reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witam :-)
KrolowaFal- mnie wczoraj też głowa bolała (chyba rzeczywiście było coś z ciśnieniem:tak:) i też poszliśmy spać bardzo wcześnie, bo o 21.00, co u nas to rzadkość, bo zazwyczaj kładziemy się spac gdzieś koło 23.00.
Powodzenia w pracy, na pewno dasz sobie radę :tak:. Kciuki zaciśnięte ;-)
Ja idę dzisiaj z Igorkiem do rehabilitanki, bo Mały ma lekko spłaszczoną główkę z tyłu. Zobaczymy co powie.
Idę jeść sniadanie, póki Mały jesszcze śpi :tak:
Miłego dnia Wam życzę :tak:

reklama
Na pewno było coś z ciśnieniem bo koleżanka z pracy też miała straszny ból głowy. Ale się gorąco i duszno robi... Obiecują dzisiaj deszcz, burze a nawet grad. Super...

Witam Was :-)
Co tu takie pustki??? Chyba się wszystkie wakacjujecie :-D:-D
Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku ;-)

Hej dziewczynki.

Ja dzisiaj ostatni raz przed urlopem. Jutru już będę o tej porze pływać...
Trzymajcie się zdrowo do mojego powrotu.

Papapapa

Cześć dziewczyny :-)
Melduję że żuję,czasu na bb na chwilę obecną brakuje,wybaczcie.
Dziś zaliczyliśmy kolejną cudowną wycieczkę.Pojechaliśmy do Walii na SNOWDON.
Zdjęcia mam na nk i będą także na fotoblogu www.agnieszkakk.flog.pl :)
Zrobiłam na dzisiejszej wycieczce około 200 zdjęć więc będzie co oglądać :tak:
Widoki przepiękne :happy2:
...a chciałam dodać że mam już Polską Tv i jestem happy :happy2:
Byłam także u lekarza GP bo antybiotyk który zapisali mi w szpitalu (a byłam w niedzielę bo męczył mnie kaszel) nie pomagał mi i zaczęłam gorączkować,dostałam inny silniejszy i już widzę poprawę a biorę go dopiero drugi dzień.
Mój synek już zdrowy :happy2: a chorował na zapalenie ucha.
No i nadal się urlopuję.Do prawy wracam w środę.
To tyle u mnie...:blink:
A co u was?
Czy któraś może skrócić mi choć troszkę o nowinkach na bb plisss
Mamy gości z Pl więc czasu brakuje na wiele rzeczy.
Nie jestem w stanie was nadrobić,wybaczcie ale jak tylko goście wrócą do Pl to Ja wracam do was obiecuję :tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, ja również do was dołączam. Też już najchętniej bym rozpoczęła starania ale mam zespół policystycznych jajników więc muszę się podleczyć tak troszkę, a potem do roboty:-) Mam nadzieję że uda się nam maluszek na lato 2012!

Witam Was sobotnio :-)
KrolowoFal- miłego wypoczynku Ci życzę, choć Ty już zapewne śmigasz sobie na jeziorkach :-D Fajnie :tak:
Agnieszka- dobrze, że Synkowi już przeszło i że Tobie już przechdzi:tak:Jak znajdę chwilkę, to wejdę na Twojego fotobloga i popodziwiam widoczki.;-) Chociaż w ten sposób, bo u nas na jakikolwiek wyjazd się raczej nie zanosi:-(
Paula- witaj na staraczkach 2012. Czas szybko leci i już niedługo wszystkie weźmiemy się ostro do roboty:-D:-D

Czy przygotowujecie się już jakoś do tych wspaniałych 9 miesięcy? tzn. dieta, suplementy diety itp. Ja po leczeniu hormonalnym muszę schudnąć, zmienić dietę napewno no i właśnie nie wiem co jeszcze żeby fasolce się w przyszłości dobrze rozwijało w moim brzuszku:-)

Paula- ja przed pierwszą ciążą zmieniłam nawyki żywieniowe, zaczęłam chodzić na basen, co by wzmocnić moją kondycję, brałam kwas foliowy, poszłam do ginki, która zaleciła mi podstawowe badania i chyba tyle.

reklama
A te nawyki żywieniowe to bardzo drastycznie zmieniłaś tj. jakie produkty ograniczyłaś? Słyszałam kiedyś że od diety w jakimś stopniu zależna jest płeć dziecka;-). No cóż myślę że do 2012 jest jeszcze trochę czasu żeby się na spokojnie przygotować do ciąży :-).No bo póki co muszę się skupić na leczeniu. Dzięki za rady Wika!!!

Do góry