reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
widzisz, maron, pojawil sie, nastepnym razem sie nie stresuj, no, ale fakt mogl zadzwonic

trina
, ja tam szanuje uczciwych kierowcow:tak:

mowilam, ze bedzie jeszce sypac. Ja mam ten komfort, ze jak u mnie zejdzie snieg to juz na 100% sie jnie pojawi. Chyba, ze w ogole pogoda by sfiksowala.

Lelek - lepiej?

lazurowe, bylo by fajnie gdyby wlosy przyszly i nie musialabys sie tym stresowac przed wyjazdem:tak:

wyma****e, ale brzydki wyraz napisalam, bo sie zaraz ze smiechu poplacze, co za pacan sie tu brzydkimi wyrazami zajmuje:-D:-p:-D

Ostatnia edycja:
do 20.00 :crazy:
mam nadzieje, ze bedzie juz grafik na nastepny tydzien, bo w przyszlym tyg. z tego co wiem bedziemy pracowac po wiecej godzin :-) a musze sobie rozplanowac czas na porzadki przedswiateczne i pichcenie ;-)

Maron nic się nie martw, ja też niezorganizowana i w dodatku bałaganiara. Dzieciaki zmuszają mnie do tego, żeby wstawać z rana (bo przedszkole) nawet jak mam 2 zmianę, a wtedy wiadomo leniuszek w człowieku siedzi. Najbardziej się obawiałam jak to będzie z przedszkolem właśnie, żeby odprasowana chodziła Madzi itd, ale teraz chodzi dwójka i wyglądają przyzwoicie :)

Jak trzeba to się człowiek moblizuje i nawet z żelazkiem o 6 rano można się "zaprzyjaźnić" :p

reklama
Do góry