reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Patrząc na to co się dzieje z przedszkolami to stanowczo mówię nie ( oczywiście wg mnie , nikogo nie obrażając ) porodowi w październiku/listopadzie - takie dzieci nie mają szans się dostać do przedszkola ( oczywiście mówię o panstwowym, bo prywatnie to wszystko się da ) w wieku 3 lat ( 2lata 10 mies. ):-)
He, he, ja mam młodego z października, a co do przedszkola, to zobaczymy dzis po 15, bo beda wyniki rekrutacji :-)
livastrid przestan romansowac z konsulem!!!!:-D
Livastrid, a co to za konszachty? ;-)
podejrzewam ze w sobote i niedziele tez bede w pracy :-D nie no juz wzielam wolne w dlugi weekend wiec wtedy bede swietowac :-) a i mam pytanko czy 13 czerwca zeslanie ducha sw to dzien wolny od pracy?? bo niby tak, a S mi mowi ze nie :-p
To zielone swiatki - sklepy pozamykane.

ale sie u mnie zachmurzyło, chyba zaraz lunie. A z nosa to juz mi ciurkiem kapie mimo kropli :-( i jeszcze 40 min i bede wiedziała co z młodym, alez jestem ciekawa....

no i juz wszystko jasne. Maciek dostał sie do przedszkola drugiego z listy. To tuz obok mojej pracy, więc bedziemy razem jeździć :-) i bede mogła w końcu autobusem do pracy docierac. Bo teraz Żłobek mamy daleko i od pracy i od domu i musze samochód brac, a później mam problem z parkowaniem. Nienawidze tego...

Jestem :-)
Zamowilam wlasnie hotel w Wiedniu
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

W niedziele wyjezdzamy, ale w nocy, zeby rano byc tam. I pewnie noca w poniedzialek wyruszymy juz konkretnie do Bulgarii
528.gif
525.gif
526.gif

Ide teraz was nadrobic ;-)

no i juz wszystko jasne. Maciek dostał sie do przedszkola drugiego z listy. To tuz obok mojej pracy, więc bedziemy razem jeździć :-) i bede mogła w końcu autobusem do pracy docierac. Bo teraz Żłobek mamy daleko i od pracy i od domu i musze samochód brac, a później mam problem z parkowaniem. Nienawidze tego...

to super, udalo sie bardzo fajnie zgrac z robota:tak:

o lazurowe, rowniez gratki,

fajny dzien mimo, ze 13, choc ja tam przesadna nie jestem

reklama
Hej!
Ja dzisiaj wciąż mam to samo:-( Paskudztwo nie chce odejść...

Była mowa o ślubach i obrączkach, to i ja dodam coś od siebie: my wzięliśmy konkordatowy, czyli mamy 2 w 1:-) Ja noszę cały czas i obrączkę i pierścionek zaręczynowy. No chyba, że robię coś, w czym by mi one jakoś wybitnie przeszkadzały:) Obrączkę zdjęłam póki co chyba tylko dwa razy, raz jak bylismy w górach ( bo nie chciałam porysować) i jak robiłam ciasteczka na święta:-) Mój mąż zaś nosi tylko w weekendy, ale to tylko z powodu pracy:-)

Nawiązując do tematu wieku i urodzin to tak: urodziny mam dzień po lazurowe, ale to o tym to juz wczoraj było:-) A co do wieku, to ja tak pośrodku jestem - teraz będę miała 27:-)

Do góry