reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

ufff nadrobiłam!!! ALe macie tempo od rana :)

Lelek dobrze, ze @@ przyszła, ale niedobrze, ze Cię tak męczy:-(
Lazurowe, czyli w niedziele wybywasz a kiedy wracasz?? A jak z tymi włosami??
Livastrid- co to za spiskowanie z konsulem??
Trina- fajnie, ze macie już sprawę przedszkola z głowy :) I że blisko Twojej pracy jest:tak:

Dzięki za miłe słowa co do mojej kuchni. Któraś się pytała o okap i nie przekręca się go w żaden sposób:no:

Nie pamiętam, co jeszcze miałam komu odpisać.. ehh

reklama
wika okolo 2 tygodnie bedziemy w Bulgarii :-) Co do wlosow to dzwonilam wlasnie do fryzjera. Wloski dzisiaj na pewno przyjda, ale nie wiadomo o ktorej godzinie. Jesli do 17-18:00 przyjda to jeszcze dzis zrobimy, a jak nie to jutro :tak:

lazurowe zazdroszcze :-) kocham Wieden :-)
kurde, a ja sie martwie o S. mial dzis pracowac do 14.00 ale nadal nie ma go w domu :wściekła/y: telefon ma wylaczony, podejrzewam, ze padniety, bo poki co ma takiego starego pascia, bo swoj ma w naprawie

maron powiem Ci lepiej, ja w Wiedniu mieszkalam 9 miesiecy :tak: Tez mi sie bardzo podoba. Cale lato tam spedzilam :-) Mieszkalam niedaleko Sonnbrun Palace, przecudne miejsce, kto byl to wie :-) Zreszta Wieden ma bardzo duzo ciekawych miejsc, bardzo dobrze mi tam bylo i czasam nawet tesknie :tak: Dlatego teraz ciesze sie, ze znow bede mogla to miasto zobaczyc :-)
Co do meza to nie martw sie, na pewno jest wsio ok ;-) Ja mam bardzo duzo takich sytuacji z Borysem. On wychodzi, ja dzwonie, on nie odbiera, ja wpadam w szal :wściekła/y: Potem mu sie dostaje za takie akcje, bo wie, ze ja nienawidze jak on nie odbiera telefonu :crazy:

Ostatnia edycja:
ojj ja przez wiele lat spedzalam wakacje w Wiedniu :-) moj dziadek przez 15 lat tam mieszkal ;-)i palac schonbrunn to znajome mi miejsce ;-) moj pradziadek sluzyl w palacu przed wojna :-)

Hej babole!:-) Ale dziś pochmurno i zimno, brrr...:frown: a w niedzielę tak było już ładnie... Oby wiosna szybko wróciła.
Wika- kuchnia śliczna!:tak:
Juliana- witaj kochana, ładnie tak tylko czytać i nic nie pisać?:dry::wink:
Livastrid- widzę, że nieźle się orientujesz w moim wieku (a miał być tajemnicą)...:-p
Lelek- no nareszcie @ przyszła! Co za ulga, ufff... chociaż z drugiej strony szkoda, że jednak nie fasolka;-):-) Jak tam, żyjesz? Odezwij się!
Dziewczyny, piszecie kiedy dokładnie chcecie zafasolkować, kiedy urodzić...itp- weźcie pod uwagę, że tego nie da się niestety tak zaplanować (jak np ślubu), ciężko zajść w ciążę na zawołanie, coś o tym wiem. Nie chcę pozbywać was złudzeń, ale ja np odstawiłam tabletki 3 mies. temu i jak na razie cisza...:-( Chociaż trzeba przyznać, że tak naprawdę zaczęliśmy się starać od tego mies., wcześniej było bardzo mało dunga dunga, bez celowania w dni płodne...itp. Ale mimo wszystko jak widzicie nie jest to takie proste.:no: Mam nadzieję, że ten cykl okaże się szczęśliwy, trochę nad tym popracowaliśmy, za m.w. 4 dni powinna przyjść @- ale oby nie przyszła! (trzymajcie po cichu &). Mój m na razie się nie przejmuje, mówi, że to musi potrwać, żebym się nie nastawiała, że po tylu latach brania tabsów "zaskoczę" w 3 miesiące. Oby się mylił!:tak:

ta, maron Ty sie nie martw, pewnie wszystko jest ok:tak:

Isana
Twoj wiek akurat pamietam:-p a z zajsciem to roznie wyglada, ja tak bardzo nie chcialam a zaszlam od razu jak tylko powiedzialam mojemu, ktory nalegal- ok (z nadzieja, ze beda nici z tego). Teraz pewnie bede miec wiecej problemow, no ale ja tak w sumie niedawno rodzilam, wiec musi mi sie wszystko uregulowac i zupelnie na lajcie do tego podchodze. Hormonow nie bralam w ogole w zyciu, poza paro razowym postinorem

reklama
maron to mialas super wakacje :tak: Ja bede tam teraz tylko 1 dzien, ale postaram sie wykorzystac go maksymalnie :-) A co do akcji z Borysem to juz sie przyzwyczailam i on tez ;-)
Isana u nas tez zimno juz 3 dzien :dry: Co do zajscia w ciaze po tabsach, to ja po odstawieniu czekalam specjalnie 3 miechy zazywajac kwas foliowy i w 4 cyklu zaczelismy sie starac i od razu sie udalo, ale niestety nie bylo mile zakonczenie... :-( Teraz ciut jeszcze poczekamy. &&&&&& oczywiscie zaciskam, zeby szybciutko sie wam udalo :tak:
Lelek gdzie jestes? Nie martw sie kochana morzem czerwonym. W koncu na Mamusiach 2012 jestesmy, nie? ;-)

Do góry