reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

lol,
nowy kierunek wycieczek mowicie:-D

wika, pisalam jakis czas temu, ze zalatwiam bardzo wazne sprawy, wazniejsze niz cokolwiek. To wlasnie to.
a w ogole moze mi powiesz jak sie wymawia Prusy po n?

jestem dzis leniwa, nie chce mi sie pisac
slonecznego i cieplego dnia:tak:

Agnieszka
a Ty kiedy sie wczasujesz z rodzina?To jakos tak na dniach, nie?

reklama
witam dziewczynki dopiero teraz mam chwilkę, zeby napisać bo w rozjazdach bylam
bylismy u pani pediatry przyjęła nas na stronę chorą, ale w gabinecie dzieci zdrowych. No i tak dała skierowanie na badania krwy IgE całkowite, testy pokarmowe (177 zł musimy zapłacić) do tego cała morfologia+ żelazo + mocz, wszystko mamy jutro. Powiedziała, ze badania takie mogą wykluczyć alergię pokarmową no i powiedziała, ze Sebek moze miec alergię np na wszystkie warzywa zielone a konkretnie na ich składnik. Przy okazji tych testów wyjdzie czy Sebuś ma alergię na gluten czy nie więc powiedziała, ze mamy się wstrzymać :) co jeszcze a dostaliśmy 2 maści robione jedna na dzień łagodząca objawy a druga niestety ze sterydem, chłodząca, ale stwierdziłam, ze posmaruje mu tą sterydową, zby te najgorsze rany zeszły:( Fenistil bierzemy 2xpten leko3 krople nie wiem czy mogę dawać mu więcej, ile Wy dawałyscie, te które podawały ??A wiec jutro jedziemy na te testy wiec zobaczymy co i jak.

Bylismy na testach Sebusiowi pobrali krew nawet nie zapłakal a był kłoty dwa razy jestem z niego dumna:) wyniki najwczesniej za 2 tygodnie:) Bylismy u neurologa powiedziała, ze z Sebusiem wsio dobrze, ale mamy byc pod kontrolą po jakiego grzyba nie wiem nie mam zamiaru ciągać dziecka po lekarzach...
kupilismy fotelik 9-36 Recaro sport young niebiesko-czarny - Sebuś wygląda w nim uroczo :) - bagatela 770 zł no i teraz jestem na etapie kupowania krzezsełka do karmienia.
Bylismy w restauracji i dopiero teraz jestesmy w domu.
to fotelik Recaro Young Sport (2.0) 2011 9-36 kg - tanio!
a to krzesełko KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY MIX 3 KOLORY (1559349071) - Aukcje internetowe Allegro

kupilismy fotelik 9-36 Recaro sport young niebiesko-czarny - Sebuś wygląda w nim uroczo :) - bagatela 770 zł no i teraz jestem na etapie kupowania krzezsełka do karmienia.

Pajkaa my też mamy ten sam fotelik tylko szaro-pomarańczowy i jesteśmy bardzo zadowoleni:-D materiał miły, a Bartusiowi chyba dobrze się w nim jeździ:tak: cena rzeczywiście trochę powalająca, ale będzie bardzo długo służył:-D a krzesełko do karmienia też mamy bardzo podobne tylko Bartek już się nauczył z niego wychodzić, a jakoś nigdy go nie zapinaliśmy i teraz jak tylko zje to trzeba go wyciągnąć, bo inaczej sam wychodzi:baffled: trzymam kciuki za wszystkie badania i wyniki:tak:

Hejka! ;-)
Przeczytalam wszystko, ale oczywiscie juz zapomnialam co komu mialam odpisac :sorry2: Bylo cos o wakacjach nad Morzem Czerwonym. Widze, ze sporo was tam wypoczywa, a niektore to wylatuja niebawem :-) Ja juz tam bylam i zdazylam wrocic przedwczoraj ;-) Nastepny wylot za miesiac :-D Dzisiaj otrzymalam ten stroj kapielowy, ktory zamawialam na Allegro. Jest przesliczny :tak: Obawialam sie troche o gorna czesc czy bedzie pasowac, bo ja mam takie troche nieksztaltne piersi, ale uklada sie idealnie :-) Jestem bardzo zadowolona. Do tego bylam zrobic paznokietki. Podobaja mi sie srednio, ale juz zawsze lepsze niz moje wlasne :-p A wam jak dzien mija kobitki?
dana to zapraszam do Kassel na kawe i ciacho ;-)
Lelek daj znac jak tam z Miloszkiem. Mam nadzieje, ze lepiej :tak:

Livastrid- Preussen, czyt. projs(e)n. To "e" jakby go nie było.

Zajrzałam tylko na chwilkę. Przyjechałam ze szkoły, muszę zrobić jakiś obiad. Dobrze, ze Igor ma z wczoraj. I mykamy na dwórek bo jest ślicznie u mnie

No tak, sliczna pogoda i nikogo nie ma... A u mnie nie jest wcale tak cieplo :no: Dzisiaj slonce za chmurami i troche wieje :dry: Z braku zajecia posprzatalam mieszkanko i moge wam teraz pokazac te moje pazurki :-)

DSC00978.jpg

ja juz po pracy :-) szamam obiadek ;-)
lazurowe bardzo ladne pazurki :-)
u mnie wcale dzis ladnie nie jest, co chwile pada i jest zimno :wściekła/y:
biore sie za mycie okien

A Borys wlasnie wrocil z pralni i ja teraz mam za zajecie rozpakowac walize ;-) Moze od razu bede wrzucac do drugiej walizy to co w niedziele zabierzemy :rolleyes:

reklama
Do góry