reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

anastazja to po co sie zabezpieczalas,hmm
chce przypomniec, ze kaamaa, ktora notabene nie chce wyjsc z tej swojej nowej kuchni, zaciazyla przed samym okresem

wiedzialam wika, daj spokoj z prasowaniem, niech maz wyprasuje

reklama
livastrid ale przynajmniej jeszcze mozesz:-Dwiec taka babulenka nie jestes:-D

Isana to do kiedy macie wolne? Bo moj brat twierdzi ze do 10 maja, ale chyba mnie w jajo robi

wika - podrzucę Ci jeszcze swoje co?:-D:-D
Isana - Ty pierwsza
livastrid - Ja głodna byłam bo śniadanie tylko jadłam o 7 ,to zgłodniałam o 15 , a nie pisałam że kupiłam serek wiejski i okazało się że jest zepsuty ? tak tak , nie odważyłam się go zjeść i zaniosłam pani w sklepie i wymieniłam na jogurt :tak::tak:

wiedzialam wika, daj spokoj z prasowaniem, niech maz wyprasuje

Taaa, ja czekam na M., M. czeka na mnie i tak sobie czekamy już kilka dni:crazy: a ja jutro na doope nie mam co założyć

Lelek- do 10 maja:szok::szok::szok: Ja chce pracować w tej szkole do któej chodzi Twój brat:-D:-D:-D. Wracamy w przyszłą środę , zaraz po Świetach:tak:

Lelek ja bede mogla dlugo a potem to mi tylko myslenie pozostanie:crazy:

ale masz cwaniaka, wagary chcial sobie urzadzic

zepsuty serek, skandal, dobrze, ze zauwazylas, anastazja

Isana i co, jak tam samopoczucie przed testowaniem

no widzisz wika? wiedzialam ze poplynal z fantazja... ostatnio tez twierdzil ze rekolekcje trwaja caly tydzien a przeciez wiem ze 3 dni
a mnie pranie tez wołało ale juz przestalo bo odkrzyknełam zeby samo sie wyprasowało a jak nie to schowalo do szafy:-D:-D

anastazja ale pipa z tego serka, na jak on mogl? Wział i splesnial, cham jeden:-p

Nie no przecież na grudzień by mi termin wyszedł, a Ja chce 2012 ( tzn ja chciałam 2011 ale nie wyszło ) a mój mąż 2012:tak: no a poza tym to ja od lutego badani robię :szok::zawstydzona/y: nie po drodze mi jest :-p:-p:-pale skoro wspólnie ustaliliśmy termin starań to miałam zaraz po @ iść:tak:
wika - gdzieś ty wcześniej była z tym prasowaniem , firanki miałam do prasowania, i znowu jedną przypaliłam:angry::angry:
A ten serek to śmierdział , no i konsystencja taka była nie teges, a babka mi mówi że wiejski taki granulowany jest , a tam taka papka się zrobiła , ale na spokojnie mi wymieniła :tak:
O matko , kto ma tyle wolnego ????:szok:

Lelek no to sobie pranie wychowałaś:-D:-D Moje sie samo schować do szafy nie chce:wściekła/y: musze nad nim popracować:-D

a co do rekolekcji to i tak miał Twój brat dobrze, ze miał wolne, bo u nas dzieciaki szły tylko na godzinkę do Kościoła a tak poza tym to resztę dnia w szkole

Anastazja- ja mam, ja mam:-D:-D:-D A firanek to ja się nie tykam:no: Zakupiłam sobie takie, któych się nie prasuje i mam spokój:-)

reklama
Do góry