą to jest tak, że ja faktycznie nic więcej nie wiem. Tyle tylko się dowiedziałam od brata przez telefon. Oni mieszkają na drugim krańcu Polski, tak więc nawet z odwiedzinami póki co ciężko. A mieli do nas na święta przyjechać:-(
Z małą to jest tak, że ja faktycznie nic więcej nie wiem. Tyle tylko się dowiedziałam od brata przez telefon. Oni mieszkają na drugim krańcu Polski, tak więc nawet z odwiedzinami póki co ciężko. A mieli do nas na święta przyjechać:-(
livastrid
2010 & 2012
ja miedzy siedmioma gorami dziecko zmajstrowalam, wiec wika kto wie, kto wie
w gorach jest lepsza przyczepnosc
dana, wszystko bedzie dobrze, wszystko da sie naprawic, jestem tego zywym dowodem. Mlody organizm sie szybko regeneruje
w gorach jest lepsza przyczepnosc
dana, wszystko bedzie dobrze, wszystko da sie naprawic, jestem tego zywym dowodem. Mlody organizm sie szybko regeneruje
reklama
danao84
No ja mam taką nadzieję:-) Tylko szkoda mi małej, takie maleństwo a tak się męczy. :-(
Podziel się: