reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
livastrid wloski dzisiaj chyba juz przyszly, ale za pozna godzina na zakladaniei zrobimy to jutro ;-) Zaraz zadzwonie do tego fryzjera i dopytam czy juz ma te wloski, bo mialy dzis byc na 100%. Ale czy faktycznie doszly? :confused:

Juz dzwonilam. Nie doszly te wlosy jeszcze :wściekła/y: Jutro rano o 8:00 ten fryzjer ma dzwonic do tej firmy gdzie zamawial. Ja jutro chce moje wloski :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny- dzięki za &&&&&&&&&!
lazurowe- spokojnie, bo od stresu włosy wypadają;-) na pewno jutro będą, a jak się na coś dłużej czeka to potem człowiek bardziej się cieszy:tak:. Przykro mi, że się z dzidzią nie udało:-( teraz musi być o.k.
Witaj, iza78- moja imienniczko!:-):-):-) masz już dwójeczkę i teraz planujecie trzecie, no no... Jabym chciała już mieć choć jedno. Powodzenia w starankach! Oby szybko zaowocowały!:tak:
Lelek- trzymaj się babolcu kochany! Nie dawaj się wrednej @ i miłoszkowi- pamiętaj: ty tu rządzisz!;-)
Danao- jestem z tobą, też staramy się o pierwsze dziecko, ciekawe która pierwsza się doczeka?:rolleyes:

Danao- a przypomnij mi kiedy się staracie? Już od jakiegoś czasu czy dopiero zamierzacie? Bo zupełnie wyleciało mi to z głowy:zawstydzona/y:

Tak konkretnie i intensywnie od najbliższego cyklu. Rozpoczyna mi się w niedzielę, więc już lada chwila:-). Ale tak po prawdzie to założyliśmy sobie, że od ślubu nie będziemy się w żaden sposób zabezpieczać i zobaczymy, może się uda, może nie. Jakos nam nie wyszło dotąd. Ale teraz zabieramy sie porządnie do roboty:-)

Witam z ranka :-)
Fajnie by było jakbysmy tak w wiekszosci w jednym czasie zaszły ;-)
Danao - my też od następnego cyklu :tak:
Isana - na pewno sie uda - ja zaszłam w ciąże 2 razy i nigdy od razu sie nie udało, zawsze to chwile trwało, wiec cierpliwosci :-)
Lazurowe - mam nadzieję, ze dzis bedziesz swoje włoski miała :tak:
Lelek - nie daj się!

Ja pociągajaca jestem, choc teraz czuje sie lepiej niz wieczorem, mimo że nocka taka sobie. Nie moglam spac, a jak juz zasnęłam to płytki sen z głupimi majakami. Wczoraj jak wiozłam młodego do domu, to na waskiej uliczce, przy mijance z innym samochodem, zaparkowanemu lusterko oberwałam :dry: zostawiłam nr tel do M za wycieraczką. Moze za uczciwa jestem... Ale pamietam, że jak mi drzwi ktos wgniótł na parkingu i zwiał, to fajnie nie było. Facet dzwonił juz do niego, był chyba zdziwiony. Ma się zastanowic czy chce z ubezpieczenia czy kasę do łapki. Nam to drugie bardziej odpowiada, bo M zniżek nie traci.
Buziaki, lece popracowac troszke

reklama
Tak konkretnie i intensywnie od najbliższego cyklu. Rozpoczyna mi się w niedzielę, więc już lada chwila:-). Ale tak po prawdzie to założyliśmy sobie, że od ślubu nie będziemy się w żaden sposób zabezpieczać i zobaczymy, może się uda, może nie. Jakos nam nie wyszło dotąd. Ale teraz zabieramy sie porządnie do roboty:-)

my tez od slubu sie nie zabezpieczamy ;-)ewentualnie przerywany, jesli sie nam zachce w te dni :-pheh
witajcie :-) nie uwierzycie ale u mnie sypie od rana!!!!! co za pogoda, znow bede chyrlac przez tydzien :wściekła/y: nic mi sie nie chce, a na 12.00 do pracy :no: masakra!!
Mezu dotarl wczoraj przed 18.00 :baffled: auto sie im zepsulo w Saczu :crazy:

Do góry