reklama
to bedzie picie :-)
ja juz wolne chcialam sobie w pracy wziac 5 maja, ale jak sie okazalo, 5 kazdego miesiaca jest wyplata i wszyscy musza byc w pracy
wiec wzielam sobie 4 wolne, bo 3 jest swieto i wtedy chyba bedziemy obchodzic moje urodziny ;-)
ja juz wolne chcialam sobie w pracy wziac 5 maja, ale jak sie okazalo, 5 kazdego miesiaca jest wyplata i wszyscy musza byc w pracy

anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Anastazja mogę podrzucić barszczyk śmieciowy![]()
Cześć:-):-):-):-):-)
co słychać?
Barszczyk powiadasz , a śmieciowy - czyli z torebki ?;-)
maron - jak pieniądze dają to trzeba być w pracy

anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
hmmm no bo niby tutaj jest Dni wolne od pracy w 2011 roku - Kalendarz Świąt sorry 12 czerwca
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
hmmm no bo niby tutaj jest Dni wolne od pracy w 2011 roku - Kalendarz Świąt sorry 12 czerwca
No to może faktycznie jest wolne od pracy, Ja nie mam weekendów pracujących, ale w Twoim przypadku dobrze by było gdzieś się dowiedzieć, tylko gdzie ???? ale do czerwca jest jeszcze kawał czasu
reklama
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
aaaaa taki , nie wiedziałam że tak się nazywa 
szkoda że dużo pietruszki, ale może będę mogła ją "wyłowić"

U mnie dzisiaj pomidorowa , bo tak prezes sobie zażyczył , a jak się skończy to grzybową ugotuję, kupiłam już koncentrat grzybowy

Strasznie tęsknie za grochówką, ale... to chyba na weekend zostawię, jak w domu więcej czasu będziemy

szkoda że dużo pietruszki, ale może będę mogła ją "wyłowić"

U mnie dzisiaj pomidorowa , bo tak prezes sobie zażyczył , a jak się skończy to grzybową ugotuję, kupiłam już koncentrat grzybowy

Strasznie tęsknie za grochówką, ale... to chyba na weekend zostawię, jak w domu więcej czasu będziemy

Podziel się: