reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Cześć dziewczynki.

Muszę się pochwalić - dzisiaj spałam całą noc. Do tego tak mocno, że jak zasnęłam to się w tej samej pozycji obudziłam. Normalnie czuje, że wracam do życia.

Wczoraj poszłam szukać kiecki na wesela. Masakra z tragedią. Nic nie ma! Mam typowo kobiecą figurę i krótkie kiecki albo są na mnie miejscowo za ciasne (w sensie że jak w biuście jest dobre to w biodrach ciasno i na odwrót) a te niedopasowane to jak worek na kiju... Załamana jestem. Mam awaryjnie starą kieckę ale chciałam coś nowego. Jeszcze z mężusiem pochodzę na spokojnie. Może on mi pomoże coś wybrać.

reklama
A mi chyba przekazałyście ból głowy :( Męczy mnie od wczoraj, dobrze, że jeszcze mdłości nie nadeszły może uda się jakoś szybciej stłumić ból...

KrolowaFal- ja mam wrażenie, że ogólnie w sklepach ostatnio cięzko znalezc xos 'noramlengo'. Jakas ta moda teraz taka cieżka......

To fakt, nic nie ma w sklapach ostatnio, co nie pojadę to nic się nie da wybrać. Jakaś taka hmm dziwna ta moda...;/

Wrrr.... Nie lubie swoich urodzin, wszyscy mi od rana mówią, że jestem juz stara:/

Nastepny cieplutki dzień się zapowiada:)

pozdrawiam was dziewczynki.

Cześć :)

Agatka- najlepszego w dniu Twoich urodzinek :)) Spełnienia najskrytszych marzeń :))))

KrolowaFal- super, że jest Ci już lepiej :)) Czy Ty byłaś w końcu u tego lekarza?

Ja też mam ostatnio wrażenie, że ciuchy, które teraz są w tych sklepach to jakoś nie dla mnie :(( Ciężko jest coś sensownego wybrać w gąszczu tego czegoś co wisi na półkach !!!!

Rówież Was pozdrawiam i życzę miłego dnia :)))

Agatkaak Wszystkiego Najlepszego :-) i spełnienia marzeń!!!!!!

Wieczor panienski we wtorek:happy::happy::happy::happy:

A my zaczelismy wczoraj starania o Malenstwo... Uznalismy, ze nie chcemy dluzej czekac tylko dzialac :happy::happy:

Straszna duchota nie da sie wytrzymac... Pozdrawiam Was i Milego dnia

Agatko a ja ślepa nie zauważyłam, że to dziś masz urodzinki!! Wszystkiego najlepszego!! Dużo zdrowia, szczęścia i zdrowej fasolinki.

Misia trzymam kciuki za staranka i szybką fasolinkę.

Mi też się chce szybciej ale ze względu na potencjalną budowę domu musimy trzymać się pierwotnego terminu.

A ja u lekarza nie byłam. Wiedziałam, że sprawę trzeba przeczekać. Już jest coraz lepiej (tfu tfu tfu). Jeszcze jestem trochę zmęczona ale to zrozumiałe po prawie 2 tygodniach nieprzespanych nocy.

reklama
Hey:happy: przepraszam, że ja tak tylko wpadam, ale zalatana jestem przed poniedziałkowym powrotem do pracy:sorry:

Agatko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i życzę (skoro podjęliście taką decyzję) szybkiego zaciążenia:happy:

W poniedziałek badania, a od wtorku już oficjalnie do pracy:baffled: hmmm z jednej strony się cieszę, a drugiej nie, ale to chyba normalne:-)

Dziś robiłam rzęsy i powiem, że efekt jest zniewalający:-D w środę farbowanie włosów, ale jeszcze nie wiem na jaki kolor, a w następną sobotę ślub starszej siostry:-D a po weselu chyba troszkę podetnę włosy i pocieniuję, ale na tyle, żebym kucyka mogła zrobić, bo z Bartkiem nie da się wygłupiać ani nawet wziąć Go na ręce jak mam rozpuszczone:szok:

Jutro jak Wacek wróci z pracy to jedziemy do rodziny koło Poznania na weekend -> zawsze jeździmy tam na 15 sierpnia -> jakaś taka tradycja i sentyment z dzieciństwa:happy:

Buziaczki i trzymajcie się cieplutko:-)

Do góry