reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
babcia ogródka zabrać sobie nie da... całą zimę czeka na ten ogródek.. no i dobrze.... bo jak ja bym go przejęła to niewiele by pewnie z niego zostało

no własnie wika! bys sie wstydzila!:-D babcie to juz powinny odpoczywac, siedziec na bujanym fotelu i robic na drutach albo jesc pyszne paczki;-)

tak moje dziecię ucieka i chowa sie jak cos mi zwinie co nie powinien ruszac:-D

Ostatnia edycja:
zobaczyłam słowo pączki i już jestem :-D:-D:-D ale się okazuje że to oszustwo i nikt nie częstuje :-(ej mamuśki może nie straszcie nas że dzieci są tacy źli :szok::-p:-p
ogródek - Ja mam 2 lewe ręce do grzebania w ziemi , mój rekord 8 dni ..... i po kwiatku :zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale w tym roku , o dziwo , 2 storczyki mi pięknie rosną , taki jeden niewiadomo jak się nazywa kwiatek też pięknie się rozrasta , a taki sam teściowa kupiła i jej padł:-):tak:
@ się nie rozkręca, o co chodzi ?:szok:

no własnie wika! bys sie wstydzila!:-D babcie to juz powinny odpoczywac, siedziec na bujanym fotelu i robic na drutach albo jesc pyszne paczki;-)

hahaha dobre z tym bujanym fotelem:-D już widzę moją babcię na takim bujaku:crazy::dry::baffled: ale na drutach robi:-p czyli coś z babci ma:-D

Wika- no wlasnie, jeszcze tylko jutro do roboty i pare dni wolnego, nalezy sie nam nauczycielkom, a co;-)
lelek- slodki ten twoj szkrab, a raczej jego polowa, bo reszty nie widac, dawaj wiecej jego zdjec!:tak:
anastazja- to moze cos jest u ciebie na rzeczy???:tak::eek::rolleyes::wink: kiedy testujesz?

Lelek, dzieciak ma metode/mysli, ze ma na mame:tak:

wybaczcie anastazji ona dzis w pracy na glodzie byla, no wlasnie moze fasol sie czai:tak:

ta fotel bujany druty i okulary:-D to prawie ja, fotela nie mam, ale sobie go sprawie, a co:-p

Dajcie żyć! Teść by się cieszył :-D:-D:-D:-D:-D
Ostatnio kupili krzesła nowe do mieszkania, pytam się po co a teść mówi że rodzina się powiększa to trzeba kupić :-):-) Zaznaczam że siostra mojego męża dopiero w 2012 ślub bierze, więc wiadomo od kogo czekają tego powiększenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
przez cały cykl było z zabezpieczeniem , dopiero w ten piatek zaszaleliśmy , no ale to był coś ok. 25-27 dc więc żadnych szans, nie ma bata - pierwsza nie będę :no::no:

reklama
Do góry