reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

MamaSówka- jak ja doskonale Cię rozumiem, jeżeli chodzi o powrót do pracy. :(((( Ja jak pomyślę o tym, że 1 września mam wrócić do szkoły, to aż mnie w dołku ściska :(((((( Tzn. raz chce- bo kontakty z ludźmi, wyrwanie się choć na chwilkę z domu, a raz nie chce- bo jak tu zostawić półrocznego szkraba??? - i tak w kółko!!!! I zrozum tu babe!!!!!!!! Mój M. jak widzi, że marudzę mu, że za 3 tyg do pracy, to mówi, że jedyne wyjście to szybciutko zaciążyć :))) Byłoby to jakieś wyjście, ale ja na chwilę obecną chyba nie jestem jeszcze gotowa na kolejną ciąże. :((( Ahhhhh, co za życie ..... :((

reklama
KrolowaFal i MamaSówka - Dziękuję pięknie ża życzenia:*

MamaSówka - Hmm nic mi nie wiadomo, o podjęciu decyzji o dzidzi:) Oj kochana widać,że zalatana jesteś;p Misia89 podjęła taką decyzję, ja choć bym tego chciała najbardziej na świecie, nie mam teraz takiej możliwości:(

Kurcze dziś jest piątek 13-tego i już to zauważyłam, w drodze do pracy 5 samochodów się zapsuło i światła nie działały były takie korki, że 30 min się spóżniłam;/
Masakra aż się boję mysleć co będzie dalej...

Miłego Dnia dziewczynki:)

Hej, hej, hej :)
A dla mnie 13 to szczęśliwa liczba. :) Ja się urodziłam 13, a najważniejsze to mój Synuś też jest z 13 i dzisiaj kończy 6 miesięcy!!!!
MamaSówka- zdaje się, że Twój Bartuś też obchodzi dzisiaj miesięcznicę :)) Najlepszego dla Niego :*

W takim razie przesyłam buziaki dla świętujących maluszków:*:* Od cioci Agaty:)

Mój brat też się urodził 13, w sumie nigdy nie wierzyłam w do że pipątek 13 jest pechowy, do dziś. Wyjątkowo pechowy dzień :p
Może tylko rano:)

Pozdrawiam was wszystkie kochane i przepraszam, że tak rzadko pisze, ale czytam was regularnie.
Misia89 gratuluje decyzji i trzymam kciuki aby w dniu ślubu wszystko było tak jak sobie wymarzyłaś.
KrólowaFal ja również od wielu lat leczę się z powodu migreny, niestety takie napady lubią się powtarzać.
wika8 ja wróciłam do pracy po dłuższej nieobecności 2 tygodnie temu, a już myśle tylko o urlopie.
Ściskam mocno nasze maluszki w dniu ich miesięcznego święta, niech rosną duże ;)
28 sierpnia opuszczamy Polskę i ruszamy w świat Bruksela, Paryż, Londyn, Edynburg, będzie cudownie, jeszcze cudowniej byłoby wrócić z tej podróży we troje;) ale nie wiem czy ja sama się odważe. Im bliżej do terminu planowanych staranek tym większe mam wątpliwości może jeszcze nie jestem gotowa już sama mam mętlik w głowie. Będzie co Bóg da ;)

Ewula- życzę Ci, aby wszystko poszło po Twojej myśli. Decyzja o poczęciu dziecka należy do trudnych, bo bierze sie odpowiedzialność za życie małego, bezbronnego szkrabika. Ja pomimo tego, że bardzo pragnęłam pierwszego dziecka, to też miałam momenty, że zastanawiałam się, czy to odpowiednia chwila, czy damy radę. Z chwilą, kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży wszystkie moje wątpilości odeszły. MAm nadzieję, że z Tobą też tak bedzie. Tego Ci życzę. I tak jak piszesz, będzie co Bóg da :)) P.S. zazdroszczę urlopu. Napewno super będzie taka podróż.

ewula00 Kochana My też mamy wątpliwości... Każdy je chyba ma... Ale bardzo tego pragniemy i wiem, że będzie dobrze. Zwłaszcza jeżeli czegoś się bardzo chcę. DLatego też uznaliśmy, że nie chcemy dłużej czekać.. po prostu nie możemy :-) Jak chodzimy po sklepach dla dzieci to aż nas ściska i mamy ochotę kupić jakieś śpioszki... ale jeszcze nie :p
Pozdrawiam Was gorąco :-D

reklama
Dziękuje wam kochane za wsparcie. Cieszę się, że to nie tylko ja mam takie dziwne wątpliwości.
Ale jest gorąco. Dziś Lublin był najcieplejszym miastem. Oddychać się nie da. Co tam u was jak wam mija weekend

Do góry