reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej dziewczyny:-):-):-):-):-):-)

Ja już po pracy, powoli się pakuję.Nienawidzę się pakować, prasować chyb wszystkich ciuchów, zawsze wezmę za dużo.Nie zależnie od tego jak długo będę się pakowała i ile list sobie nie zrobię zawsze czegoś zapomnę:angry::angry:
Cały czas mnie prześladuję kobiety w ciąży!!!
Właśnie KrolowaFal gdzie urlop??

Pozdrawiam "chłodno":happy2:

reklama
Ja też nienawidzę się pakować :no: Zawsze zabiorę masę niepotrzebnych rzeczy i oczywiście na miejscu się okazuje, że to co akurat leży w szafie w domu to teraz przydałoby się :crazy:
Agatka- jeszcze troszkę i to Ty będziesz "prześladowała" inne kobiety pragnące być w ciąży.;-) Zobaczysz czas do staranek szybko minie i nim się nie obejrzysz, a bedziesz nosiła pod serduszkiem fasolkę :tak:
Coś mi mignęło, że pisałaś kiedyś, że studiujesz. A co? Jeśli można wiedzieć, oczywiście ;-)

Hej dziewczynki.

Ja na urlop wypływam w rejs po wielkich jeziorach mazurskich. pisałam już o tym. Bo ze mnie mały żeglarz jest :-)

Wika8- Mam tak samo jeśli chodzi o pakowanie:-)
Oj chciałabym już prześladować inne kobiety nosić dzidzię i chwalić się brzuszkiem;-)
Studiuję dziennikarstwo:-) W październiku zaczynam 3 rok, a po powrocie z Rodos mam nadzieję, że zacznę praktyki, bo są w trakcie załatwiania.:-):-)

Czesc babki,
pisze po niebyciu, bo poprostu nie mam sily. Odkad wrocilam do pracy nie mam na nic czasu, normalna katastrofa. Zastanawiam sie jak to bedzie, gdy bedziemy w piatke:szok:;-). Pewnie kogos do pomocy trzeba bedzie zatrudnic:-p Jak tak czytam, to wiekszosc z Was takich mlodych, studiujecie jeszcze, ja juz nie pamietam, jak to bylo na studiach, skonczylam prawie 10 lat temu:rofl2: Jak ten czas, szybko leci:tak: Tymczasem rozgladamy sie za domkiem dla nas. Chcielibysmy w przyszlym roku sie przeprowadzic, tym bardziej, gdy juz przybedzie nastepny czlonek rodziny. :-) Pozdrawiam Was i zycze milego weekendu:-)

Witam dziewczynki na początku nowego tygodnia. Ja znowu pracy ale już nie mogę się doczekać bo w weekend zaczynam urlop. Dzisiaj będę sama z dyrektorką co oznacza, że jak wrócę do domu to albo pójdę spać albo płakać. Mam nadzieje, że jakoś to przetrwam...

Wczoraj byłam u koleżanki i tuliłam jej 1,5miesięczną córeczkę i znowu mi się mocno zachciało swojego skarba...

Może nie powinnam mówić ale myślimy z mężem o powiększeniu naszego lokum. Jak dobrze pójdzie to może to będzie dom a nie mieszkanie... Ale o tym na razie cicho... :blink:

reklama
Do góry