reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hejka

Ja tez juz w pracy od 10 rano .Jechalam samochodem i gapa ze mnie jedna nie zauwazylam,ze za drzwiami auta zostal pasek od mojego swetra i tak jechalam 70 km jak wysiadlam to juz byl caly sponiewierany ,mokry i poszarpany.DOBRZE ZE W SILNIK SIE NIE WKRECIL:dry:;-):-D.

reklama
Witam się i Ja ,

też już jestem w pracy , a tak mi się nie chciało , a najgorsza jest pogoda
a gdzie ta wiosna ?????
juliana - no ładnie , dobrze że to tylko pasek a nie np. kawałek spódnicy:-D

O organizacji prac tutaj coś z ranka było, Ja jak mam ochotę to przed wyjściem do pracy potrafię, pranie zrobić, rozwiesić,mieszkanie posprzątać albo poprasować jak cos jest, ale tak jak dzisiaj to tylko TV oglądałam :-)

livastrid nawet 76 ,mam nadzieje ,ze to wkrotce sie skonczy ,bo mnie benzyna zabije(nawet jezeli jezdze na gaz):dry:
anastazja kawalek spodnicy albo majtek z nogawkami:-D:-D

dobre są te majtki z nogawkami :-)

A ja sie przed chwilą usmiałam z babcinki , bo u mnie przed witryną stoją katalogi różnych biur podróży, a jak to w katalogach więcej obrazków niż tekstu. Babcia po kolei przejrzała wszystkie i grzecznie odłożyła na miejsce ( chyba stwierdziła że żadnych plotek tam nie znajdzie ) ale dotarła do ostatniego katalogu z Ecco a tam opisane są objazdówki do Chin, Japonii itd. no i więcej tekstu jest ( tak sobie to tłumaczę ) szybko schowała do swojej siatki rozglądając się dookoła i poszła :-D:-D Raczej nie wygląda na taką ( nawet nie chodzi o finanse tylko o "fizyczne przygotowanie" ) która by była chętna na wyjazd do Chin czy Japonii.

Co za naród, jak coś stoi/leży darmowego to biorą nawet jak to się im nie przyda :szok:

Anastazja ,boludzie w Polsce sa nauczeni,ze wszystko moze sie przydac i z kazdej rzeczy mozna zrobic uzytek a zwlaszcza tacy starsi ludzie ,ktorzy nie maja za wiele pieniazkow,bo emerytury glodowe maja.Takia gazetke mozna:
-poczytac (jak jest troche tekstu)
-pomarzyc o dalekich podrozach(jak to sie teraz ludziom powodzi)
-dobra rozpalka do pieca

juliana rozpalalas kiedys na papierze kredowym?

to jest akurat wybitnie do kitu rozpalka,
ale fakt starsi ludzie maja w mentalnosci, ze cos im sie moze przydac,

ja bym sobie z gazetki czapke do malowania scian zrobila:-D bo fajna taka orientalna z chinsko-japonskim klimatem male feng-shui w domu przy remoncie by sie przydalo:-D

a nie ma w pl zwrotu za kilometrowki do pracy juliana?

tak , Ja wiem że zwłaszcza ludzie starsi zajmują się takim zbieractwem .
Livastrid - czapka do malowania :-D:-D:-D:-D już to widzę, to byś musiała chyba całe miasto pomalować , bo to ładna cegła była z 250 str:-):-)

a co do biedności emerytów, to nie wszyscy są tacy biedni , nie raz byłam świadkiem w banku jak babcinka się pyta kasjerki ile ma na koncie , najmniej slyszałam 50 tys !!!
Dzisiaj chyba mama taki humor trochę "agresywny":angry: ale że jeżdże komunikacją miejską wraz z tymi staruszkami, to widzę jacy to oni są schorowani i biedni , jak biegną na autobus to przede mną dobre parę metrów i tempo takie że tylko pozazdrościć, a wsiadają do autobusu i zaczyna się ..... umiera ...... młodzież to teraz jest nie wychowana itd . a to że człowiek z zajęć do pracy jedzie a później wraca po całym dniu wykończony to ich to nie interesuje .
Ależ się rozpisałam , sorry :sorry2:

reklama
ewolucja, anastazja:-D, fakt, starsi niby tacy a zawsze pierwsi w autobusie np, moze na jakims speedzie jada:-D swoja droga tez malo ich interesuje jak kobieta jest w ciazy, tu mam zastrzezenie do pan, bo panowie sa troche inni

mam duzy dom, najwyzej procz czapki posluzylo by za ochrone podlog

Do góry