reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
babcia ogródka zabrać sobie nie da... całą zimę czeka na ten ogródek.. no i dobrze.... bo jak ja bym go przejęła to niewiele by pewnie z niego zostało

no własnie wika! bys sie wstydzila!:-D babcie to juz powinny odpoczywac, siedziec na bujanym fotelu i robic na drutach albo jesc pyszne paczki;-)

tak moje dziecię ucieka i chowa sie jak cos mi zwinie co nie powinien ruszac:-D

Ostatnia edycja:
zobaczyłam słowo pączki i już jestem :-D:-D:-D ale się okazuje że to oszustwo i nikt nie częstuje :-(ej mamuśki może nie straszcie nas że dzieci są tacy źli :szok::-p:-p
ogródek - Ja mam 2 lewe ręce do grzebania w ziemi , mój rekord 8 dni ..... i po kwiatku :zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale w tym roku , o dziwo , 2 storczyki mi pięknie rosną , taki jeden niewiadomo jak się nazywa kwiatek też pięknie się rozrasta , a taki sam teściowa kupiła i jej padł:-):tak:
@ się nie rozkręca, o co chodzi ?:szok:

no własnie wika! bys sie wstydzila!:-D babcie to juz powinny odpoczywac, siedziec na bujanym fotelu i robic na drutach albo jesc pyszne paczki;-)

hahaha dobre z tym bujanym fotelem:-D już widzę moją babcię na takim bujaku:crazy::dry::baffled: ale na drutach robi:-p czyli coś z babci ma:-D

Wika- no wlasnie, jeszcze tylko jutro do roboty i pare dni wolnego, nalezy sie nam nauczycielkom, a co;-)
lelek- slodki ten twoj szkrab, a raczej jego polowa, bo reszty nie widac, dawaj wiecej jego zdjec!:tak:
anastazja- to moze cos jest u ciebie na rzeczy???:tak::eek::rolleyes::wink: kiedy testujesz?

Lelek, dzieciak ma metode/mysli, ze ma na mame:tak:

wybaczcie anastazji ona dzis w pracy na glodzie byla, no wlasnie moze fasol sie czai:tak:

ta fotel bujany druty i okulary:-D to prawie ja, fotela nie mam, ale sobie go sprawie, a co:-p

Dajcie żyć! Teść by się cieszył :-D:-D:-D:-D:-D
Ostatnio kupili krzesła nowe do mieszkania, pytam się po co a teść mówi że rodzina się powiększa to trzeba kupić :-):-) Zaznaczam że siostra mojego męża dopiero w 2012 ślub bierze, więc wiadomo od kogo czekają tego powiększenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
przez cały cykl było z zabezpieczeniem , dopiero w ten piatek zaszaleliśmy , no ale to był coś ok. 25-27 dc więc żadnych szans, nie ma bata - pierwsza nie będę :no::no:

reklama
Do góry