reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

juz po robocie, tydzień wolnego przede mną :-):-):-)

To która teraz zajddzie w ciąże po Isanie?? Kto następny w kolejeczce?

reklama
U mnie pogoda też super:-) Planuję sobie później posiedziec na werandzie troszkę:-)
Dowiedziałam się też, że moja bratanica jest w szpitalu:szok: nie wiem o co chodzi dokładnie, ale podobno cos jej pękło jak kupkę robiła i musi mieć to szyte:-(

o kurczę Dana, to nie weseło z Malutką!:-:)-(

Ja już po @@@! Pożegnałam sie z Morzem Czerwonym :) a która teraz czeka?? Hmmm, nie wiem.

dana, to straszne taka mala i takie cos, w sumie dziwne, by male dziecko takie kuku sobie zrobilo.

wika Ty juz po wycieczkach to za tydzien imprezujesz ostro co:-p, ja nie wiem czy cos mi w tym miechu wyjdze, bo nie wiem jaka prolaktyne mam, ale tam sie nie przejmuje, bynajmnie moge bez myslenia robic kiedy mi sie podoba:-D

taa, wycieczka krótka , program mało intensywny:-D:-D:-D
Imprezować, powiadasz?? Ano może i się poimprezuje, tym bardziej że jedziemy na kilka dni w góry :)

Ja prawie mam koniec @. Dziś ostatni dzień:-) ufff... wreszcie:-)

Z małą to jest tak, że ja faktycznie nic więcej nie wiem. Tyle tylko się dowiedziałam od brata przez telefon. Oni mieszkają na drugim krańcu Polski, tak więc nawet z odwiedzinami póki co ciężko. A mieli do nas na święta przyjechać:-(

ja miedzy siedmioma gorami dziecko zmajstrowalam, wiec wika kto wie, kto wie:-D
w gorach jest lepsza przyczepnosc:-D

dana, wszystko bedzie dobrze, wszystko da sie naprawic, jestem tego zywym dowodem. Mlody organizm sie szybko regeneruje:tak:

reklama
Do góry