reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

livastrid wkurzam sie juz :wściekła/y:
lazurowe ja bralam tabsy w sumie moze niecaly rok, moze nawet mniej, po czym wyladowalam po nich w szpitalu :wściekła/y: moj S. byl wsciekly, bo od poczatku byl bardzo przeciwny tabsom :no: nigdy wiecej tego swinstwa

reklama
maron to niezle przezycia mialas :no: Ja bralam tabsy jakis rok, potem przerwa, potem znowu ok. roku. Nie mialam zadnych skutkow ubocznych, no moze poza poprawa cery ;-)

Isana - trzymam kciuki żeby się wreszcie Wam udało:-)

To ja się wypowiem:-) Nie mam jeszcze żadnego dzieciątka, staramy się o pierwsze, także nie mam żadnych doświadczeń odnośnie ciąży i większych lub mniejszych dolegliwości z nią związanych w różnych porach roku. Jest mi to obojętne w jakim miesiącu będę miała poród. Byle jak najszybciej zafasolkować:-) Może jak kiedyś będę się starać o drugie to będę inaczej mówiła:-)

Witajcie,

postanowiłam się do Was przyłączyć, jestem na bb od dawna, jako podczytywaczka, niewiele się udzielałam, mimo dwójki maluszków. Mimo to bardzo lubię to forum, a sytuacja osobista zmusza mnie do poszukiwania wirtualnych kontaktów.
Chcemy mieć jeszcze jedno maleństwo i w zasadzie starania o nie trwają już od 2009 roku, z przerwami. Zawsze planowaliśmy trójkę z małą różnicą wieku, ale chyba wyjdzie nam większa :-) Jeżeli oczywiście się uda, bo o córeczkę staraliśmy się dość długo, a synek jak wynika z suwaczka bardzo szybko po niej pojawił się na świecie. :-)
Na razie na powitanie tyle :-)

reklama
Do góry